Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

День сетевика в Росії

  1. День сетевика в Росії
  2. Мережевий маркетинг
  3. Історія
  4. Робота сетевика

Професійне свято «День сетевика в Росії» - свято всіх російських учасників мережевого маркетингу відзначається в нашій країні щорічно в першу неділю грудня і в 2018 році випадає на 2 число. День сетевика в Росії не має фіксованої дати.


Зміст статті:


Мережевий маркетинг добре відомий в нашій країні, їм сьогодні займається величезна кількість росіян. Мережевий маркетинг став для нас уже звичним явищем і невід'ємною частиною нашого сучасного життя. Прийшов до нас це явище з Заходу і встигло вже міцно вкоренитися в Росії. Мережевий маркетинг виник у нас в кінці 80-х - початку 90-х років 20 століття, чому значною мірою сприяла непроста економічна ситуація того часу. Але і до цього в російській історії можна знайти приклади його використання.


Учасників цієї сфери діяльності коротко прийнято називати просто «сетевиками». Серед них сьогодні є і досвідчені професіонали, які вже давно зробили мережевий маркетинг своїм стилем життя, і «любителі», які займаються ним у вільний від основної роботи час. Є і новачки, які ще тільки починають освоювати ази даної професії. І таких новачків з кожним днем ​​з'являється все більше.

День сетевика в Росії

Тому і було вирішено створити власний професійне свято « День сетевика в Росії ». Потрібно сказати, що і раніше робилися спроби відзначати такий день, але єдина традиція святкування з'явилася зовсім недавно. Її стали масово підтримувати керівники компаній галузі, лідери мережевих структур, галузеві організації.


Цей день став відмінним приводом для того, щоб зібратися всім разом, поспілкуватися, обговорити якісь ділові моменти і просто повеселитися. Мережевики на своєму святі можуть також обмінюватися знаннями та навичками роботи, залучати нових співробітників.

Свято «День сетевика в Росії» поки не має офіційного статусу. Вперше в Росії він відзначався не так давно - 3 грудня 2006 року. Тоді його відзначили лише деякі мережеві структури, але з кожним роком він продовжує набирати популярність, як продовжує розвиватися і сам мережевий маркетинг.


Мережевий маркетинг

Напевно, кожен з нас хоч раз у житті стикався з мережевим маркетингом в якості його учасника або клієнта. Сьогодні через його канали ведуться успішні продажі одягу, косметики, взуття, засобів гігієни, БАДів, побутової хімії, канцелярського приладдя і т.д. Мережевий маркетинг для багатьох людей став уже не тільки бізнесом, а й способом життя.

Мережевий маркетинг присутній сьогодні практично у всіх країнах світу. Що стосується Росії, то ця сфера діяльності з'явилася у нас порівняно недавно. Спочатку, мережевики, які починали цю справу в нашій країні, отримували дуже великі прибутки. Сьогодні прибуток рядового сетевика істотно зменшилася. Це пов'язано з великою конкуренцією в цій сфері.


В даний час в Росії є чудові передумови для подальшого розвитку даного виду діяльності. В мережевому маркетингу вже задіяно дуже велика кількість росіян, і мережа продовжує постійно зростати. Адже головним завданням цього виду діяльності є залучення якомога більшої кількості співробітників. Тому у таких компаній завжди є вакансії і всюди можна побачити оголошення із запрошенням на роботу.

Історія

Прийнято вважати, що мережевий маркетинг був створений в Америці в 40-х роках 20 століття. Однак відомо, що деякі основні його принципи використовувалися і раніше. І одним з найяскравіших таких прикладів можна назвати становлення єдиної Московської Русі. Цей момент став одним з найважливіших в історії нашої держави.


Мережевий маркетинг заснований на створенні мережі незалежних дистриб'юторів. Кожен з них може не тільки займатися продажем продукції, але також і залучати партнерів, які мають аналогічними правами. За рахунок цього мережу стає дедалі більше.

Історія мережевого маркетингу почалася в Америці в 1945 році. Тоді два американських підприємця Lee S. Mytinger і William S. Casselberry вперше застосували в своїй роботі принципи мережевого маркетингу. Розквіт даної галузі припав на 1980-ті - 1990-ті роки.


Робота сетевика

Робота в мережевій компанії дуже зручна для того, кому необхідний додатковий заробіток і у кого достатньо вільного часу. Це відноситься, перш за все, до студентів, домогосподаркам, молодим матерям, пенсіонерам і т.п. Гнучкий графік роботи дуже зручний. Для компаній, що займаються мережевим маркетингом, існує безліч переваг. Використання прямих продажів дає їм можливість економити значні кошти на рекламу і торгових площах. Крім того, завдяки застосуванню особистих контактів, збут може йти ефективніше, ніж в магазинах.

Мережеві компанії здатні краще переживати економічні кризи, якщо порівнювати з лінійним бізнесом. У складні часи люди боятися втратити свою основну роботу, тому вони хочуть хоч якось підстрахуватися, для чого і починають займатися мережевими продажами.


Кожен дистриб'ютор сам для себе є начальником. Це дозволяє уникнути роботи на невідповідного людини. Крім того, для такої роботи не важливі такі фактори, як вік, освіта, стать, фінансовий статус і т.п. Важливо тільки бути старанним працівником і вміти знаходити підхід до людей. Для такої роботи потрібні такі особистісні якості, як комунікабельність, відкритість, вміння розбиратися в людях і їх психології, а також красномовство і вміння переконувати.

Мережевий маркетинг сприяє соціальному розвитку людини, тому що він заснований на особистих контактах і нових знайомствах. Багато такі компанії проводять тренінги з саморозвитку.


Однак діяльність таких компаній дуже часто викликає суперечки і піддається критиці. Далеко не всі люди готові довіряти таким компаніям і їхнім представникам.

Товар не можливо повернути назад або обміняти, як це належить за законом про права споживача. Такий вид бізнесу дуже часто порівнюють з сумно відомими в нашій країні фінансовими пірамідами. Однак це порівняння є не зовсім правильним, тому що між ними існує ряд відмінностей.

Автор: Верещагіна Софія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкова!

Теги: День сетевика в Росії

Головна свята свят Листопад
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама