Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ванна кімната в приватному дерев'яному будинку - Будуємо самі

  1. Гідроізоляція ванною в дерев'яному будинку

Екологічні будинки з деревини будуються за типовими проектами індивідуального будівництва. Проект обов'язково дає відповідь на питання як побудувати будинок або дачу , І допомагає передбачити все необхідне для проживання.

У будинку з будь-яких матеріалів необхідно обладнати ванну кімнату і туалет.

Більшість власників заміської нерухомості не влаштовує відсутність елементарних побутових умов і присутність їх «у дворі». Тому ванна в будинку - це неодмінна умова при будівництві нових або реконструкції старих будинків.

Дерево - це самий популярний будівельний матеріал на сьогоднішній день. А споруда дерев'яного будинку за містом з цього будівельного матеріалу допомагає його власникові стати ближче до природи, вибратися із загазованих та гучних вулиць і кварталів на свіже і чисте повітря.

Деревина має ряд переваг:

• екологічність;

• міцність;

• невелика вага;

• опірність вібраціям;

• хороша теплоізоляція;

• стійкість до впливу агресивних середовищ;

• зручність обробки;

• властивість деревини - «дихати»;

• невисока вартість.

Обладнати ванну кімнату в дерев'яному будинку можна також, як і в цегляному, головна умова наявність каналізації і зроблений водопровід в будинку своїми руками або фахівцями компанії з проектування і монтажу водопровідної системи.

Ванна в дерев'яному будинку облаштовується легко, якщо вирішено питання гідроізоляції приміщення. І ще одна умова має виконуватися: розташовувати ванну слід на першому поверсі дерев'яного будинку, щоб не навантажувати лаги.

Для того щоб ванна в приватному будинку служила довго і дарувала комфорт мешканцям будинку, крім гідроізоляції стін і підлоги необхідно вирішити питання утеплення приміщення, підібрати якісні матеріали та традиційно, початок всіх робіт - підготувати проект санітарно-побутових приміщень.

Для початку необхідно спроектувати і виконати монтаж якісної каналізації в приватному дерев'яному будинку , Це може бути накопичувальна ємність або септик.

Проектування ванної кімнати робиться виходячи з кількості проживаючих постійно в будинку людей і планованого кількості гостей. Зазвичай для невеликої сім'ї, до п'яти чоловік, досить однієї ванної кімнати. Туалет роблять поєднаним, якщо в будинку проживає близько 3 чоловік, якщо більше, то для нього виділяється окреме приміщення.

Влаштовуючи ванну кімнату в дерев'яному будинку, слід приділяти особливу увагу підлозі, так як ванна наповнена водою має велику вагу.

Пол і перекриття слід зміцнювати, щоб не було деформації. Посилити їх можна збільшивши поперечний переріз балок, і зменшивши крок.

Рівень підлоги у ванній кімнаті опускають на 100 мм нижче рівня інших кімнат, при цьому укладається чорновий настил, виконується гідроізоляція та стяжка під плитку. Разом з проектуванням ванної кімнати і санвузла необхідно спроектувати розведення і підвести труби для водопроводу .

Гідроізоляція ванною в дерев'яному будинку

Гідроізоляцію підлоги в приміщенні для ванної виконують за допомогою скловати і пергаміну. Для кращого збереження деревини статі від вологи рекомендується обробляти і стіни водовідштовхувальними сумішами, а також проводити обробку всіх дерев'яних поверхонь антигрибковими і антіплесневимі препаратами.

Дерев'яні підлоги у ванній кімнаті мають гарний вигляд і створюють затишок, але зіткнення з вологою завдає їм непоправної шкоди, тому фахівці радять підлогу в приміщенні робити з вологостійких матеріалів: керамічної плитки, лінолеуму або вологостійкого ламінату.

Стіни у ванній кімнаті виконують з оброблених водовідштовхувальними сумішами дерев'яних панелей або викладають керамічною або мозаїчною плиткою Стіни у ванній кімнаті виконують з оброблених водовідштовхувальними сумішами дерев'яних панелей або викладають керамічною або мозаїчною плиткою.

Перш ніж облаштовувати ванну кімнату, як і монтувати водопостачання своїми руками , Необхідно провести ретельні розрахунки навантаження на перекриття, витрати води, розмір септика і частоту викачування каналізаційних водостоків, щоб згодом, не довелося все виправляти і переробляти.

Матеріал для стелі вибирається таким чином, щоб він був водостійким екологічним звукопоглинальним і светоотражающим. В останні роки великою популярністю користуються підвісні стелі рейкового і плиткового типу. У таку стелю легко монтувати світильники і вентиляційні решітки.

монтуючи водопровід на дачі , Необхідно розраховувати діаметр труб, щоб напору води вистачало для проведення всіх поливально-помивочних робіт.

Ще однією важливою умовою створення комфортних умов у ванній кімнаті є організація примусової вентиляції.

Дизайном у ванній кімнаті слід займатися всією сім'єю, тоді загальне сімейну справу принесе радість і задоволення від прийняття водних процедур у ванній зробленої своїми руками.

Якщо відповідь не знайшли, напишіть в коментарях або відвідайте наш форум про Водопровід, опалення та каналізацію .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама