Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Послуга гідроізоляції бетонного стелі в квартирі по кращої в Краснодарі ціною

  1. Особливості гідроізоляційного захисту бетонних і дерев'яних стель
  2. Професійні послуги з гідроізоляції стелі в квартирі та приватному будинку від компанії Ре-Нова

Важливим етапом будівництва житлового будинку є якісна гідроізоляція бетонного стелі, яка зможе надійно захистити приміщення в разі протікання даху або затоки сусідами з верхнього поверху, а також запобігти коротке замикання і пов'язані з ним наслідки

Важливим етапом будівництва житлового будинку є якісна гідроізоляція бетонного стелі, яка зможе надійно захистити приміщення в разі протікання даху або затоки сусідами з верхнього поверху, а також запобігти коротке замикання і пов'язані з ним наслідки.

Для обробки використовують різні будівельні мастики , Суміші, ґрунтувальні матеріали.

Підбирати їх слід з урахуванням особливостей поверхні і умов в конкретній кімнаті.

Особливості гідроізоляційного захисту бетонних і дерев'яних стель

Обов'язково слід проводити обробку стельової плити у ванній кімнаті, туалеті і на кухні. Але, найбільш правильним рішенням є створення водонепроникного покриття у всіх кімнатах. Особливо це актуально для квартир на останньому поверсі, а також лоджій і балконів.

Роботи з гідроізоляції стелі в будинку виконують в такій послідовності:

  • ретельно зачищають поверхню металевою щіткою;
  • всі щілини і дефекти закладають ремонтним складом;
  • очищену поверхню ретельно зволожують;
  • здатний проникати склад наносять пензлем макловицей в два шари;
  • протягом трьох днів після нанесення необхідно зволоження поверхні.

Особливо ретельно слід обробити місця стикування вертикальних і горизонтальних поверхонь. Перевагою такого матеріалу є висока міцність зчеплення, водонепроникність і відсутність усадки.

Також в житлових приміщеннях використовують еластичну полімерно - бітумну мастику "рідка гума", що складається з екологічно чистих компонентів. Їх наносять в декілька шарів, з метою створення безшовного водонепроникного покриття.

Гідроізоляція дерев'яного стелі також може бути виконана з використанням бітумно-полімерної мастики "рідка гума". Їх переваги полягають в створенні надійного вологонепроникного бар'єру і простоті нанесення. Ефективна обробка дерева і гідрофобною речовиною з додаванням антисептичних компонентів.

Вибір технології і матеріалу залежить від особливостей приміщення і фінансових можливостей замовника. У будь-якому випадку, роботи, виконані професіоналами з точним дотриманням технологічного процесу і використанням якісних засобів, забезпечать надійний захист житла від проникнення вологи і протікання.

Професійні послуги з гідроізоляції стелі в квартирі та приватному будинку від компанії Ре-Нова

Якщо Ви хочете замовити гідроізоляцію стелі в квартирі, скористайтеся професійними послугами компанії Ре - Нова . Якщо Ви хочете замовити гідроізоляцію стелі в квартирі, скористайтеся професійними послугами компанії   Ре - Нова

Ми готові запропонувати кожному клієнту:

  • індивідуальний підбір способу пристрою вологозахисту і складу;
  • виконання робіт у зручний для замовника час;
  • гарантія високої якості і довговічності;
  • доступна ціна гідроізоляції стелі зсередини.

У разі необхідності, фахівці компанії дадуть відповідь на всі питання і нададуть докладні консультації.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама