Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утилізація відпрацьованих кислот - сірчаної, соляної та хімнеліквідов


Кислота - хімічна сполука, яка завжди було важливим компонентом промислового виробництв та лабораторних досліджень. Однак, як і будь-який продукт має свій, обмежений, термін придатності. В результаті цього на промислових підприємствах і в аналітичних центрах накопичується велика кількість простроченої або відпрацьованої кислоти. Н і для кого не секрет, як небезпечні бувають кислотні сполуки, які випадково потрапили в навколишнє середовище. Також різні витоку з обладнання могли призвести до того, що такі сполуки накопичуються в грунті роками.

Вирішення питань з утилізацією кислотосодержащих відходів можна по праву віднести до питань промислової безпеки. На базі цього будується фундамент подальшої роботи з агрессівниммі речовинами.

Концентрована відпрацьована соляна кислота миттєво викликає ураження слизових і шкірних покривів людини. Тому завжди необхідно користуватися засобами індивідуального захисту при роботі з нею. У Росії існує безліч освітніх комбінатів, які проводять навчання по роботі з відпрацьованими кислотами.

Нарівні з відпрацьованою соляною кислотою, рівноправного уваги вимагає до себе відпрацьована сірчана кислота - найважливіший компонент промислового виробництва, також є особливо небезпечною речовиною, що завдає непоправної шкоди здоров'ю людини, в разі прямого контакту.

Серед засобів захисту від опіків відпрацьованими кислотами, присутні респіратори, гумові рукавички, спеціальні халати. Роботи необхідно проводити в добре провітрюваних приміщеннях. Адже, можна з легкістю представлять, який вплив кислота, що міститься в миючих засобах, надає на шкіру рук в тому випадку, якщо не захищати її гумовими рукавичками.

Точно таким же чином вона діє і на природу: роз'їдає все навколо, а випаровуючись, насичує повітря отруйними парами. Наприклад, якщо проводити роботи поблизу с зеленими насадженнями, то велика ймовірність пошкодження листя і загибелі всього дерева.

Для того щоб не завдати і без того багатостраждальної навколишньому середовищу зайвий шкоди, варто звернутися в нашу компанію. Ми знаходимося в Москві і займаємося послугами по утилізації відходів всіх видів відпрацьованих кислот і неліквідів, серед яких:
  • Утилізація азотної кислоти, в тому числі відпрацьованої - перед початком робіт необхідно щільно закрити ємності з кислотою у запобігання ураження органів дихання;
  • Утилізація відпрацьованої акумуляторної сірчаної кислоти - Речовина міститься в хімічні джерела струму (акумулятори);
  • Утилізація простроченої соляної кислоти - Компонент гальванічного виробництва, використовується для травлення металів.
  • Утилізація інших кислот (фосфорна, плавикова) і хімнеліквідов з хімічних лабораторій;
  • Утилізація лабораторних відходів і залишків хімікатів - прострочені реагенти для хімічної реакції.

Замовити вивезення відпрацьованої сірчаної кислоти в ТОВ "Екологія 24" вигідно ще й через невисоку ціну наших послуг. Вартість утилізації відпрацьованих кислот не вдарить по бюджету жодної компанії, яка вирішила звернутися в нас.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама