Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Подорож починається! Переможці конкурсу «Шпалери в сучасному інтер'єрі» готуються побачити Бельгію і Голландію

  1. Програма туру для переможців конкурсу «Шпалери в сучасному інтер'єрі»:
  2. Команда мандрівників-переможців Ампір Декор:
  3. Юлія Лещенко, Курськ:
  4. Єгор Черноскутов, Єкатеринбург:
  5. Дарина Волнянська, Бішкек:
  6. Тетяна Романенко, Волгоград:
  7. Сергій Медведєв, Волгоград:
  8. Денис Лесковец, Барнаул:
  9. Яна Степанова, Сочі:
  10. Олена Кирилова, Владивосток:
  11. Андрій Кричевський, Чебоксари:

Масштабний конкурс «Шпалери в сучасному інтер'єрі» охопив всю Росію і навіть ближнє зарубіжжя. Зовсім скоро наші переможці вирушать до Бельгії і Голландії, де побувають на знаменитих шпалерних фабриках і побачать, як створюються колекції, відомі всьому світу. Напередодні подорожі ми зв'язалися з учасниками команди, щоб дізнатися про їхні очікування та представити призові проекти.

Програма туру для переможців конкурсу «Шпалери в сучасному інтер'єрі»:

27 листопада - приліт в Брюссель і подорож на поїзді в казковий середньовічний Брюгге.

28 листопада - ми вирушаємо в Кортрейк на фабрику Masureel , Де створюються «вершки» шпалерного світу: Khroma, Khroma Zoom, Khlara, Masureel.

29 листопада - подорож в Гент і знайомство з фабрикою Calcutta , Чиї текстильні шпалери здатні відтворити будь-яку епоху від бароко до неокласицизму.

30 листопада - Роттердам і візит до життєрадісного гуру голландського дизайну, бренду Eijffinger .

1 грудня - відкриваємо Амстердам під керівництвом справжніх голландців!

Слідкуйте за нашими прямими ефірами в інстаграм Ампір Декор і чекайте детальної фотозвіту про подорож!

Масштабний конкурс «Шпалери в сучасному інтер'єрі» охопив всю Росію і навіть ближнє зарубіжжя

переможці конкурсу «Шпалери в сучасному інтер'єрі» Ампір Декор

Команда мандрівників-переможців Ампір Декор:

Юлія Лещенко (Курськ), Єгор Черноскутов (Єкатеринбург), Дар'я Волнянська (Бішкек), Тетяна Романенко (Волгоград), Сергій Медведєв (Волгоград), Денис Лесковец (Барнаул), Яна Степанова (Сочі), Олена Кирилова (Владивосток), Андрій Кричевський (Чебоксари).

Юлія Лещенко, Курськ:

дизайнер Юлія Лещенко

У моєму проекті домашнього кінотеатру були використані шпалери Arte з колекції Intrigue. Це дуже незвичайне покриття, як візуально, так і тактильно. Матеріал створює розслаблену обстановку, неймовірно гарний зовні і володіє 3D ефектом. Завдяки йому, домашній кінотеатр вийшов респектабельним і затишним.

Від поїздки чекаю нових вражень, натхнення, насолоди від старовинної архітектури і гастрономічних відкриттів! Також хочеться доторкнутися до процесу виготовлення шпалер, побачити всі етапи від ідеї до втілення.

Також хочеться доторкнутися до процесу виготовлення шпалер, побачити всі етапи від ідеї до втілення

конкурсний проект Юлії Лещенко з використанням настінних покриттів Arte з колекції Intrigue

Єгор Черноскутов, Єкатеринбург:

дизайнер Єгор Черноскутов

Як говорить один мудрий вислів, на смертному одрі ми будемо шкодувати тільки про дві речі: що мало любили і мало подорожували. Для мене подорожі - це невід'ємна частина життя і можливість розвиватися, пізнаючи нове і невідоме.

У поїздці, в першу чергу, мені будуть цікаві самі фабрики, їх пристрій, потенціал і технічні можливості. Люблю бачити процес зсередини і розуміти як працює такий механізм, як Фабрика.

По-друге, мені дуже хочеться познайомитися з усіма колегами і поспілкуватися. У таких поїздках не раз з'являлися добрі зв'язки і справжні друзі. Подорожі об'єднують! По-третє, в Бельгії я не був, і сама країна мене дуже приваблює. Тому чекаю з нетерпінням початку нашої подорожі і зустрічі з усією командою!

конкурсний проект Єгора Черноскутова з використанням настінних покриттів Arte з колекції Intrigue

Дарина Волнянська, Бішкек:

дизайнер Дарина Волнянська

Я живу і працюю в столиці Киргизії. Якщо комусь із моїх колег на батьківщині і випадала така щаслива можливість, як подібну подорож до Бельгії і Голландії, то я про це не чула. Бути першопрохідцем - це і почесно, і хвилююче, і приємно! Тим більше, що раніше в цих країнах я не бувала, і тим цікавіше і яскравіше, сподіваюся, будуть мої враження від поїздки.

Буде вкрай цікаво почути про творчий процес випуску нових колекцій: як дизайнерам вдається визначити трендові кольори і фактури, відчути попит і залишатися одними з лідерів виробників шпалер в Європі.

Так склалося, що з продукцією Eijffinger я познайомилася першою з усіх перерахованих фабрик, тому зустрічі з цим брендом я буду чекати з найбільшим інтересом. Хотілося б дізнатися більше про практичну сторону роботи з шпалерами всіх фабрик, які ми відвідаємо: як потрібно готувати стіни, чи потрібен спеціальний клей, як уникнути проблем із стиками.

Мій конкурсний проект був першим інтер'єром, в якому я використовувала шпалери Khroma, і створений він під враженням від презентації цього бренду нашими партнерами «Будинок декору» в Бішкеку. Саме в той момент мені потрібно було підібрати шпалери для чудової родини: мама і дочка, обидві дуже позитивні, динамічні і сучасні дами. В каталозі Mankai я побачила те, що, на мій погляд, їм дуже підходило: горизонтальні смуги і стриманий декор в натуральній колірній гамі.

Ще одна цікава деталь - на етапі затвердження матеріалів замовниками на користь цих шпалер зіграли тактильні відчуття: м'яка, матово-гладка текстура підкорила клієнтів остаточно. На мій погляд, це одна з особливостей Khroma, а їх колекції з вкрапленнями велюру мій персональний хіт!

конкурсний проект Дар'ї Волнянська з використанням шпалер Khroma з колекції Mankai

Тетяна Романенко, Волгоград:

дизайнер Тетяна Романенко

Для мене це буде перша поїздка до Бельгії і Голландії і перше знайомство з відомими фабриками, чию продукцію із задоволенням використовую в проектах.

Вважаю, що тільки з шпалерами наші будинки стають теплими і затишними. Від подорожі очікую цікаву програму, знайомство з однодумцями і заряд натхнення!

Проект, з яким я взяла участь в конкурсі, виконаний в улюбленому мною класичному стилі. Мені дуже пощастило з замовниками, працювати з такими розумними людьми було легко і приємно. Ампір Декор пропонує великий вибір настінних покриттів, і я зупинилася на шпалерах голландської фірми Eijffinger. Щоб візуально збільшити приміщення і наповнити простір повітрям, перевагу я віддала світлим відтінкам.

конкурсний проект Тетяни Романенко з використанням шпалер Eijffinger з колекції Orangery

Сергій Медведєв, Волгоград:

дизайнер Сергій Медведєв

Був в Бельгії два рази, але з гідом жодного разу, в Голландії був три рази. Бельгія і Голландія різні, асоціації - Голландія ульратехнологічная, дизайнерська. Бельгія старовинна і красива.

Мої очікування: цікаво все нове від виробників, цікава їхня філософія. У своїй роботі частіше використовую шпалери Eijffinger, тому найцікавіше побувати саме у них.

Мій конкурсний проект - це квартира в ЖК Волгоград-Сіті. Замовниця - молода дівчина з цікавим смаком. Показав їй шпалери Arte, і рішення вона прийняла протягом пари хвилин. Вийшла шикарна чорна спальня. Незважаючи на не зовсім ідеальну поклейку, господиня досі кайфує!

конкурсний проект Сергія Медведєва з використанням шпалер Arte з колекції Mariano

Денис Лесковец, Барнаул:

дизайнер Денис Лесковец

Що можна очікувати від такої дивної і розвиваючої кругозір поїздки? Тільки масу позитивних емоцій, цікавих зустрічей, і все це в чудових країнах, в яких мені ще не довелося побувати.

Особливих пріоритетів по фабрикам у мене не спостерігається, але виділити хотілося б Khroma, а питання будуть виникати в ході відвідування!

У конкурсі я брав участь з роботою по оформленню спальні. У цьому проекті застосовувалися шпалери фабрики Khroma, каталог Akina. Був обраний складний м'ятно-бірюзовий колір смужки в комбінації зі світлими шпалерами зі стилізованим квітковим орнаментом. Замовникам припала до душі і колірна гамма, і стилістичне спрямування спальні.

конкурсний проект Дениса Лісківці з використанням шпалер Khroma з колекції Akina

Яна Степанова, Сочі:

дизайнер Яна Степанова

Від поїздки чекаю нових знайомств і спілкування з однодумцями. Думаю, що завдяки цій подорожі, з'явиться багато ідей для нових проектів!

конкурсний проект Яни Степанової з використанням шпалер Eijffinger з колекції Black & Light

Олена Кирилова, Владивосток:

дизайнер Олена Кирилова

Чи не була в цих країнах і з нетерпінням чекаю поїздку. Дуже зраділа, дізнавшись про те, що вибрали мій проект. Мої рідні, друзі, замовник - всі вітали з перемогою, було так приємно і хвилююче. Сподіваюся, що подорож принесе тільки позитивні емоції і враження. Нові знайомства - це завжди так здорово!

конкурсний проект Олени Кирилової з використанням шпалер Khroma з колекції Oxygen

Андрій Кричевський, Чебоксари:

дизайнер Андрій Кричевський

Поспілкуватися з Андрієм до поїздки нам не вдалося, але ми обов'язково розмови його під час подорожі і розповімо історію його проекту з використанням шпалер Khroma!

конкурсний проект Андрія Кричевського з використанням шпалер Khroma з колекції Kharat

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама