Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Внутрішня гідроізоляція балкона. Гідроізоляція стін балкона зсередини в Краснодарі

  1. Особливості гідроізоляції балконів зсередини
  2. Чому замовити послугу краще у нас?

Балкон в багатоповерховому будинку або заміському котеджі може стати прекрасним місцем для відпочинку і чаювання. Головне, щоб при цьому він був безпечним, надійним і затишним. А створити такі умови може правильна гідроізоляція балкона. сучасні ремонтні суміші і склади призначені саме для цього.

Основні матеріали, з яких складається балкон - бетон і деревина, пропускають вологу, що створює неприємну вогкість, може привести до появи цвілі і руйнування конструкції. А це - не просто погіршення зовнішнього вигляду балкона, а ще й небезпека для власників житла і оточуючих.

Особливості гідроізоляції балконів зсередини

Особливості гідроізоляції балконів зсередини

Якісна гідроізоляція балкона спрямована на створення спеціального покриття, що захищає всі елементи конструкції від впливу вологи і інших атмосферних явищ. При цьому слід зазначити, що гідроізоляція балкона зсередини передбачає захист всіх елементів - стін, стелі та підлоги.

При проведенні робіт на верхній плиті (стелі) найкраще використовувати проникаючі склади, які створюють в бетоні глибокий захисний шар.

Вертикальні елементи балкона (стіни) можна обробляти обмазувальних складами, попередньо зволоживши поверхню. Пол перед проведенням робіт ретельно зачищають, зволожують і наносять гідроізоляцію проникаючого типу.

Проводити роботи слід в умовах відсутності різких перепадів температури. Протягом трьох діб після нанесення гідроізоляції поверхню слід захистити від впливу механічних факторів.

Щоб робота була проведена якісно і надійно захищала приміщення, меблі та оздоблення балкона, до робіт слід залучати кваліфікованих фахівців, які дотримуються технології і використовують сучасні матеріали для гідроізоляції .

Чому замовити послугу краще у нас?

Компанія Ре - Нова спеціалізується на гідроізоляції різних об'єктів з використанням Компанія Ре - Нова   спеціалізується на гідроізоляції різних об'єктів з використанням

інноваційних матеріалів. Якщо вам необхідна провести роботи в приватному будинку або лоджії в міській висотці - звертайтеся до нас. Фахівці компанії виїдуть на місце проведення робіт, проведуть заміри, підберуть найбільш ефективні матеріали і виконають роботи якісно і в установлений строк.

Ми використовуємо бітумно - полімерні, бітумно - латексні обмазувальних матеріали, а також популярних проникаючих коштів для бетонної основи, які створюють герметичну поверхню. Гідроізоляція стін балкона проводиться із застосуванням сучасних гидрофобизаторов .

Наші фахівці завжди готові надати консультаційну допомогу і провести індивідуальні розрахунки для конкретного об'єкта.

Чому замовити послугу краще у нас?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама