Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Житомир.info | осьові вентилятори

Мікроклімат приміщення повинен бути комфортним для людей, які в ньому знаходяться. Це забезпечить не тільки повноцінні умови для роботи і відпочинку, але і підвищить працездатність. Влітку в багатьох приміщеннях дуже жарко і працювати в таких умовах просто неможливо. Потрібно в обов'язковому порядку встановити можливість циркуляції повітря, що успішно роблять осьові вентилятори . Що це за техніка і в чому її переваги я розповім Вам в цій статті, а також розкрию секрет вигідною її покупки.

Жару особисто не переношу - працювати складно, відпочивати неможливо. Але тепле повітря - це півбіди, набагато гірше, коли він не циркулює. Щоб забезпечити приплив свіжого повітря в офіс (який, до речі кажучи, знаходиться на цокольному поверсі), мені порекомендували купити витяжні вентилятори vozdux.com.ua. Цокольний поверх, де встановлені якісні металопластикові вікна провітрюється дуже погано. Саме з цієї причини все приміщення офісу оснащені спеціальними витяжними системи.

Кисень в нашому є необхідністю, а кисневе голодування веде до негативних наслідків. Для установки витяжних вентиляторів зовсім не обов'язково прив'язуватися до вентиляційних шахтах. Такі вентилятори успішно ставитися в стінах і віконних отворах - фахівці забезпечують приплив повітря прямо з вулиці. У побуті використовують такі види вентиляторів: витяжні; віконні; стельові; відцентрові. Для офісу мені знадобилися осьові вентилятори Vozdux.

Коли був проведений підрахунок необхідної кількості вентиляторів в офіс, я вирішив відразу забезпечити свіжим повітрям і свій будинок, замовивши один стельовий осьової вентилятор Vozdux. За порадою знайомого фахівця, замовити вентилятори вирішив на сайті vozdux.com.ua. «Vozdux» - каталог систем вентиляції, опалення та кондиціонування. Завдяки зручному інтерфейсу сайту мені вдалося швидко знайти те, що мене цікавило. Вартість пропонованих систем цілком прийнятна, тому зробив замовлення за допомогою контактного номера телефону, зазначеного на сайті. Менеджер в процесі розмови відповів на мої запитання, і уточнив терміни доставки замовлення. Потрібно відзначити, що вентилятори привезли дійсно швидко.

Встановлена ​​система вентиляції працює вже кілька місяців і в офісі стало набагато комфортніше. Свіже повітря позитивно позначився на працездатності всього колективу в цілому. Якщо і Вам потрібне свіже повітря, відвідайте сайт vozdux.com.ua.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама