Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Михайлівський театр (Державний академічний театр опери та балету ім. М. П. Мусоргського) (Mikhailovsky Opera and Ballet Theater), Санкт-Петербург - де знаходиться, опис, ціни, фото, відгуки 2019

Прекрасне місто Санкт-Петербург останнім часом, приваблює мене все більше і більше. Відвідуючи місто, розумієш скільки в ньому цікавих місць, в які можна сходити. Звичайно, дуже пощастило москвичам, що запустили потяг Сапсан. Чотири години в прекрасному поїзді і ти вже в Пітері. Якщо планувати поїздку заздалегідь, то можна купити квитки зовсім недорого. Вранці в суботу, я сідаю в поїзд, а днем ​​я вже в Пітері, дуже зручно. Готелів в Санкт-Петербурзі, зараз дуже багато і можна забронювати ніч або дві, зовсім недорого. Ці короткі поїздки дозволяють мені дуже добре відпочити, зарядитися позитивом і подивитися багато цікавого. Збираючись до Пітера цієї весни, я вирішила подивитися квитки в театр. Я вже відвідувала театри в Санкт-Петербурзі, в минулі мої поїздки і мені дуже сподобалося, проводити час в театрі, коли музеї вже закриті.
Звичайно на прем'єри або супер популярні вистави, квитки купити досить складно. Однак, вибір театральних вистав все одно дуже великий, адже Санкт-Петербург не даремно вважається культурною столицею Росії.
Трохи вивчивши пропозиції театрів на дати моєї поїздки, я зупинила свій вибір на Михайлівському театрі.

Де розташований Михайлівський театр

Михайлівський театр опери та балету, розташований недалеко від Невського проспекту, поруч з Російським музеєм. Я відвідувала музей кілька разів, але на будівлю театру уваги не звернула. Вірніше, красива будівля я бачила, але не знала, що це Михайлівський театр. Вирішивши, що потрібно обов'язково його відвідати я взяла квиток. У цей день повинна була йти всім відома казка "Попелюшка", але не балет, а опера. "Попелюшку" можна дивитися багато разів, це прекрасна казка, мені особисто, не набридає. Скільки фільмів і вистав, класичних і різних сучасних версій, знято і поставлено, а дивитися однаково цікаво. Оперу "Попелюшка" я точно, ніколи не бачила і не чула, і мені, звичайно, було дуже цікаво подивитися.
Приїхавши в Санкт-Петербург і оселившись в готелі, я вирушила дивитися Михайлівський замок, в якому до цього не була. Замок знаходиться недалеко від театру, тому після огляду замку, я погуляла по парку, а потім пішла в театр.

Відвідування Михайлівського театру

Я прийшла однією з перших, дивно, але людей у ​​театру зовсім не було. У Москві, коли ти тільки наближаєшся до театру, завжди видно невелику групу біля входу. Тут же, ніхто не стояв біля входу, так, що я навіть занепокоїлася, не скасували спектакль. Зайшовши всередину я пред'явила свій квиток і спокійно пройшла всередину. Основний народ почав збиратися за 10 хвилин до початку, в Москві люди приходять набагато раніше.

Тому я спокійно подивилася прекрасний театр, обійшовши фойє і буфет, коридори з виставленим старим реквізитом. Подивилася фотографії минулих вистав на стінах. Також було багато фотографій акторів, які грають в театрі.

Також було багато фотографій акторів, які грають в театрі

Зал мені теж дуже сподобався, не величезний, але досить великий і затишний.

Зал мені теж дуже сподобався, не величезний, але досить великий і затишний

Місце у мене було прекрасне, так що я з задоволенням передчувала початок опери.

Місце у мене було прекрасне, так що я з задоволенням передчувала початок опери


Опера "Попелюшка" мені дуже сподобалася, яскраві костюми, прекрасні голоси, в театрі шикарна акустика. Оркестр грав чудово.

Оркестр грав чудово

Сюжет всім відомий і приємний. Так, що я провела на диво приємний вечір.

Що сподобалось:

  • Дуже красиве старовинне театр;
  • Прекрасні інтер'єри;
  • Цікава опера.

Поради:

  • Михайлівський театр варто відвідати, квитки краще подивитися заздалегідь, у них дуже великий вибір.

Вийшовши з театру, я глянула на пам'ятник Пушкіна, який розташований, в сквері перед театром, підсвічений пам'ятник виглядав дуже яскраво і відправилася в готель, освітленими вулицями міста.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама