Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Застосування алюмінієвого профілю в освітлювальних приладах

Алюміній - це метал, який нескладно обробляти, розрізати, монтувати з нього різні конструкції Алюміній - це метал, який нескладно обробляти, розрізати, монтувати з нього різні конструкції. Саме тому алюмінієвий профіль для світлодіодної стрічки вельми популярний. Він виконує ряд різних функцій.

  1. Перш за все, це відведення тепла від лампи і охолодження світлодіодів. В результаті світлодіодна лампа може працювати в оптимальному температурному режимі, не перегріватися і служити тривалий час. Алюміній чудово проводить тепло, набагато краще за інших металів. Саме цим можна пояснити таку популярність даного матеріалу при монтажі різних конструкцій, необхідних відведення тепла.

  2. Алюміній використовується в різних освітлювальних приладах. Він розсіює яскраве світло і робить освітлення приємним і комфортним. Наприклад, це можна помітити при роботі потужних прожекторів.

  3. Надійний пластиковий розсіювач для світлодіодної стрічки захистить світильник від різних пошкоджень і попадання рідини або вологи. Дуже важливо при монтажі освітлювальних приладів і підсвічування в ванних кімнатах або на кухнях.

  4. Встановити різні освітлювальні конструкції можна і в важкодоступних місцях.

Зустріти різні освітлювальні прилади з використанням алюмінієвих компонентів можна на кожному кроці. Будинки, на вулиці, в виробничих цехах, в офісах, магазинах, в під'їздах багатоквартирних будинків і так далі.

Профіль з алюмінію може застосовуватися і в декоративних цілях. Наприклад, це різні підсвічування і допоміжне освітлення:

  • Підсвічування меблів і різної техніки будинку: шаф, мийки, столів, посудомийної машини і так далі.

  • Іноді використовується для підсвічування внутрішньої частини шаф і комодів.

  • В інтер'єрі дуже багато різних речей і атрибутів, які можна красиво підсвітити: картини, фотографії, вази, полиці з книгами і ще десятки варіантів.

  • У ванній кімнаті і на кухні використовується влагозащищенная підсвічування.

  • У сучасному дизайні квартир нерідко можна зустріти підсвічування стелі, підлоги, кутів стін.

  • На вулиці часто підсвічуються дороги, тротуари, фасади будинків.

  • У магазинах підсвічування вітрин дуже популярна.

  • У торгових центрах, басейнах, нічних клубах і в інших закладах використання алюмінієвого профілю також дуже актуально.

Компанія Торговий дім Алюміній www.altd.com.ua

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама