Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

США і Китай не змогли домовитися

  1. Орфографічна помилка в тексті:

4 червня 2018, 10:43 Переглядів: 4 червня 2018, 10:43 Переглядів:   Фото: mirprognozov

Фото: mirprognozov.ru.

США і Китай не змогли дійти згоди в третьому раунді торговельних переговорів , Що проходив в Пекіні. Таким чином, країни впритул підійшли до введення загороджувальних мит один проти одного, відзначає The Wall Street Journal.

Віце-прем'єр Держради КНР Лю Хе і міністр торгівлі США Уілбур Рос не оприлюднювали спільної заяви. Попередній раунд переговорів, що відбувся у Вашингтоні в середині травня, закінчився лише невиразним обіцянкою китайських чиновників "істотно" скоротити профіцит торгового балансу з США.

У США не коментували підсумки переговорів.

"Між сторонами відбулися обговорення в сприятливому ключі по втіленню в життя консенсусу, досягнутого в Вашингтоні, а також з питань в галузі сільського господарства, енергетики та інших сферах. Консультації дозволили домогтися позитивних і конкретних зрушень", - йдеться в опублікованому "Сіньхуа" заяві.

"Позиція китайської сторони є послідовною. З метою задоволення зростаючих потреб китайського народу в прекрасне життя та сприяння високоякісному економічному розвитку країни Китай готовий розширювати імпорт з усіх країн світу, в тому числі і з США. Це принесе користь народам Китаю і США, а також всьому світу. Політика реформ, відкритості та розширення внутрішнього попиту є державною стратегією Китаю, яка залишиться незмінною. Рух назустріч один одному і відмова Китаю і США від торгової війни повинні з тать передумовою для домовленостей, досягнутих між двома країнами ", - повідомляється в статті.

"Якщо американська сторона вдасться до торговим санкцій, в тому числі до введення додаткових мит, то всі результати, досягнуті в ході двосторонніх торгово-економічних переговорів, виявляться недійсними", - йдеться в висновок.

Нагадаємо, 3 квітня адміністрація Трампа оголосила про намір ввести 25-процентні мита на 1,3 тис. найменувань продукції, що ввозиться з Китаю продукції, загальна вартість якої становить 50 млрд доларів. У відповідь Держрада КНР вирішив ввести 25-процентні мита на американські автомобілі, боби і іншу продукцію сільського господарства - в цілому 106 найменувань товарів. Тоді Трамп доручив підготувати новий список імпортованих китайських товарів - тепер уже на загальну суму 100 млрд доларів - з метою введення на них додаткових мит.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "США і Китай залишаються на шляху, який може привести до початку торгової війни". інші США дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама