Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Перевезення сипучих і насипних вантажів

  1. Вантажоперевезення сипучих матеріалів - затребувана послуга
  2. Високоякісні послуги за всіма правилами!

Перевезення сипучих і насипних вантажів - популярна послуга, яка здійснюється компанією «ПЕК РАС Логістик» за допомогою спецтехніки. Транспортування навалювальних і насипних матеріалів виконується транспортом з відкритою платформою і відкидними бортами, спецмашинами з містким або самоскидами з перекидним кузовом.

Вантажоперевезення сипучих матеріалів - затребувана послуга

Здійснюються вантажоперевезення за допомогою свого автопарку. Для роботи задіюються різні типи транспортного сполучення - автомобільний або залізничний. Для повідомлення з різними країнами світу використовуються морські шляхи . Доставка матеріалів в різні країни світу є невід'ємною частиною бізнес-процесів різних компаній, в тому числі:

  • торгових;
  • сільськогосподарських;
  • будівельних;
  • виробничих;
  • промислових;
  • гірничодобувних та ін.

Вантажні перевезення піску та щебеню, гравію і вугілля, грунту і керамзиту, торфу та цементу, цукру і солі, зерна і добрив, інших продовольчих і непродовольчих товарів здійснюється як по всій території України, так і в різні країни світу .

Високоякісні послуги за всіма правилами!

Один з великих операторів України, офіси якого розташовуються у Львові і в Іллічівську, пропонує взаємовигідній співпрацю для компаній різних сфер діяльності. Отримати вичерпну консультацію і всебічну допомогу можна вже за телефонами оператора +380 (32) 239-53-53 або +380 (48) 796-55-81.

Висококласні фахівці здійснюють вантажоперевезення строго з урахуванням регламентованих норм. Різноманітні товари та матеріали транспортуються за певними правилами:

  • перевезення вантажів в контейнерах виконується тільки при Налча тари;
  • попередньо кузов спецмашини ущільнюється, що виключає прокидання матеріалів і сировини;
  • якщо перевезення виконується з використанням відкритих контейнерів, товари попередньо вкриваються тентом;
  • поверхню вантажу не виступає за рамки бортів.

Дотримання нормативів, надійні автомобілі і досвідчений персонал - три фактори, які дозволяють нам надавати висококваліфіковані послуги.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама