Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляційні добавки до бетону ціна, купити в Києві

Гідроізоляційні добавки до бетону

Під час будівництва будівлі досить часто виникають питання про надійність гідроізоляції , Особливо коли мова йде про цокольному поверсі або про підземному рівні будівлі. Справа в тому, що навіть якщо при будівництві використовувався бетон дуже високої якості, роботи проводились відповідно всім технічним правилам, під час усадки і затвердіння в ньому утворюються практично не помітні огріхи, але які є значними. Наприклад, коли засихає бетон, то утворюються так звані мікротунелів. Це відбувається через випаровування вологи, це природний процес. Але саме через ці малесеньких виникли тунелів в подальшому відбуваються страшні речі, так як волога і вода прагнуть саме до цих місць. А в разі, якщо моноліт був просушений неправильно, то виникають і мікротріщини, внаслідок нерівномірного внутрішньої напруги. А це, в свою чергу, призводить до поступового зниження цілісності і фортеці самого бетону.

Для запобігання всіх перерахованих вище неприємностей, варто скористатися спеціальними гідроізоляційними добавками в бетон - це Пенетрон Адмікс, Пенетрат Мікс та інші Для запобігання всіх перерахованих вище неприємностей, варто скористатися спеціальними гідроізоляційними добавками в бетон - це Пенетрон Адмікс, Пенетрат Мікс та інші. З цими добавками бетон насичується певними речовинами, що підвищує його властивості.

Коли розчин для гідроізоляції потрапляє в бетон, то відбувається процес не затвердіння, а скоріше кристалізації. Добавка потрапляє в пори і там кристалізується, завдяки чому бетон не випаровує вологу, його твердість підвищується. Трохи пізніше в мікротріщинах бетону кристали потихеньку розростаються і не дають молекулам води проникати, в той час як мікротунелів пропускають без перешкод пар.

Саме завдяки цим добавкам на поверхню не потрібно витрачати багато часу і дуже ретельно готувати, а їх застосування цілком просте і зрозуміле у використанні, в разі, якщо чітко дотримуватися всіх інструкцій.

Але найголовніше - час самого будівництва а також фінансові та матеріальні витрати на нього значно знижуються, при використанні гідроізоляційних добавок.

Наприклад, розглянемо гідроізоляцію Пенетрон Адмікс. При використанні цієї добавки вона практично стовідсотково забезпечить гідроізоляцію п ри будівництві шахт і гідроконструкцій, монолітних будівель з поглибленням, фундаментів приватних і промислових споруд, будівництва резервуарів з питною водою і спеціальних хранений технічних розчинів і рідин, найчастіше з агресивними властивостями.

Підводячи підсумок, можна сказати, що використання добавки такого типу - це запорука успішного і ефективного надання бетону водонепроникності, аж до W12, а згодом і W20. Корозійна стійкість до кислот, солей і лугів - властивість, яке набуває бетон.

Ми виконуємо повний перелік гідроізоляційних робіт. Нам під силу осушити будь підземне приміщення, провести гідроізоляційні роботи якісно і в строк. Залишити тільки хороше враження про виконану роботу на довгий час. Ми на ринку гідроізоляції з 2004 року. За цей час заробили чимало хороших відгуків і подяку замовників. Ціна гідроізоляції Вас приємно здивує! Для ознайомлення з цінами на гідроізоляційні матеріали перейдіть за посиланням Прайс / ціна на гідроізоляційні матеріали

Гідроізоляційні добавки, гідроізоляційні добавки до бетону Київ, гідроізоляційні добавки до бетону, гідроізоляційні добавки ціна, застосування гідроізоляційних добавок, гідроізоляційні добавки купити, Пенетрон, Пенетрон Адмікс купити, Пенетрон Адмікс ціна, Пенетрат Мікс

Схожі цікаві статті на тему:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама