Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Особливості монтажу радіального вентилятора. монтаж повітроводів

Є багато особливостей монтажу повітропроводів і вентагрегатами. Зокрема, встановлюючи радіальний агрегат на жорстку основу фундаменту або на віброоснованіе, його слід закріплювати анкерними болтами.

Слід враховувати, і про це говорить СНИП, що віброізолятори кріпити до підлоги не потрібно Слід враховувати, і про це говорить СНИП, що віброізолятори кріпити до підлоги не потрібно. якщо радіальний вентилятор встановлюють на пружинні ізолятори, то потрібно забезпечити їх рівномірне осідання.

Якщо ж радіальний вентилятор (даховий вентилятор) монтують на металоконструкції, то і віброізолятори повинні до них кріпитися, причому місце кріплення виброизоляторов має збігатися з розмірами з рамою вентагрегатами.

Якщо ж станина радіального вентилятора (дахового) встановлюється на жорстку основу, то потрібно забезпечити її щільне прилягання до прокладкам звукоізолюючого призначення.

Є особливість за величиною зазорів між крайками вхідного патрубка і переднього диска колеса радіального агрегату. Як в радіальному, так і в осьовому напрямку ці зазори не повинні бути більше значення однієї сотої від d робочого колеса.

Даховий вентилятор повинен мати вертикально встановлений вал, радіальний - горизонтальний. Електродвигун вентагрегатами потрібно вивірити з агрегатом і закріпити.

Якщо від двигуна до вентилятора передбачена ремінна передача, то для осей шківів електродвигуна і радіального вентилятора ( дахового вентилятора ) Потрібно забезпечити паралельність, також як і збіг середніх ліній шківів.

І для санчат двигунів повинна бути забезпечена взаємна паралельність І для санчат двигунів повинна бути забезпечена взаємна паралельність. Їх встановлюють за рівнем. У опорних поверхонь санчат з фундаментом повинен бути забезпечений контакт по всій площині. Тим самим фундамент повинен бути встановлений з як тільки можна більш рівною верхнім майданчиком.

Важливо за правилами техніки безпеки, щоб ремінна передача була огороджена. Те ж стосується і варіанту з сполучними муфтами. Техніка безпеки наказує закривати забірний отвір сіткою. Металева сітка не повинна мати осередки з квадратом більше 7 см.

Матерчаті фільтри, які використовуються в системі вентиляції, повинні ставитися з дотриманням певних вимог. А саме, фільтруючий матеріал потрібно натягнути так, щоб він не мав зморшок і провисів.

Також він повинен щільно стикатися з його стінками. При натягуванні фільтруючого матеріалу потрібно врахувати, що начісування, якщо він є, потрібно розташувати з того боку, звідки надходить повітря.

Дякую Вам за додавання цієї статті в:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама