Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

CD 500

JUNG CD 500 - це вдале поєднання форм, кольору і функцій, що само по собі є переконливим аргументом успіху серії вимикачів і розеток JUNG CD 500 - це вдале поєднання форм, кольору і функцій, що само по собі є переконливим аргументом успіху серії вимикачів і розеток. Широкий асортимент, багата різноманітність поєднань і багатофункціональний набір можливостей електрофурнітури ЮНГ CD 500 задовольнять запити навіть самих вибагливих споживачів. Зручна велика клавіша вимикача відповідає всім сучасним стандартам і вимогам до якості продукції, що виробляється.

Тонкі і лаконічні лінії особливо підкреслюють ергономіку дизайну електроустановочних пристроїв, а різноманітність відтінків кольорів RAL в серії JUNG CD 500 відкриває абсолютно нові простори творчих можливостей. Кришки електротехнічних виробів можуть бути зібрані з різноманітними рамками. Великий вибір символік та написів, різних варіантів підсвічування для вимикачів і розеток. Рамки і клавіші фурнітури можна підбирати до вже існуючим покриттю.

JUNG CD Plus - це лінія дизайнерських рамок для серії вимикачів і розеток CD 500, які додадуть контраст і вишуканість в інтер'єр вашого будинку JUNG CD Plus - це лінія дизайнерських рамок для серії вимикачів і розеток CD 500, які додадуть контраст і вишуканість в інтер'єр вашого будинку. Електроустановочні пристрої із застосуванням ЮНГ CD Plus гармонійно вписуються в загальну картину приміщення і дарують додаткові зручності для користувачів. Завдяки тонким деталей, яскравих тонів і лаконічним контурам, дизайн серії ставить потрібний акцент в сучасному інтер'єрі.

Відмінні індивідуальні риси стають переважно помітні при вдалому поєднанні розеток, вимикачів та іншої електрофурнітури, лінії пристроїв CD 500, з відповідним обрамленням. Обрамлення JUNG CD Plus складається з двох основних елементів: установча рамка CDP, а так само зовнішня чи внутрішня кольорова рамка. Доступно безліч варіантів кольорів.

Елегантні і барвисті вимикачі серії CD plus легко можуть збиратися з трьох елементів відповідно до ідеї Вашого інтер'єру. Для цього необхідні лише класичні клавіші CD 500, кольорові накладки (14 різних кольорів) і рамки (альпійський білий, світло-сірий і чорний кольори) серії CD plus.

JUNG CD Universal - це універсальна серія електроустановочних виробів, яка виготовлена ​​з ударопрочних матеріалів в стилі вимикачів і розеток ЮНГ CD 500. Такі пристрої використовуються в приміщеннях з жорсткими вимогами експлуатації (школи, дитячі садки тощо), які зобов'язані комплектуватися небьющейся фурнітурою і не можуть розбиватися на дрібні осколки, щоб виключити травми м'яких тканин.

Розетки і вимикачі JUNG CD Universal в першу чергу відповідають всім необхідним вимогам і європейським стандартам якості продукції. З встановленої гідроізоляційної ущільнювальної мембраною даний тип електротехнічних пристроїв може використовуватися в місцях з підвищеною вологістю. Доступні кілька варіантів кольорів: слонова кістка, альпійський білий, світло-сірий, сірий, коричневий і чорний.

Прайс-лист Jung xls. 1,6 Mb

Каталог Jung pdf. 33 Mb

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама