Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція відкритого балкона

Відкритий балкон через безперервного впливу на нього зовнішніх чинників досить швидко починає руйнуватися. Щоб не допустити руйнування, необхідно подбати про гідроізоляції балкона . Технологія гідроізоляції відкритого балкона своїми руками включає в себе кілька основних етапів: скління балкона, гідроізоляція вертикальних перемичок, гідроізоляція даху , Гідроізоляція підлоги.

даху

скління балкона

Перед тим, як зробити гідроізоляцію статі на відкритому балконі , Необхідно його засклити. Скління балкона здійснюється за допомогою подвійного склопакета. Процес скління включає в себе установку віконних рам, герметизацію швів, а також монтаж зовнішнього карниза.

Гідроізоляція вертикальних перемичок

1 1. Якщо вертикальними перемичками є звичайні прямі перегородки, зроблені з азбесту, то в даному випадку в якості гідроізоляційного матеріалу можна використовувати фольгований пінополістирол. Щоб приклеїти даний матеріал до азбестовим перегородок, необхідно використовувати спеціальну будівельну суміш, стійку до низьких температур і вологи. Для збільшення гідроізоляційного ефекту зверху готове покриття можна покрити гідроізоляційним складом.

2. Гідроізоляційний шар можна створити за допомогою проникаючих і обмазувальних складів. Для гідроізоляції бетонних підстав використовуються проникаючі склади. Кам'яні, цегляні або поліуретанові поверхні обробляються обмазувальних гідроізоляційними складами.

3. Перед нанесенням гідроізоляційного складу на поверхню її необхідно трохи зволожити водою. Перший шар складу наноситься всього міліметровим шаром. Другий шар гідроізоляції можна наносити на підставу тільки через шість годин після нанесення першого шару. Другий шар гідроізоляції наноситься строго перпендикулярно першому. На обробку одного квадратного метра підстави витрачається близько 2,5 кілограм гідроізоляційної суміші.

4. Для гідроізоляції вертикальних перемичок, зроблених з бетону і цегли, також можна використовувати пінополістирол. Спочатку на підставу наклеюється пінополістирол, а потім зверху він покривається гідроізоляційним складом.

гідроізоляція даху

1. В першу чергу перед початком робіт з гідроізоляції балконних покрівлі необхідно виявити всі місця протікання. Ці місця потрібно очистити від слабкого бетонного покриття.

2. Очищені місця протікання потрібно закрити за допомогою поліуретанового герметика. Якщо отвори занадто великі, то замість герметика можна використовувати монтажну піну, що не містить толуолу.

3. Після того, як всі місця протікання будуть закладені, потрібно за допомогою металевої щітки очистити стелю від плям жиру і залишків старої фарби.

4. На чистий стелю наноситься шар проникаючої гідроізоляції. Вона здатна проникати в бетон на товщину приблизно 9 сантиметрів і захищати поверхню від появи тріщин, води і морозу. Проникаюча ізоляція наноситься в два шари.

5. Щоб гідроізоляція стелі була більш надійною можна прикріпити до нього плити пінополістиролу. Прикріплюються до стелі вони за допомогою кріпильної фурнітури, а також будівельного клею.

гідроізоляція підлоги

1 1. Після ретельного огляду всі виявлені на поверхні підлоги тріщини потрібно закрити герметиком або монтажною піною.

2. Після цього підлогу потрібно добре очистити і намочити невеликою кількістю води.

3. На зволожений балконний стать наноситься здатний проникати гідроізолятор.

4. Після того, як він висохне, підлогу знову потрібно намочити водою і провести повторну обробку проникаючим гідроізолятором.

5. Завершується гідроізоляція підлоги прикріпленням до нього фольгованого утеплювача або плит пінополістиролу.

Всі етапи гідроізоляції балкона повинні проводитися в описаній послідовності.


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама