Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт гідроізоляції фундаментів

фундамент   будівлі знаходиться під постійним негативним впливом навколишнього середовища фундамент будівлі знаходиться під постійним негативним впливом навколишнього середовища. Найбільшу небезпеку для бетонних конструкцій представляє волога, тому при будівництві фундаментів особлива увага приділяється влаштуванню гідроізоляції. При ремонті фундаменту обов'язковим етапом робіт є ремонт гідроізоляції фундаменту.

гідроізоляція фундаментів захищає бетон від руйнування під впливом цвілі, грибків і інших негативних чинників, що виникають в умовах підвищеної вологості. Щоб фундамент служив довго, необхідно проводити своєчасні ремонтні роботи.

Гідроізоляція фундаменту може зажадати ремонту, якщо закінчився її експлуатаційний період або під час будівельних робіт були допущені помилки. В останньому випадку настає передчасне руйнування гідроізоляції. На сьогоднішній день існує безліч гідроізоляційних матеріалів і технологій влаштування гідроізоляції фундаменту.

Фахівці нашої компанії « ДомРемСтрой »Проведуть ретельний аналіз стану фундаменту, і, в залежності від причин руйнування гідроізоляційного покриття і особливостей фундаменту, порекомендують найбільш ефективний спосіб гідроізоляції. Ми використовуємо як поверхневі, так і проникаючі гідроізоляційні матеріали.

Поверхнева гідроізоляція - це матеріали, які приклеюються або наносяться на поверхню бетону. Як правило, це матеріали на основі полімерів. Найбільшою популярністю користується гідроізоляція проникаючої дії. Гідроізоляція даного типу проводиться з цементу, кварцового піску і інших компонентів, які у вигляді розчину наносяться на бетон, проникають в його структуру, заповнюють всі пори і порожнечі.

Ремонт гідроізоляції фундаментів за допомогою проникаючих гідроізоляційних розчинів надійно захищає бетонну конструкцію від руйнування під дією вологи. Така гідроізоляція служить набагато довше, ніж поверхневі матеріали. В ідеалі, якщо гідроізоляційні роботи проводяться професіоналами, використовуються якісні матеріали, то проникаюча гідроізоляція не потребують ремонту протягом усього терміну служби бетонної конструкції.

Варто зазначити, що в залежності від умов експлуатації бетону, іноді досить і приклеюються гідроізоляційних матеріалів. Наша компанія пропонує якісний ремонт гідроізоляції стрічкових фундаментів за доступними цінами, з використанням сучасних технологій і матеріалів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама