Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

The Guardian назвав кращі грузинські вина

  1. Першим в списку Вільямса значиться біле сухе вино врожаю 2015 року, вироблене в квеврі компанією «Тбілвіно»....
  2. Далі в списку The Guardian слід «Сапераві Хашми» врожаю 2011 року від виробника «Вина Джакели».
  3. Останнє грузинське вино, про який розповіли читачам The Guardian, це «Сапераві» врожаю 2015 року виноробні...

ТБІЛІСІ, 13 липня - Новини-Грузія

ТБІЛІСІ, 13 липня - Новини-Грузія. Британська газета The Guardian назвала найкращі грузинські вина - в статті під назвою «Чудові вина з Грузії» видання рекомендує своїм читачам спробувати вина від трьох різних виробників і пояснює, за якою ціною і де їх можна придбати в Великобританії.

Огляд підготував автор Девід Вільямс, який регулярно знайомить читачів The Guardian з новинами виноробної сфери. У статті наголошується, що традиція вина в Грузії налічує 8 тисяч років, а число національних культурних сортів виноградної лози досягає 500 видів.

Першим в списку Вільямса значиться біле сухе вино врожаю 2015 року, вироблене в квеврі компанією «Тбілвіно». Автор зазначає, що полюбив це вино після того, як побував на місці його виготовлення.

Вільямс вважає, що воно є відмінним прикладом витриманих в квеврі вин: має помаранчевий відтінок, тягучий смак і сильно виражений пряний характер.

«Шлях грузинських вин до Британії не такий вже і легкий. Знайти вино, яке є відмінним прикладів сухих білих вин, витриманих в квеврі, можна в Marks & Sparks », - йдеться в статті. Ціна становить 10 фунтів.

Далі в списку The Guardian слід «Сапераві Хашми» врожаю 2011 року від виробника «Вина Джакели».

Вільямс зізнався, що вирішив летіти в Тбілісі саме після того, як вперше спробував це вино. Експерт вважає, що «Сапераві Хашми» припаде до смаку людям, яким подобаються вина, вироблені в комуні Марідан на півдні Франції з винограду сорту танат.

За словами автора, «Сапераві Хашми» - це вино з нотками чорної вишні, ожини, фіалки, пряних трав і шипшини з «інтенсивним, диким і майже неприборканим смаком таніну», що характерно для більшості вин сорту сапераві.

«Сапераві Хашми» в Британії можна знайти за ціною в 18,5 фунтів в магазині Meadowdale Wines .

Останнє грузинське вино, про який розповіли читачам The Guardian, це «Сапераві» врожаю 2015 року виноробні «Сльози Фазана».

Як пояснює автор, «Сльози Фазана» - це грузино-американська компанія, яка внесла величезний внесок у відродження традиції виноробства в Грузії.

«Сапераві», про який розповідає Вільямс, витримано в квеврі. За його словами, в ньому відчувається смак соковитої смородини і нотки волоського горіха.

Вино можна придбати за ціною від 22 фунтів в магазинах Highbury Vintners , Tannico , Just in Cases , AG Wines і Les Caves .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама