Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рулонний гідроізоляція

  1. Різновиди рулонних матеріалів для гідроізоляції
  2. Пристрій рулонної гідроізоляції

Сьогодні широко поширена в будівельній сфері рулонний гідроізоляція. Дана технологія вологозахисту - найкращий метод для обробки конструкцій, які постійно перебувають у вологих умовах. На будівельних ринках такий матеріал наданий двома видами: елементи для наплавляємого способу кріплення і гідроізоляція , Що монтується механічним методом.

Різновиди рулонних матеріалів для гідроізоляції

Рулонний гідроізоляція наплавляємого кріплення, при нагріванні, може легко розплавитися, а також містить плівкову прошарок з поліетилену. Як правило, плівки мають прекрасні властивості, містять волокнисту неткане полотно і складаються з поліпропілену.


Рулонний гідроізоляція, яку монтують за допомогою механічних операцій, характеризується наявністю піску, з дрібнозернистою структурою, в своїй нижньому секторі. В основному, при здійсненні оздоблювальних робіт зовнішніх поверхонь конструкцій, рекомендується застосовує наплавляється гідроізоляцію.

В основному, при здійсненні оздоблювальних робіт зовнішніх поверхонь конструкцій, рекомендується застосовує наплавляється гідроізоляцію

Покриття повинне мати високий рівень якісних характеристик і особливу стійкість до різноманітних зовнішніх агресорів: сніг, дощ, корозійні впливу, сольові компоненти у водній масі, різкі зміни температурного режиму. Гідроізоляційні матеріали, використовувані для облаштування захисту від вологи, повинні розраховуватися на ізолювання не тільки рівних площ поверхонь, але і поверхні конструкції виступає типу.


Рулонний гідроізоляція належить до класу бітумних матеріалів. Найчастіше вона укладається кількома шарами, з використанням спеціальних газовогорящіх пристосувань. Даний вид захисту від вологи здатний зберігати тепло і оберігати поверхню плоских конструкцій. В даний час, рулонний гідроізоляція, частіше проводиться з складів полімерного і самоклеящегося бітумного матеріалу.


З метою забезпечення вологозахисту поверхні, необхідно наносити, на несучу основу, бітум, в кілька шарових рядів. Основним компонентом основонесущей частини рулонної гідроізоляції - є полотно з поліефіру, а також склотканини (Зі скловолокна).

Для каркасної основи часто застосовується поліестер, тому що він відрізняється гарною якістю, надійністю, складається з високоякісного матеріалу. Завдяки поліестерові елементу, рулонний гідроізоляція активно використовується на складних спорудах і функціонує більш тривалий час.

Пристрій рулонної гідроізоляції

Більш економічним компонентом є гідроізоляція з елементів, з стеклотканевой структурою, яка виготовляється методом переплетення скляних ниток. Вона буває гладкою і каркасної. Основна відмінність між цими видами полягає в тому, що гладка основа представлена ​​плоскими рулонами - їх можна складати в кілька шарів і транспортувати в горизонтальному положенні. Однак, в результаті, кути рулону набувають тріщини і ізоляційний матеріал деформується.


Недоліком матеріалу є те, що бітум погано пристосований до низької температури, тому що в цьому випадку він може відшаровуватися в деяких місцях від поверхні самої склотканини. На відміну від скловолокна, рулонний гідроізоляція з склотканини володіє більш високою міцністю.

На відміну від скловолокна, рулонний гідроізоляція з склотканини володіє більш високою міцністю

У разі малої гнучкості скловолокна, в процесі розкочування матеріал може поламатися. Також матеріалу притаманні низькі механічні характеристики. Не дивлячись на високу стійкість до впливів, для застосування скловолокна існує мало напрямків. Його не можна використовувати для покрівельних поверхонь, в зв'язку зі складним способом монтажних операцій.


Купуючи дешевший тип рулонних гідроізоляційних матеріалів, які володіють технічними властивостями на рівень нижче, ніж дорога рулонний гідроізоляція, можна заощадити на собівартості товару. Але монтажні операції з облаштування гідроізоляції поверхонь обійдуться набагато дорожче. Якісні матеріали коштують значно дорожче, і процес їх монтажу здійснюється за спрощеними технологіями.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама