Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити гідроізоляцію в Мінську

  1. Гідроізоляція Церезіт CR 65
  2. Церезіт гідроізоляція CR 166
  3. гідроізоляція Полімікс
  4. Гідроізоляція Тайфун 42
  5. Правильна гідроізоляція підлоги у ванній
  6. Гідроізоляція Церезіт - Церезіт гідроізоляція

Що таке гідроізоляція? Кожен будівельник та й замовник знає, що від гідроізоляції підстав залежить дуже багато чого. Завдяки їй, поверхня просочується і створює не пропускає воду і вологу підставу. Такий захист надійно захистить фундамент, підлогу, басейн, ганок, цокольний поверх або підвал.

Гідроізоляційна суха суміш або рідке просочення глибоко проникає в бетон, цегла, штукатурку. Оберігає від зараження грибком і цвіллю, не допускає містків холоду, заповнюючи собою всі тріщини. Зверху може оброблятися будь сухою сумішшю, оштукаріваться, укладатися плитка. Купити гідроізоляцію пропонуємо з нашого складу магазину будматеріалів Азимут.

Гідроізоляція Церезіт CR 65

Ціна за 25 кг: 27,80 р Ціна за 25 кг: 27,80 р.

Витрата: 1,7-1,8 кг / м2.

Застосовується всередині і зовні для гідроізоляції басейну, статі під стяжку і стіни. Купити гідроізоляцію Церезіт можна в магазині будматеріалів Азимут з ​​доставкою.

Церезіт гідроізоляція CR 166

Ціна комплекту: 135,00 р Ціна комплекту: 135,00 р.

Витрата з комплекту: 14 м2.

Гідроізоляція Церезіт випускає двокомпонентну суміш, яка йде в комплекті з 2 компонентів. Перед застосуванням необхідно добре розмішати компоненти між собою. Ціна вказана за все разом.

гідроізоляція Полімікс

Ціна за 25 кг Ціна за 25 кг .: немає в наявності.

Витрата: 1,8 кг / м2.

Дана гідроізоляція для підлоги під стяжку або плитку у ванній здатна захистити підстави від грибка і цвілі. Після висихання утворює міцну плівку, яка захищає від вологи основи підлоги.

Гідроізоляція Тайфун 42

Ціна за 25 кг: 21,30 р Ціна за 25 кг: 21,30 р.

Витрата: 1,7 кг / м2.

Тайфун майстер 42 це гідроізоляція для бетонних підлог під стяжку. Можливе використання сухої суміші в готовому вигляді всередині і зовні. При висиханні покриває поверхню міцним шаром, забезпечення стійкість до грибка. ціна на сайті.

Правильна гідроізоляція підлоги у ванній

Що таке гідроізоляція і за що вона відповідає - кожен знає. Правильність виконання даної роботи на будь-яких поверхнях дасть хороший результат. Вона виконується на таких ділянках, де повинна захистити від проникнення вологи. Захист від руйнування будівельних об'єктів, фундаментів і підвалів.

У кожній квартирі або офісному приміщенні є туалети, кімнати з умивальником. Ванна кімната або кухня також підпадають під гідроізоляцію. Якщо брати в розрахунок частковий або комплексний ремонт гідроізоляцію підлоги під стяжку роблять у ванній кімнаті під плитку. Гідроізоляція на кухні не так вже й важлива, краще зробити в туалеті. Все таки там може статися головна витік води. Багато виконують установку всіх підведень каналізації і труби гарячого і холодного водопроводу в задній стінці.

Суха гідроізоляція підлоги у ванній під плитку в даний час досить популярна. Вона не вимагає особливих навичок для використання в побутових умовах. Її нанесення можливо пензлем, валиком, теркою або шпателем. Більш правильно буде намазати два шари гідроізоляції для підлоги під стяжку. Перший стане грунтовки, другий же закріпить його і зробить міцніше. Стійкість підстави до появи цвілі і грибка виросте в рази, ви тим самим створите басейн зсередини.

Гідроізоляція Церезіт - Церезіт гідроізоляція

Завод Церезіт виробляє кілька видів гідроізоляції для різних підстав. Вони можуть бути виконані з цегли, всіх видів блоків, гіпсокартону, з штукатурки . Також відмінність відбувається в консистенції. Існує суха гідроізоляція Церезіт і двокомпонентна гідроізоляція Церезіт CR 166.

Ці будматеріали високої якості, з усілякими добавками, які підвищують властивості гідроізоляції підлоги у ванній під плитку. суха суміш розводиться водою до однорідності, після чого легко наноситься по підставі. Гідроізоляція підлоги під стяжку може мазати пензликом, розкочуватися валиком. Процес гідроізоляції басейну також потрапляє в сферу використання суміші Церезіт.

Серед основних властивостей популярної гідроізоляції підлоги у ванній під плитку:

Купити гідроізоляцію для басейну або Церезіт гідроізоляцію за прийнятною ціною пропонуємо в магазині будматеріалів Азимут. До ваших послуг чудові умови продажу гідроізоляції підлоги під стяжку, сухі суміші для штукатурки, наливні підлоги ( Самонівелююча ).

Постачання будматеріалів в Мінську відбуваються після попереднього замовлення по телефону. Якщо Ви збираєтеся робити ремонт у ванній кімнаті, гідроізоляцію підвалу або гаража тоді Вам до нас!

Наш будівельний магазин пропонує купити гідроізоляцію Церезіт і Полімікс ГС за низькими цінами в Мінську.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама