Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Однополюсні автоматичні вимикачі

Вітчизняна торгова марка Rucelf вже більше 10 років успішно конкурує на ринку України і країн-сусідів. Виробник випускає якісну продукцію за доступною ціною, що, судячи з відгуків, здобуло чудовий ефект. Асортимент ТМ Rucelf налічує безліч різних товарів стабільного електроживлення і захисного обладнання. Серед них вкрай затребуваними в побуті є автоматичні вимикачі однополюсні для відкритої установки, які можна купити з доставкою по всій Україні в інтернет-магазині « Вольтмаркет ». Ми є самим надійним постачальником продукції Rucelf та інших торгових марок, виділяючись не тільки першокласним сервісом, але і можливістю випробувати товар перед покупкою прямо в наших стаціонарних торгових точках, які на даний момент розташовані в Києві та Дніпрі.

Автоматичний вимикач (расцепитель) - це одне з найпоширеніших пристроїв в електромонтажної практиці як в побуті, так і в промисловості. Одним з найпростіших варіантів автоматичного расцепителя є вимикач однополюсний для відкритої установки. Цей пристрій встановлюється в розрив фази, коли як нуль підключається до загальної шині. Зазвичай такі автоматичні вимикачі однополюсні застосовуються для розподілу побутової навантаження.

Автоматичні расцепители мають два рівня захисту, що працюють паралельно - теплова і електромагнітна
Автоматичні расцепители мають два рівня захисту, що працюють паралельно - теплова і електромагнітна. Вони відрізняються швидкодією і призначенням. Електромагнітний захист автоматичного вимикача однополюсного заснована на електромагніт (котушці) з рухомим сердечником. Якщо виникає багаторазове перевищення струму (ударне навантаження), властиве для коротких замикань, рухливий сердечник виштовхується магнітом і зводить спусковий механізм автоматичного расцепителя. Відбувається миттєве відключення споживача протягом 0.1с. Другий тип захисту автоматичного вимикача однополюсного більш точний і заснований на біметалічною пластині. При невеликому перевищенні допустимого струму потрібен час для її нагрівання, після чого вона вигинається і зводиться спусковий механізм. Поєднання двох видів расцепителя дозволяє автоматичного вимикача однополюсному для відкритої установки стати чудовим захистом від будь-яких перевантажень, що підтверджують багаторазові відгуки покупців. Електричний ресурс автоматичних вимикачів однополюсних дуже великий і, у випадку з пристроями ТМ RUCELF, становить не менше 6000 циклів. Механічна зносостійкість ще вище і перевищує 20000 циклів. Головним же достоїнством даних пристроїв є їх ціна, доступна кожному.
Вибір автоматичного вимикача однофазного дуже простий з огляду на те, що серед технічних характеристик особливу увагу потрібно приділяти лише потужності і напрузі. Потужність характеризується струмом спрацьовування захисту. В інтернет-магазині « Вольтмаркет »Можна з кур'єрською доставкою купити автоматичне вимикачі однофазні для відкритої установки з струмом спрацьовування до 100А.

В інтернет-магазині «   Вольтмаркет   »Можна з кур'єрською доставкою купити автоматичне вимикачі однофазні для відкритої установки з струмом спрацьовування до 100А

Більш докладний опис Ви можете отримати у наших кваліфікованих консультантів як по телефону, так і особисто, відвідавши торгові точки магазину в Києві і Дніпрі. Ми надаємо рідкісну для України можливість перевірити роботу цікавить Вас автоматичного вимикача і будь-якого іншого товару на тестовому стенді до здійснення покупки.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама