Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Статті :: Ангел Срібний - провідний постачальник іменний ложки, підстаканників і посріблених столових приборів в Україні.

Практично кожній людині, незалежно від фінансового стану завжди буде приємно отримувати подарунки, особливо якщо це іменні сувеніри , Які зроблені спеціально для цієї людини. Можна і не маючи приводу надати знак уваги і подарувати невелику річ, яка довгі роки буде нагадувати людині про вас. До такої речі можна сміливо віднести іменну ручку. Красива ручка завжди була символом успіху, підкреслювала статус відбувся людини, показуючи всім його чудовий смак. Простота і вишуканість форми, завжди притягували і продовжують притягувати погляд справжніх цінителів даного атрибута.

Останнім часом, для того що б надати ручці ще більшої індивідуальності на неї стали наносити всілякі гравіювання, написи, тим самим доповнюючи її зовнішній вигляд. Новинка нашої компанії - стильні іменні ручки , Які за вельми короткий термін стали дуже популярним подарунком. Іменна ручка - це найкращий подарунок до будь-якого свята або заходу. Залежно від вартості самої ручки це може бути як дорогий і вишуканий подарунок, так і вельми бюджетний за вартістю, але ніяк по виду і значущості. Повірте, не знайдеться таких людей, яким було б не приємно побачити на подарунок своє власне ім'я, особливо якщо це гарна ручка, якою можна користуватися довгі роки. Для нанесення напису, наша компанія використовує метод нанесення напису або малюнка шляхом лазерного гравірування. Лазерне гравіювання - це дуже молодий, але надійний метод нанесення напису або малюнка на будь-яку поверхню, починаючи від дерева і пластика, закінчуючи металом. Вибираючи подарунок, обов'язково зупиніть вашу увагу на іменних ручках нашої компанії. Крім напису або малюнка, кожна ручка упаковується в красиву подарункову упаковку. Такий подарунок не залишить байдужим ні чоловіка, ні жінку. Завдана шляхом лазерного гравірування напис або малюнок не зітреться, як це буває з малюнками або написами, які робляться шляхом нанесення фарби. Вигравірувана на ручці напис з ім'ям людини, якій ви збираєтеся її подарувати, не стирається з роками і практично не псуватися при постійному використанні ручки в її прямих призначеннях. Звертайтеся в нашу компанію. Ми завжди раді запропонувати вашій увазі величезну кількість всіляких видів, модифікацій і кольорів ручок. У нас ви завжди знайдете як найдешевші іменні ручки, так і іменні ручки VIP - класу. Останнім часом великі компанії замовляють даний вид нової продукції для привітання своїх колег, адже знаючи коли і у кого день народження, можна заздалегідь замовити і купити потрібну вам кількість ручок. Також, при проведенні та організації всіляких семінарів і форумів можна замовити нанесення на ручку будь написи або малюнка, особливо це доречно, якщо у компанії є свій логотип. Для дорогих і статусних подарунків у нас ви завжди знайдете відповідні ручки. Після нанесення на них імені вашого директора, вона буде виглядати ще дорожче і презентабельнєє. Купуючи будь-який подарунок, можете бути впевнені в тому, що іменна ручка стане справжнім гарним доповненням до нього.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама