Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ванна кімната в приватному каркасному будинку своїми руками: Економно і красиво + Відео

  1. Основні правила облаштування ванної кімнати в приватному будинку
  2. Основні особливості ванної кімнати в будинку
  3. Як зробити обробку ванної кімнати в дерев'яному будинку
  4. Дерево в обробці ванної
  5. Обробка ванної кімнати в дерев'яному будинку пластиковими панелями
  6. Дизайн керамічною плиткою
  7. Ванна в будинку, увагу на підлогу
  8. Гідроізоляція підлоги, основні моменти
  9. Оздоблення стелі
  10. Меблі для ванної кімнати в заміському будинку
  11. ТОП 9 магазинів, де я вигідно закуповувати

Заміське будівництво ставати сьогодні все популярнішими Заміське будівництво ставати сьогодні все популярнішими. Будинок за містом - це вже не та непоказна дача з підручних матеріалів, яким ми могли б уявити заміський будинок ще не так давно. Заміський будинок, навіть найпростіший, виконаний з дерева, претендує сьогодні на цікавий дизайн, міцність і надійність. Використовується він, як правило, для постійного проживання і, як наслідок, має все, необхідні для комфортного проживання, зручності. Основними такими зручностями є комунікації, наявність яких можна назвати основною вимогою цивілізованого світу. Саме комунікації (гаряча і холодна вода, душ і туалет в будинку) забезпечують належний рівень комфорту, нічим не поступається тому, що ми звикли бачити в міських квартирах.

Розташування комунікацій продумується, як правило, ще на етапі планування будівлі. Під час складання плану вашого майбутнього будинку варто пам'ятати декілька хитрощів, які дозволять вам істотно скоротити витрати на пристрій санвузлів і інших комунікацій:

  • при зведенні будівлі в декілька поверхів плануйте розташування санвузлів один над одним;
  • навіть не суміщені ванну з туалетом розташовуйте поруч;
  • туалет, душ, ванну і кухню краще розташовувати через стінку один від одного, а не в різних частинах будинку (простіше прокласти трубу через стінку, ніж тягнути її в іншу частину будинку, так ви заощадите значну частину коштів).

при зведенні будівлі в декілька поверхів плануйте розташування санвузлів один над одним;   навіть не суміщені ванну з туалетом розташовуйте поруч;   туалет, душ, ванну і кухню краще розташовувати через стінку один від одного, а не в різних частинах будинку (простіше прокласти трубу через стінку, ніж тягнути її в іншу частину будинку, так ви   заощадите   значну частину коштів)

Також заощадити на облаштуванні комфортної ванної кімнати або санвузла можна використовуючи так званий другий сорт раковин або унітазів . Це сантехнічна кераміка, яка при виробництві отримала деякі дефекти у вигляді сколів і т.п. Часто такі дефекти знаходяться на абсолютно непомітних місцях, проте продавати ці речі вже не будуть. Як правило, на заводах така сантехніка йде на викид.

Якщо домовитися з виробником, то можна безкоштовно отримати в своє розпорядження навіть елітну сантехніку з незначними невидимими оку дефектами. Це дозволить вам значно заощадити на комплектації ванній.

Основні правила облаштування ванної кімнати в приватному будинку

Ванна кімната - важлива частина житлового простору. Від якості оформлення ванної кімнати залежить не тільки безпеку, але і комфорт проживання в будинку.

Існує кілька основних правил облаштування ванної кімнати в дерев'яному будинку:

  • гідроізоляція приміщення - обов'язкова умова;
  • обробка стін гідроізоляційних і протигрибковим розчином;
  • використання якісних міцних матеріалів (керамічна плитка, ламінат, паркетна дошка тощо);
  • стримана кольорова гама;
  • оформлення статі і стелі в одній колірній гамі з стінами .

гідроізоляція приміщення - обов'язкова умова;   обробка стін гідроізоляційних і протигрибковим розчином;   використання якісних міцних матеріалів (керамічна плитка, ламінат, паркетна дошка тощо);   стримана кольорова гама;   оформлення статі   і стелі в одній колірній гамі з   стінами

Основні особливості ванної кімнати в будинку

Ванна в будинку - приміщення з підвищеною вологістю і частими перепадами температури.

Така особливість даного приміщення, як вологість, може негативно впливати на дерев'яні конструкції будинку, викликати гниття, утворення грибка або цвілі та ін. Тому приміщення ванної кімнати вимагає дотримання в обробці певних умов і застосування спеціальних матеріалів. Стіни цієї кімнати вимагають обробки спеціальними матеріалами, що захищають поверхні від вологи.

Захист від перепадів температури забезпечить якісне утеплення стін . При правильно організованому утепленні стіни будинку стають практично нечутливими до змін температури.

Як зробити обробку ванної кімнати в дерев'яному будинку

Як зробити обробку ванної кімнати в дерев'яному будинку

Ванна в дерев'яному будинку може бути оброблена в будь-якому стилі і з використанням навіть найсучасніших матеріалів. Найчастіше в обробці ванної використовуються дерево, пластикові панелі або керамічна плитка. Розглянемо основні особливості обробки і дизайну ванної кімнати в дерев'яному будинку з використанням цих матеріалів.

Дерево в обробці ванної

Дерево в обробці ванної

Досить часто можна зустріти варіант, коли ванна кімната оформляється в одному стилі з іншими кімнатами в будинку з використанням оздоблювальних матеріалів з дерева.

Дерево - це відмінний екологічний матеріал, який з успіхом може бути використаний в обробці будь-яких приміщень.

Однак, перед застосуванням у ванній кімнаті, дерев'яні елементи потребують спеціальної підготовки та обробці. Оздоблювальні матеріали з натуральної деревини, які вирішено використовувати у ванній, попередньо добре шліфуються, обробляються і ретельно просочуються вологостійким складом.

Однак, дерево досить дорогий матеріал, що потребує спеціальної обробки та догляду. У зв'язку з цим дерево відходить на другий план перед іншими сучасними оздоблювальними матеріалами.

Обробка ванної кімнати в дерев'яному будинку пластиковими панелями

Обробка ванної кімнати в дерев'яному будинку пластиковими панелями

Також досить популярним матеріалом для обробки санвузла своїми руками є пластикові панелі.

Вони мають ряд переваг:

  • зручність монтажу;
  • практичність і довговічність;
  • легкість в догляді;
  • різноманітний дизайн і колірні рішення;
  • можливість підібрати обробку під колір сантехніки і меблів;
  • гарна сполучуваність з кахельною плиткою в разі комбінованої обробки приміщення.

Пластикові панелі можуть встановлюватися на дерев'яну обрешітку або безпосередньо на стіни. У разі кріплення безпосередньо до стіни слід передбачити деякий простір між панелями і стіною для забезпечення вентиляції.

Дизайн керамічною плиткою

Керамічна плитка хоч і є досить дорогим матеріалом, проте досить популярна і дуже часто застосовується в обробці ванних кімнат як в квартирах, так і в приватних будинках Керамічна плитка хоч і є досить дорогим матеріалом, проте досить популярна і дуже часто застосовується в обробці ванних кімнат як в квартирах, так і в приватних будинках.

Основними перевагами кераміки є її відмінна вологостійкість, цікавий дизайн, міцність і хороша сполучуваність з іншими видами обробки.

Керамічна плитка дозволяє створити неповторний стиль ванної. Вона може бути покладена лише частково на найбільш схильні до дії вологи стіни і підлогу.

Як бачите, кожен із запропонованих матеріалів має свої переваги. Однак, який би варіант обробки не був обраний, всі дерев'яні поверхні, навіть якщо ви плануєте закрити їх пластиком або керамікою, слід обробити складом від вологи і грибка.

Деякі з варіантів оформлення ванного приміщення можна побачити на фото:

Ванна в будинку, увагу на підлогу

Найбільше впливу вологи у ванній кімнаті схильний підлога . Тому обробці підлог в санвузлі приділяється така пильна увага. Адже крім своєї естетичної функції він покликаний ще й захистити всю конструкцію будинку, нижні балки і підстава, від проникнення вогкості.

Для оформлення підлоги у ванній можна використовувати такі матеріали, як керамічна плитка або мозаїка, лінолеум , Дерево і ін.

Перед використанням даних декоративних матеріалів проводиться подвійна гідроізоляція дерев'яних перекриттів . Далі обробка проводиться відповідно до технології, прийнятої для кожного з цих матеріалів.

Так, керамічна плитка вимагає організації міцного нерухомого підстави. Такою підставою може послужити бетонно-цементна стяжка, на яку, в наслідку, і буде покладена кераміка. Слід пам'ятати, що при організації такої стяжки (навіть в маленькій кімнаті) збільшується навантаження на несучі конструкції будинки, а рівень підлоги при цьому трохи піднімається.

Дерев'яні підлоги у ванній краще робити з таких порід деревини, які найменш схильні до дії вологи. На першому місці тут стоїть дошка з тика, далі йде модрина . Можна використовувати термодерево - матеріал, що пройшов додаткову заводську обробку, завдяки якій стає стійким до вологи, цвілі і грибка. При укладанні дерев'яних підлог стяжку в підставі робити не обов'язково, головне подбати про гідроізоляції нижніх шарів дерев'яних конструкцій будинку.

При укладанні лінолеуму також не варто нехтувати гідроізоляцією, а самі листи з'єднувати за допомогою гарячої зварювання.

Гідроізоляція підлоги, основні моменти

Навіть найкрасивіша і акуратна ванна кімната прослужить вам не довго, якщо не буде проведена належним чином гідроізоляція підлоги.

Адже будь-які матеріали під впливом вологи можуть зіпсуватися, а вже дерево схильне до руйнівної дії вологи дуже і дуже сильно.
Існує кілька варіантів гідроізоляції, про які ми розповімо нижче.

Отже, перший варіант - це лита гідроізоляція. Вже з назви видно, що даний вид гідроізоляції проводитися шляхом заливки поверхні рідкими сумішами.

Далі йде гідроізоляція за допомогою лакофарбових матеріалів. Покриття дерев'яної поверхні шаром фарби здатне захистити її від руйнування. Однак фарбу треба регулярно оновлювати.

Також досить ефективною є просочення дерев'яних поверхонь спеціальними водовідштовхувальними складами.

Одним із способів є оклеечная гідроізоляція, яка здійснюється за допомогою спеціального рулонного матеріалу. Дані матеріали розкочуються на поверхні і при необхідності склеюються між собою за допомогою гарячої зварювання.

Обмазувальна гідроізоляція проводиться за допомогою складів на основі бітумної або полімерної суміші. Наносити дані склади потрібно тільки на суху деревину, так як в противному випадку процес гниття буде відбуватися прямо під мастилом.

Оздоблення стелі

В обробці стелі можна використовувати найрізноманітніші матеріали: кераміку, панелі, натяжний полотно. Вибір матеріалів буде залежати від ваших уподобань і дизайнерського рішення вашої ванної кімнати.

Меблі для ванної кімнати в заміському будинку

Якщо дизайн вашої ванної кімнати вимагає розміщення в ній меблів з дерева, то слід пам'ятати кілька важливих моментів:

  • використовуйте меблі з вологостійким просоченням;
  • меблі повинна бути миється;
  • найкраща деревина для ванної - дуб або модрина;
  • використовуйте аксесуари відповідно до стильових рішеннями (плетені кошики і т.п.).

Такий комплексний підхід до обробки і оформлення ванної кімнати в приватному каркасному будинку дозволить вам зробити свій будинок затишним, а перебування в ньому - приємним.

ТОП 9 магазинів, де я вигідно закуповувати

ТОП 7 по товарах і меблів для дому:

7 кращих будівельних і меблевих магазинів!

  • Akson.ru - це інтернет-гіпермаркет будівельних і оздоблювальних матеріалів!
  • homex.ru - HomeX.ru пропонує великий вибір якісних оздоблювальних, матеріалів, світла і сантехніки від кращих виробників з швидкою доставкою по Москві і Росії.
  • Instrumtorg.ru - це інтернет - магазин будівельного, автомобільного, кріплення, ріжучого і іншого інструменту, необхідного кожному майстру.
  • Qpstol.ru - "Купістол" прагне надати кращий сервіс своїм клієнтам. 5 зірок на Яндекс.Маркет.
  • Lifemebel.ru - гіпермаркет меблів з оборотом понад 50 000 000 в місяць!
  • Ezakaz.ru - Представлена ​​на сайті меблі виготовляються на власній фабриці в Москві, а так само перевіреними виробниками з Китаю, Індонезії, Малайзії і Тайваню. "
  • Mebelion.ru - - найбільший інтернет-магазин з продажу меблів, світильників, інтер'єрного декору та інших товарів для красивого і затишного будинку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама