Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція теплої підлоги, комплексні послуги за розумною ціною в Москві і Московській області

Головне меню »Гідроізоляція теплої підлоги, комплексні послуги за розумною ціною в Москві і Московській області Головне меню   »Гідроізоляція теплої підлоги, комплексні послуги за розумною ціною в Москві і Московській області   Сучасні будівельні технології дозволяють виготовити тепла підлога навіть своїми руками

Сучасні будівельні технології дозволяють виготовити тепла підлога навіть своїми руками. При цьому не становить особливих труднощів монтаж як водяного, так і електричного нагрівального елементу. Однак слід враховувати, що підготовка до монтажу системи теплих підлог повинна починатися ще на стадії проектних робіт. Так вибір подібної конструкції підлоги буде впливати на вибір типу фундаменту, найбільш пріоритетним для даної споруди.

Одним з оптимальних варіантом фундаменту при будівництві об'єкта з «нуля», при необхідності облаштування системи теплих підлог, є   шведська плита   , Що представляє собою монолітний фундамент, у внутрішньому обсязі якого міститися різні інженерні комунікації, включаючи систему обігріву підлоги Одним з оптимальних варіантом фундаменту при будівництві об'єкта з «нуля», при необхідності облаштування системи теплих підлог, є шведська плита , Що представляє собою монолітний фундамент, у внутрішньому обсязі якого міститися різні інженерні комунікації, включаючи систему обігріву підлоги. Підставою для укладання підлогового покриття є верхня площина такого фундаменту, яка повинна мати вирівняну гідроізоляційної стяжкою поверхня.

При утепленні підлоги в готовому спорудженні, до укладання нагрівального елементу і влаштування стяжки, необхідна гідроізоляція під теплу підлогу, яка виконується гідроізоляційними рулонними матеріалами або проникаючими сумішами, а найчастіше комплексно. Герметизація теплої підлоги з використанням рулонних матеріалів передбачає застосування найбільш екологічних ПВХ або ТПО мембран, латексних емульсій або поліуретанових рідких мембран. Найбільш же ефективним є утеплення та гідроізоляція теплої підлоги, виконане проникаючими матеріалами в комплексі зі звареної герметично ПВХ мембраною. Особливо хотілося виділити продукцію торгових марок Пенетрон і Sika , Серед яких є добавки в бетон для герметизації .

Звичайно, гідроізоляція для теплих підлог може бути без праці виконана своїми руками. Однак, з огляду на, що технологія роботи з гідроізоляційними матеріалами має масу нюансів, від дотримання яких залежить кінцева якість покриття, слід довірити її професіоналам. Наша компанія представляє свої послуги на ринку будівельних робіт вже 14 років. За ці роки нами напрацьована велика база знань, навчено безліч фахівців, частина яких працює в нашій компанії, і налагоджені надійні зв'язки з виробниками якісних гідроізоляційних матеріалів - ми є офіційними дилерами Пенетрон і Sika .

Тепла підлога і гідроізоляція, виконані нашими майстрами - запорука якості та відсутності занепокоєння.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама