Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція

  1. Гідроізоляція фундаменту і підвалу
  2. Гідроізоляція ванних кімнат
  3. Гідроізоляція стін і підлоги

MAPEBAND   Прорезиненная стрічка для гідроізоляції швів у ванних кімнатах, на терасах, балконах   MAPEGUM EPX / MAPEGUM EPX-T   Епоксидна мембрана для створення гідроізоляційного шару перед укладанням керамічної плитки   MAPEGUM WPS   Рідка мембрана для гідроізоляції всередині приміщень, які не повинні постійно перебувати в контакті з водою   MAPELASTIC   Універсальний еластичний склад на цементній основі для гідроізоляції басейнів, балконів, ванних кімнат

MAPEBAND

Прорезиненная стрічка для гідроізоляції швів у ванних кімнатах, на терасах, балконах

MAPEGUM EPX / MAPEGUM EPX-T

Епоксидна мембрана для створення гідроізоляційного шару перед укладанням керамічної плитки

Епоксидна мембрана для створення гідроізоляційного шару перед укладанням керамічної плитки

MAPEGUM WPS

Рідка мембрана для гідроізоляції всередині приміщень, які не повинні постійно перебувати в контакті з водою

MAPELASTIC

Універсальний еластичний склад на цементній основі для гідроізоляції басейнів, балконів, ванних кімнат.

Всесвітньо відомий виробник високоякісних будівельно-ремонтних матеріалів компанія Mapei пропонує суміші для гідроізоляції різних конструкцій: бетонних стін, фундаменту, підлоги в приміщеннях різного призначення, в тому числі підвалах. За допомогою фірмових складів можна також забезпечити гідроізоляцію ванних кімнат, басейнів, балконів. Дана процедура надійно захистить поверхні і продовжить термін їх експлуатації.

Асортимент включає в себе різноманітну продукцію, зокрема:

  • Mapeband (прогумована стрічка для гідроізоляції швів).
  • Mapelastic (універсальний склад підвищеної еластичності).
  • Mapegum WPS (рідка гідроізоляція у вигляді мембрани).

Головна особливість продукції Mapei полягає в широті діапазону її використання. Крім цього, для кожної сфери застосування в асортименті є спеціальні склади гідроізоляції, оптимально враховують особливості кожного приміщення.

Гідроізоляція фундаменту і підвалу

Для захисту підвалів і фундаменту доцільно застосовувати обмазувальні склади, оскільки кошти проникаючої гідроізоляції відрізняються більш високою ціною і нездатністю боротися з вологою в тріщинах при усадки фундаменту будівель.

З метою вирішення цього завдання компанія «Мапеи» пропонує:

  • жорстку гідроізоляцію підвалу Idrosilex Pronto;
  • набухають профілі Idrostop;
  • еластичну гідроізоляцію Mapelastic;
  • сухі суміші Mapegrout Tissotropico;
  • склади для ін'єкцій в глибокі тріщини Epojet, Stabilcem (гідроізоляція бетону).

Дані склади, в тому числі гідроізоляція «Мапеластік», допомагають відновити водонепроникність стін. Це захистить від вологи, що надходить як ззовні (опади), так і зсередини (грунтові води).

Гідроізоляція ванних кімнат

Для гідроізоляції у ванній з успіхом застосовують двокомпонентний склад Mapelastic, рідку еластичну мембрану Mapegum WPS, двокомпонентну мембрану Mapegum EPX, стійку до впливу кислот, а також шовную стрічку Mapeband.

Фірмові засоби відрізняються простотою нанесення і швидкістю висихання. Склади глибоко проникають в дрібні пори підстав з бетону, гіпсокартону, штукатурки, дерева, тим самим створюючи необхідний захист поверхні від вологи.

Гідроізоляція стін і підлоги

При гідроізоляції підлоги існує необхідність закладення «холодних швів» - місць з'єднання його зі стінами. З цим завданням чудово справляються еластична стрічка Mapeband з поліефірного прогумованого матеріалу і профілі Idrostop з пінистої гидрофильной гуми.

При контакті з вологою профіль розширюється і запобігає її проникнення в шов, забезпечуючи високу ступінь гідроізоляції під підлогою.

На закінчення відзначимо, що сфери застосування гідроізоляції Mapei не обмежуються вищезгаданими, вони набагато ширше.

Якщо вас зацікавила наша продукція, ви можете купити гідроізоляцію (в тому числі проникаючу, для підлоги, стін, підвалу, ванною і т.д.) у представників компанії «Мапеи». З питань співпраці та дилерства в Сибірському федеральному окрузі (Новосибірськ) звертайтесь за телефоном +7 (913) 913-83-77.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама