Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як дізнатися, якому оператору належить номер стільникового телефону?

Абоненти стільникового зв'язку все частіше стали цікавитися у пошукачів такими питаннями як - якого оператора належить номер стільникового телефону і звідки дзвонили.

Якщо раніше все було просто, коли кожен користувач мобільного телефону знав, що перші три цифри після +7 або 8 (DEF-коди) строго визначали приналежність номера певного оператора, то тепер це не так.

З 1 грудня 2013 року в Росії ввели технологію MNP (Mobile Number Portability), яка дозволяє будь-якому абоненту стільникового зв'язку змінити мобільного оператора , Зберігши свій номер телефону. Тому по DEF-коду (за першими трьома цифрами) вже не можна на 100% сказати, у якого оператора обслуговується абонент.

Якщо, кожен житель Росії звик, що код 903 належав раніше тільки оператору Білайн, то зараз це зовсім не так - абонент з номером починається на +7 (903) може бути підключений до мережі будь-якого стільникового оператора.

Портал ProTarif.info вирішив поділитися секретом як просто дізнатися звідки вам дзвонили і якому стільниковому оператору належить номер телефону.

Безкоштовне мобільний додаток ProTarif дозволяє під час дзвінка бачити стільникового оператора потрібний номер і регіон знаходження абонента.

Встановіть додаток ProTarifВстановіть додаток ProTarif

Під час кожного дзвінка ви будете знати з якого регіону Вам надходить дзвінок і який оператор у абонента

Додаток цікаво не тільки тим, що дозволяє дізнатися звідки вам дзвонили. Серед цікавих "булочок" є можливість онлайн бачити баланс і залишки по пакетам не тільки свого номера, але і будь-якого іншого користувача незалежно яким оператором зв'язку він користується. А безкоштовним бонусом кожному користувачеві мобільний додаток ProTarif підбере найбільш вигідні для нього тарифні плани.

Так само, дізнатися, хто вам дзвонив, з якого регіону надійшов дзвінок і якого оператора належить номер можна на нашому сайті в розділі «Дізнайтеся звідки Вам дзвонили!» . Просто введіть номер телефону і натисніть кнопку «ОК».

Дізнайтеся звідки Вам дзвонилиДізнайтеся звідки Вам дзвонили!

Просто введіть номер телефону і натисніть кнопку ОК

Інформація буде 100% достовірна, так як ми співпрацюємо з Центральним науково-дослідним інститутом зв'язку (ФГУП ЦНИИС), який є оператором бази даних перенесених номерів (БДПН).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама