Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

KIILTO ФІБЕРПУЛ мастика FIBERPOOL КИИЛТО 7 кг армована гідроізоляція

KIILTO ФІБЕРПУЛ - Подивитись відео про виконання комплексних робіт з гідроізоляції вологих приміщень за допомогою системи: «ГІДРОІЗОЛЯЦІЙНА мастикою FIBERPOOL»

ОБЛАСТЬ В ЯКІЙ ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ

Уже готова гідроізоляційна мастика на водній основі до примінення з додаванням волокон для армування використовується для проведення гідроізоляціооний робіт. Наноситься на стінові та підлогові покриття в приміщеннях з вологим і сирим кліматом, а також постійним впливом води. Призначена для використання в приватних басейнах. Наноситься перед початком укладання керамічної кахельної плитки, керамограніта і ін. Оздоблювальних матеріалів. Не підходить для використання в приміщеннях з підвищеним температурним режимом, понад +60 С. Наприклад в лазнях, саунах.

МАЄ Основні властивості

Використання в басейнах Використання в басейнах

  • Зроблена на водній основі
  • Готова до використання однокомпонентна
  • Суміш не містить розчинники
  • У складі є фибро - армуючі волокна
  • Повна негорючість
  • При висиханні змінює колір

Параметри і технічні характеристики

Сполучні речовина в складі мастики Бутадиен-стирол

  • Основний розчинник - Вода
  • Здатність заповнення (можливості по закривестості тріщин)
    1. До 2,5 мм без використання упрочняющей тканини
    2. До 6,0 мм з використанням упрочняющей тканини
  • Здатність утримувати воду - марка не менш W10 (стримування 100 метрового водяного стовпа)
  • Має питому вагу приблизно 1,35 кг / л
  • Стійкість до впливу температур плівки Фіберпул - до +60 С
  • Стійкість до низьких температур - не допускається заморожування при зберігання та транспортуванні
  • Витрата гідроізоляції на водній основі
    1. На стіни приблизно 0,8 кг / м2 (при нанесення в два шари)
    2. На підлогу приблизно 1кг / м2 (при подвійному нанесення)

ВИМОГИ ДО УМОВ ПРИ виполененія РОБІТ

Температурний режим повинен дотримуватися в межах від +15 С до + 25 ° С

Бетонна основа повинна мати відносну вологість не більше 90%.

Є вимоги, такі як, вологість і якість використовуваної для обробки поверхні, температура в приміщення, які впливають на час висихання гідроізоляції KIILTO ФІБЕРПУЛ. Тому всі ці вимоги з цифровими даними можна вважати вихідними.


ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ РОБОТИ - Кисті, валик
ПРИРОДА ПІДСТАВИ

Повинно бути рівним, міцним, сухим, без пилу і бруду і відповідати вологим і мокрим приміщень: матеріали на цементній основі, бетон, газо і бетоносілікатние блоки, стара кахельна плитка, вологостійка плитка, панелі пвх. Пристрої для підігріву підлоги монтуються під шар гідроізоляції ФІБЕРПУЛ КИИЛТО.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ РОБІТ ЗА СТАТТЮ І СТІНИ ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ РОБІТ ЗА СТАТТЮ І СТІНИ

Перед початком робіт поверхні повинні бути вирівняні, всі нерівності зашліфовані, а тріщини закладені ремонтними вирівнюючими складами під ТМ KIILTO . Згідно з інструкцією до даного матеріалу підстава обробляється праймером (грунтовкою) ФіберПул КИИЛТО.

Мастика для гідроізоляції на водній основі KIILTO FIBERPOOL потрібно якісно розмішати. Всі складні місця зміцнюються гідроізоляційної стрічкою. Для цього перед її укладанням наноситься однокомпонентна мастика на розі, стики плитки та інших матеріалів з основою, точки виходу труб водопроводу і ін. Конструктивних частин які можуть бути рухливими, головки гвинтів, отвори які наскрізні, навколо трапів сантехнічних. У ці місця кріпиться упрочняющая стрічка KIILTO. Місця отворів стоку застосовуйте два шматки тканини КИИЛТО розмістивши перпендикулярно один одному уклавши їх одну на іншу. Стрічка укладається на свіжий склад мастики ФіберПул, переконавшись в тому, що вона щільно прилягає і просочилася. Потім гідроізоляція наноситься по всій поверхні і необхідно дочекатися її повного висихання. Приблизно протягом двох годин, поки склад мастики KIILTO FIBERPOOL не втратить колір. На висохлий шар наноситься другий, якому слід сохнути не менше шести годин, так само до повної зміни кольору. Отриманий гідроізоляційний шар перевірте на якість. Місця оброблені в недостатній кількості додатково обробляються і дається час для висихання. Величина мінімального шару мастики повинна складати для підлоги 0,5 мм і стін 0,4 мм. Для укладання плитки використовуйте сухі будівельні суміші КИИЛТО.

Якщо керамічна плитка укладається тільки на стіни то можна використовувати Плитковий клей MASTER FIX KIILTO (МАЙСТЕР ФІКС) готовий до застосування.

Шви між плитками заповнюються затирання КИИЛТО: SAUMALAASTI або KLINKERRI в залежності від товщини шва і типу матеріалу.

Місця стиків плитки по кутах, точки водостоку і виходу водопровідних труб необхідно ущільнити Санітарним силіконовим герметиком SANITEETTISILIKONI

ДЛЯ БАСЕЙНІВ (або ванних кімнат якщо ви боїтеся затопити сусідів):

У приватних басейнах використовується плитковий клей   PRO   FIX   (Про Фікс)   із застосуванням упрочняющей добавки МіксПул (MIX POOL) У приватних басейнах використовується плитковий клей PRO FIX (Про Фікс) із застосуванням упрочняющей добавки МіксПул (MIX POOL). Для затірки швів в басейнах використовується затирка Кіілто Саумалаасті з використанням спеціальної добавки КестоПул

Догляд за ІНСТРУМЕНТОМ

Відразу після виконання робіт весь робочий інструмент слід промити прохолодною водою. Використану воду допускається зливати в побутову каналізацію.

Вимоги щодо ЗАХОДІВ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

Під час роботи з мастикою на водній основі слід захищати відкриті ділянки шкіри від потрапляння розчинів і слід працювати в спецодязі, яка повинна бути щільно закрита. Матеріали слід берегти від дітей. Сухі залишки сумішей і мастики утилізуються шляхом вивезення на міське звалище.

Більш детальна і інформація про всі заходи безпеки мається на технічному паспорті на будівельний матеріал.

Компанія KIILTO і торгова марка KESTO пропонує вже ГОТОВІ РІШЕННЯ по гідроізоляції Ваші ванних кімнат, санвузлів і приватних басейнів, реалізоване в системі FIBERPOOL . А також повної обробки приміщень від облицювання керамічною плиткою до закладення швів і герметизації місць сполучення матеріалів і технічних отворів.

Мастика для гідроізоляції басейнів, сирих і вологих приміщень має розфасовку наступних видів:

  1. 1,4 кг
  2. 7 кг
  3. 14 кг
  4. 21 кг

При покупці матеріалів КИИЛТО для виконання комплексних робіт можливе додаткове обговорення про зниження цін.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама