Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Страви з цвітної капусти

Колись кольорова капуста була дивовижним для нас овочем. Теплолюбний плід потрапив до Росії в 18 столітті і був доступний далеко не всім. Такий собі заморський делікатес настільки припав до смаку слов'янам, що пізніше були виведені холодостійкі сорти, щоб не транспортувати його з далекої Мальти.

Сьогодні на кожному ринку присутня білосніжна красуня і радує нас своїм смаком і користю. Як, ви не любите кольорову капусту ?! Напевно ви просто не готували її за нашими рецептами. У цій збірці ви точно знайдете для себе фірмовий спосіб запікання або смаження цвітної капусти, який займе почесне місце у вашій кулінарній книзі.

  1. Здивуйте гостей незвичайним овочевим стейком . Спробуйте приготувати кольорову капусту таким же способом на грилі.

    незвичайним овочевим стейком

  2. Чого-чого, а гостроти цвітній капусті краще додати. Дивіться покрокове відео як приготувати цей корисний овоч з улюбленим гострим соусом .

    улюбленим гострим соусом

  3. Куряча запіканка з кольоровою капустою - блюдо і на гарнір, і на друге. Ніжне м'ясо і часниковий соус ідеально доповнюють один одного.

    Куряча запіканка з кольоровою капустою

  4. запечіть кольорову капусту з цибулею і твердим сиром. Все, що ще знадобиться - запашний кріп і голодні домочадці.

    запечіть кольорову

  5. Для тих, хто не любить витрачати багато часу на підготовку продуктів до запікання, смаження і інших обробок, радимо запекти капусту цілком . Під йогуртовим соусом це блюдо незрівнянно ні з чим!

    запекти капусту цілком

  6. Цвітна капуста з яєчно-сметанною заливкою змусить полюбити цей овоч ще більше! Спочатку відваріть білу красуню, а потім запечіть під соусом. Смачний гарнір!

    Цвітна капуста з яєчно-сметанною заливкою

А який рецепт сподобався вам найбільше? Можливо ви так само поділіться своїм фірмовим способом приготування цвітної капусти. Пишіть в коментарях, а список корисних і смачних страв збережіть собі в закладки: напевно деякі вам захотілося приготувати!

Як, ви не любите кольорову капусту ?
А який рецепт сподобався вам найбільше?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама