Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

борна кислота від тарганів

Сучасні інсектициди проти тарганів поступово витісняють борну кислоту, адже вони швидше діють і не вимагають попереднього приготування Сучасні інсектициди проти тарганів поступово витісняють борну кислоту, адже вони швидше діють і не вимагають попереднього приготування. Але багато хто з них можуть негативно впливати на людей або мають різкий неприємний запах, тому не підходять для алергіків і власників домашніх тварин. Таким людям рекомендується перевірений кількома поколіннями спосіб позбутися від тарганів борною кислотою.

Борна кислота проти тарганів має два безперечних плюса:

  1. 1 Отрута безпечна для людини, але смертельна для тарганів.
  2. 2 Неможливість адаптації тарганів до впливу кошти. Потрапляючи на тіло або кінцівки комах, засіб викликає свербіж і зневоднення, що призводить до смерті.

Борна кислота від тарганів має ще одну перевагу перед інсектицидами - вона є відкритою. Знайти її можна в будь-якій аптеці, вона продається в паперових пакетиках по 10г, від 5-10 руб за 1 пакетик.

Головною умовою ефективної боротьби з тарганами борною кислотою є повна ізоляція джерел води (за винятком випадку рідкого розчину, що буде описано нижче). У приміщенні потрібно провести ретельне прибирання: викинути сміття, вимити підлогу, ізолювати всі джерела їжі, щоб позбавити прусаків іншої їжі, крім приманок.

Відомо кілька варіантів застосування засобу:

Більшість тарганів загинуть, а решта попрямують з житла, де їх злегка притравили, до сусідів Більшість тарганів загинуть, а решта попрямують з житла, де їх злегка притравили, до сусідів. Слід попередити сусідів про можливу появу комах і боротися спільно. Відомі випадки боротьби, коли прусаки повністю зникали через кілька днів після застосування борної кислоти, не залишаючи навіть трупів.

І звичайно ж, не варто забувати про профілактику. Щоб уникнути повторного навали шкідників, варто час від часу замінювати засохлі кульки свіжими. Для кращого ефекту борну кислоту можна використовувати в парі з іншими засобами, наприклад, з крейдою. Нанесення ліній біля плінтусів, по кутах стін і стелі, обведення вентиляційних отворів забезпечить надійні «кордону», перетин яких стане згубним для прусаків.

Наші користувачі рекомендують

Наші користувачі рекомендують

Завантаження ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама