Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Напилювана гідроізоляція рідкої гумою

  1. Області застосування рідкої гуми
  2. Переваги рідкої гуми
  3. Устаткування для рідкої гуми
  4. Марки рідкої гуми
  5. Послуги з гідроізоляції рідкою гумою
  6. Гумова захисна фарба
  7. Водовитесняющая мастика для швидкого ремонту покрівель в будь-яку погоду

В даний час на ринку гідроізоляційних і покрівельних матеріалів все більшого поширення знаходить технологія напилення безшовної гідроізоляції на основі рідкої гуми.

РІДКА РЕЗИНА (англ. Liquid rubber) вихідний матеріал, являє собою модифіковану бітумно-еластомерну водну емульсію (далі емульсія або мастика). Для миттєвого затвердіння рідкої гуми використовується КОАГУЛЯНТ, водний розчин хлористого кальцію технічного (СаCl2, 1 сорт по ГОСТ 450-77). Концентрацію сольового розчину і співвідношення компонентів необхідно уточнювати у виробника рідкої гуми. Як правило, використовується 10% сольовий розчин, співвідношення компонентів 1/8 або 1/10 (сольовий розчин / емульсія).

Виконання гідроізоляції здійснюється шляхом спільного безповітряного напилення емульсії (мастики) і коагулянту. В результаті нанесення вихідних розчинів на поверхні, що захищається утворюється рівномірний безшовне гідроізоляційне покриття, що володіє наступними властивостями:

  • однорідне по всій площі нанесення;
  • водо-, паронепроникні;
  • біо-, хімічно стійке;
  • тепло-, морозостійка;
  • що не містить компонентів шкідливих для здоров'я людей і забруднюють навколишнє середовище.

Безповітряний напилення мастики забезпечує відсутність стиків і швів - є головною причиною протікання гідроізоляційних матеріалів. Жоден інший будівельний гідроізоляційний матеріал не володіє такою високою адгезією до поверхні, що захищається, еластичністю і терміном експлуатації більше 20 років!

Буклет про рідкої гумі

Області застосування рідкої гуми

Рідка гума наноситься на будь-які підстави, такі як бетон, штучний і натуральний камінь, мармур, шифер, дерево, чорний і оцинкований метали, пластмаси, полістирол, поліетилен, скло і застосовується при:

  • Гідроізоляції покрівель (1), перекриттів (8), балконів, відмосток (5), підвалів, санвузлів, ванних кімнат (3) і виробничих приміщень;
  • Гідроізоляції фундаментів (4), мостів, тунелів, гідротехнічних та підземних споруд;
  • Обробки швів між конструкціями, мостами і т.д .;
  • Гідроізоляції колодязів, водостоків, водозбірних лійок, зливів;
  • Виготовленні штучних водойм;
  • Гідроізоляції баків, басейнів (6), резервуарів, пожежних резервуарів, контейнерів для зберігання води або хімічних речовин;
  • Антикорозійної обробки металевих конструкцій, підземних інженерних комунікацій (2);
  • Ремонті бітумних покрівельних покриттів, дахів з металевих, шиферних та інших листових і містичних матеріалів;
  • Профілактики та відновлення гідроізоляційних покриттів будівельних конструкцій (7).

;   Гідроізоляції колодязів, водостоків, водозбірних лійок, зливів;   Виготовленні штучних водойм;   Гідроізоляції баків, басейнів (6), резервуарів, пожежних резервуарів, контейнерів для зберігання води або хімічних речовин;   Антикорозійної обробки металевих конструкцій, підземних інженерних комунікацій (2);   Ремонті бітумних покрівельних покриттів, дахів з металевих, шиферних та інших листових і містичних матеріалів;   Профілактики та відновлення гідроізоляційних покриттів будівельних конструкцій (7)

Переваги рідкої гуми

  • Можливість обробки поверхні зі складним рельєфом;
  • ремонтопридатність;
  • Висока адгезія до більшості будівельних матеріалів (бетонна, металева, цегляна, дерев'яна і інші поверхні);
  • Суцільне, безшовне покриття охороняє оброблювану поверхню від шкідливого впливу корозії, води і хімічних речовин;
  • Висока еластичність. Зберігає цілісність при утворенні на поверхні, що ізолюється тріщин з розкриттям;
  • Тепло-, морозостійка, зберігає свої еластичні властивості при негативних температурах, при високих температурах не відбувається здуття і патьоків;
  • Мінімальні вимоги щодо підготовки оброблюваної поверхні;
  • Екологічно безпечне покриття. Не містить компонентів шкідливих для здоров'я людей і забруднюють навколишнє середовище;
  • Висока продуктивність нанесення;
  • Тривалий термін експлуатації, більше 20 років.

Устаткування для рідкої гуми

Рідка гума наноситися за допомогою спеціального обладнання для безповітряного нанесення . Ми виробляємо установки серії УЖК-2 для нанесення рідкої гуми з 2010 року. Безповітряний спосіб нанесення забезпечує рівномірну товщину покриття і економічна витрата матеріалу.

Витрата мастики, для виготовлення ізоляційного покриття товщиною 2-3 мм., Становить приблизно 3-4 кг. і залежить від показника сухого залишку. У різних виробників цей показник різний від 45% до 67%.

Зразкова витрата коагулянту (солі) 1 кг. сухого хлориду кальцію на 100 кг. емульсії.

Марки рідкої гуми

В даний час на російському ринку представлені рідкі гуми різних торгових марок, так само є універсальні, які можна використовувати для ізоляції фундаментів, басейнів, а так само спеціалізовані, призначені тільки для конкретних завдань. Тому слід обдумано підійти до вибору матеріалу, тому що від цього вибору залежатиме якість виконаних робіт, терміни виготовлення та експлуатації готового покриття.

Ми пропонуємо рідку гуму CBS. Наша компанія є представником торгової марки CBS в Росії і СНД. Напилювані мастики CBS, в силу своєї технологічності, універсальності, ефективності і надійності, є на сьогоднішній день найбільш сучасними гідроізоляційними матеріалами.

Виробництво мастики CBS здійснюється в Росії і Казахстані. Ми зможемо забезпечити доставку матеріалів на пряму з заводів без посередників!

Опис рідкої гуми CBS

Послуги з гідроізоляції рідкою гумою

Якщо у вас поки немає можливості купити обладнання для виконання гідроізоляції з використанням технології безшовного автоматизованого нанесення рідкої гуми, то рекомендуємо скористатися послугами спеціалізованих організацій , Які є нашими партнерами.

Гумова захисна фарба

Для того, щоб мати 100% гарантію багаторічної служби на покрівлях і гарний зовнішній вигляд, на мембрану можна нанести фінішний шар спеціальної світлонепроникної фарби - гумова захисна фарба по рідкої гумі.

Відмінною особливістю гумової фарби є наделастичні, термостійкість, адгезія (прилипання) до всіх відомих матеріалів, стійкість до впливу ультрафіолету (сонячних променів) і інших несприятливих умов (підвищена вогкість, перепади температури, удари, стирання).

Опис гумової захисної фарби

Водовитесняющая мастика для швидкого ремонту покрівель в будь-яку погоду

Гідроізоляційна водовитесняющая полімерна мастика NIPPON ACE - високоадгезивні синтетичний матеріал, призначений для швидкого ремонту не тільки вологих поверхонь, допустима робота під час дощу і під шаром води. Завдяки складній формулі, мастика швидко проникає в щілини і тріщини, витісняючи з них воду і усуваючи протікання.

Опис гідроізоляційної водовитесняющей мастики NIPPON ACE

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама