Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кучеряві рослини для вертикального озеленення

  1. Кучеряві рослини для вертикального озеленення
  2. Я ЛЮБЛЮ САД - Найкорисніший блог для садівників будь-якого рівня!
  3. МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР - У вас терміни посадок під контролем?

04.10.2018

Кучеряві рослини для вертикального озеленення

І, до речі, у нас триває осінній розпродаж рослин!

Це можуть бути однорічні рослини, такі, як запашний горошок, турецька або вогненна квасоля, іпомея, ежеплоднік і ін., Багаторічники і кучеряве чагарники, такі, як клематис, аристолохія (кірказон), партеноціссус (дівочий виноград), хміль.

Однорічні ліани вирощувати легше, але вони не досягають такої висоти, як багаторічні. Запашний горошок може обплести опори на висоту до 1,5-2 м, квасоля з червоно-помаранчевими квітками і іпомея, або березка, може досягати 2-3 м. Дуже декоративна іпомея блакитна з масою великих блакитних квіток, але в наших північних умовах їй не вистачає тепла для пишного розвитку, зате іпомея пурпурова менш вимоглива. Ежеплоднік, або ехіноцістіс лопатевої, - однорічна рослина швидко росте з тонким кучерявим стеблом. Воно швидко підіймається по опорі до 2-3 м, утворює густу крону з листя і ажурних білих квіткових кистей. Плоди овальні, покриті шипами.

Найкрасивішим рослиною для вертикального озеленення є клематис, або ломонос. Є багато сортів садового клематиса з великими фіолетовими, білими, рожевими квітками. Пагони досягають 2-4 м. Клематиси добре розвиваються і рясно цвітуть на сонячних місцях з родючим, некислим грунтом. Розмножують їх живцями або щепленням. Восени клематиси підгортають землею, а батоги знімають з опор і прикривають ялиновим гіллям. Широко застосовуються такі в'юнкі рослини, як дівочий виноград і хміль. Ці зимостійкі і невибагливі рослини можуть досягати висоти 4-8 м. У винограду листя великі і восени набувають красиву пурпурну забарвлення. Розмножують його живцями і відводками.

Для вертикального озеленення застосовують два чагарнику з їстівними плодами, - актинідію і лимонник. Обидва рослини теплолюбні, краще ростуть на пухких поживних грунтах і сонячних місцях. Актинідія - дводомна рослина, тому для плодоношення необхідно висаджувати екземпляри з тичинковими і маточковими квітками. Лимонник китайський - деревоподібна ліана з кремовими квітками і червоними кислуватими ягодами.
Г. ТАМБЕРГ

Ми в соціальних мережах: Не соромтеся, додавайтеся в групи, пишіть коментарі, читайте і обговорюйте щоденні статті в соціальних мережах!

Я ЛЮБЛЮ САД - Найкорисніший блог для садівників будь-якого рівня!

БЛОГ - Про ТВАРИН - Кішка чи собака? Підібрати корм? проблема з вихованням?

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР - У вас терміни посадок під контролем?

КАТАЛОГ НАСІННЯ ОВОЧІВ, КВІТІВ, ЗЕЛЕНІ, ГРИБІВ, КІМНАТНИХ РОСЛИН!

Адреса: 622000, Свердловська область, м Нижній Тагіл, вул. Бригадна, 155А (ост. «У Каменя», Черноисточинском ш.)

Режим роботи: з 9-00 до 19-00. Телефон: (3435) 47-59-79 Дзвінки приймаємо в робочий час.

E-mail: [email protected] Сюди можна надсилати пропозиції (наприклад - додати в опису якісь види рослин), питання, поради та побажання.

ru   Сюди можна надсилати пропозиції (наприклад - додати в опису якісь види рослин), питання, поради та побажання

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР - У вас терміни посадок під контролем?
Підібрати корм?
Проблема з вихованням?
МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР - У вас терміни посадок під контролем?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама