Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купівля вживаного автомобіля в кредит із вторинного ринку: як оформити

  1. Кредитування на старий автомобіль
  2. Відмінності оформлення б / у машини в кредит
  3. Документи для кредиту на машину

Зазвичай, старий автомобіль в кредит купити складніше і дорожче, ніж взяти кредит на нову машину. Причина в тому, що банк-кредитор несе підвищені ризики при наданні позикових коштів на покупку авто з пробігом. Зрозуміло, все це так. Але варто копнути глибше ...

Кредитування на старий автомобіль

РЕКЛАМА

Чому купити старий автомобіль в кредит може бути дорого? Додаткові витрати при оформленні в кредит автомобіля з пробігом включають в себе оплату страховки КАСКО. Для машин «з історією» вартість поліса КАСКО значно вище, ніж для нових автомобілів , Які представлені в автосалонах безпосередньо від виробника.

Якщо за повний пакет ризиків за машину без пробігу необхідно сплатити не більше 4-6% від її вартості, то за старий авто вже доведеться віддати близько 7-10% від її ринкової ціни. Але страховка корисна, перш за все, самому автовласникові, якого б року випуску не була його машина.

величина початкового внеску , Який ви платите за рахунок власних коштів, в тому випадку, якщо ви вирішили купити старий автомобіль в кредит, повинна бути більше, ніж при придбанні нової машини, оскільки оцінна вартість бу авто (автомобіля був у використанні), найчастіше нижчі, ніж його продажна ціна.

Банк не виділить більшу суму кредиту, який не буде забезпечено повністю заставою, а продавець навряд чи знизить встановлену їм ціну, тому різницю при покупці авто з пробігом доведеться покривати зі своєї кишені. Але і це не є вагомим недоліком, оскільки, чим більше власний внесок в покупку, тим менше зобов'язання перед банком, і тим нижче процентна ставка по автопозиках.

Крім того, процентні ставки по автокредитах на машини б / у на 1-2 процентних пункту вище, ніж в аналогічних кредитним продуктам, які надаються на покупку нових авто.

Зате можна придбати старий автомобіль із суттєвою знижкою у колишнього господаря ще й з додатковими запчастинами, комплектом змінної гумою, вже встановленою сигналізацією та іншими аксесуарами.

Відмінності оформлення б / у машини в кредит

Відмінності оформлення б / у машини в кредит

Чому складно купувати в кредит старий автомобіль? Велика складність при оформленні автокредиту на авто з пробігом може виникнути, якщо ви підібрали автомобіль у приватної особи і хочете оформити автокредит. Буде потрібно оцінка уживаного автомобіля. За рахунок покупця, звичайно.

При наданні кредиту банк прагне отримати в заставу ліквідне майно, грошей від продажу якого, в разі порушення позичальником умов кредитування, буде досить для погашення не тільки кредиту, але і нарахованих відсотків. А старі машини за рахунок зносу, через кілька років після оформлення автокредиту, можуть значно втратити в ціні.

Документи для кредиту на машину

Берете старий автомобіль в кредит - зберіть обумовлені умовами кредитування документи.

якщо при покупці нової машини в автосалоні , Можна перекласти на його співробітників все оформлення документів, то при здійсненні угоди купівлі-продажу авто з пробігом з рук, вам доведеться самостійно подбати про всі необхідних документах. А також додатково належить:

  1. візит в страхову компанію,
  2. візит в компанію по оцінці ринкової вартості,
  3. домовлятися з продавцем обраного авто про перерахування грошей в безготівковій формі.

Крім того, необхідно домогтися від банку схвалення вашого вибору, адже автокредит можна взяти лише на покупку тієї машини, яка буде відповідати всім вимогам банку. Одним з таких вимог є вік автомобіля, який не повинен перевищувати 5-10 років (вітчизняна або іномарка).

Незважаючи на всі ці перешкоди, купити старий автомобіль в кредит іноді набагато вигідніше, ніж нову машину, через її невисоку вартість і доступності. До того ж, авто з пробігом вже перевірені часом, використовувалися на наших дорогах і більш економні в обслуговуванні.

РЕКЛАМА

Публікації за темами: як взяти автокредит, яку машину вибрати в кредит, умови автокредитування в банках на нові та вживані автомобілі, як достроково погасити автокредит на машину, страхування КАСКО і ОСАГО для кредитного авто. Редакція сайту "Автомобіль в кредит" допомагає розібратися в питаннях отримання, погашення та обслуговування кредиту на автомобіль

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама