Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Послуги гідроізоляції даху гаража в Москві і МО

  1. Вартість гідроізоляції даху гаража
  2. Навіщо потрібна гідроізоляція даху гаража
  3. Види рідкої гуми
  4. Переваги бітумно-латексних емульсій
  5. Замовити гідроізоляцію даху гаража в ТОВ «МастерГідро»

Сучасні технології покрівельного покриття останнім часом досягли величезних успіхів в підвищенні енергоефективності та зменшення негативного впливу погодних умов. Якщо раніше для гідроізоляції даху гаража найчастіше використовувався звичайний руберойд, то зараз матеріалів істотно розширився: все частіше починають використовувати більш сучасні рулонні матеріали (рубемаст, стеклоизол) або «рідка гума».

гідроізоляції даху гаража

Рідка гума - це еластична бітумна емульсія зі спеціальними хімічними добавками, яка використовується для довгострокової гідроізоляції даху гаража, а також інших об'єктів приватного та промислового будівництва. Висихає після взаємодії з вологою або повітрям. Вона не представляє ніякої небезпеки для людини, оскільки не містить в своєму складі токсичних речовин. Згідно з лабораторними дослідженнями вважається екологічно чистим продуктом.

Вартість гідроізоляції даху гаража

Рулонних матеріалів

від 350 руб. за кв. м Бітумна мастика (рідка гума) від 850 руб. за кв. м Полімерна гідроізоляція від 750 руб. за кв. м Залишити заявку

Оформіть заявку на гідроізоляцію даху гаража, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі питання, що цікавлять.

Навіщо потрібна гідроізоляція даху гаража

У 99% випадків гаражі мають плоску покрівлю, розташовану під нахилом - це дозволяє воді стікати з даху природним чином. Але в гаражах старої споруди є перепади по висоті між сусідніми будівлями, розташованими впритул один до одного, тому вода від сусіднього, більш високого гаража, може стікати на вашу дах. Досить навіть невеликої тріщини, щоб вона проникла під покрівлю і будова почала протікати.

Якісна гідроізоляція даху гаража дозволить захистити приміщення від вологи і вогкості. Якщо цього не зробити, то і автомобіль, і що зберігаються всередині деталі будуть піддаватися впливу корозії. Необхідно в точності дотримуватися технологію укладання - повністю прибрати старий шар гідроізоляції на даху гаража, очистити поверхню від забруднень і тільки потім встановлювати нову гідроізоляцію. В цьому плані нанесення бітумно-латексної емульсії більш ефективно, ніж укладання рулонних матеріалів, так як вона має ряд істотних переваг.

Безкоштовна консультація

Види рідкої гуми

Існує два види рідкої гуми: холодна і гаряча. Перша не вимагає швидкого нанесення. Друга не обійдеться без професійної допомоги і спеціального устаткування.

Найбільш важливим моментом в гідроізоляції даху гаража є підготовка підстави до нанесення матеріалу. Для цього потрібно:

  • закрити шви і вирівняти деформовану поверхню;
  • бетон повинен бути сухим, інакше гума зіпсується;
  • видалити пил і сміття з даху.

Переваги бітумно-латексних емульсій

Переваги бітумно-латексних емульсій

У порівнянні з більш звичними рулонними матеріалами, що використовуються для гідроізоляції даху гаража, рідка гума має певні переваги:

  • бесшовность;
  • еластичність запобігає появі механічних пошкоджень;
  • чудова адгезія, яка застосовувана в будь-яких оздоблювальних матеріалах;
  • витримує перепади температур;
  • стійкість до ультрафіолету;
  • легкість і простота в нанесенні;
  • ремонтопридатність;
  • термін служби - понад 25 років.

недоліки:

  • наноситься на суху поверхню і при температурі повітря не нижче +5 ° С;
  • різкий запах.

Незважаючи на те, що у цього матеріалу є недоліки, він є одним з кращих на ринку серед засобів для гідроізоляції. Всі перераховані вище характеристики дають зрозуміти, що це оптимальний варіант для гідроізоляції плоского даху гаража.

Найкраще такий метод використовувати для плоских і скатних дахів, які призначені для таких будівель, як:

  • багатоквартирні будинки;
  • адміністративні будівлі;
  • промислові споруди, ангари, гаражі;
  • торгові центри, магазини.

Замовити гідроізоляцію даху гаража в ТОВ «МастерГідро»

«МастерГідро» пропонує повний спектр комплексних житлових і комерційних гідроізоляційних послуг для клієнтів Московської області і не тільки. Наші фахівці можуть обробляти всі, починаючи від звичайних витоків даху, гідроізоляції даху гаража і закінчуючи серйозними проектами по гідроізоляції всіх споруд.

Наша професійна команда використовує сучасне обладнання та матеріали в поєднанні з багатими знаннями і досвідом для завершення проектів в термін, в рамках бюджету і високої якості. Ви можете замовити гідроізоляцію даху гаража, зателефонувавши до нас. Послуги компанії ТОВ «МастерГідро» завжди доступні, ефективні і надійні. Задоволення ваших потреб - наше пріоритетне завдання!

Замовити дзвінок

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама