Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рецепт швидких млинців - фінські млинці Паннукакку.

  1. Щоб приготувати фінський млинець в духовці буде потрібно:
  2. Начинка з сиру для млинців рецепт солодка

Обожнюю незвичайні і прості рецепти! До таких для мене ставляться фінські млинці (рannukakku). Робляться дуже швидко, я б навіть сказала - це рецепт для ледачих. Особливість їх у тому, що печуть фіни ці млинці в духовці одним пластом. А потім подають їх нарізавши на шматочки або зверну рулетом. Дуже смачні такі млинці фаршировані сиром. Також фінські млинці паннукакку подають з ягідним джемом або варенням.

Також фінські млинці паннукакку подають з ягідним джемом або варенням

Виходить, що самий час витратний етап приготування млинців викреслять, адже в цьому випадку випікання млинців не вимагає постійної присутності господині на кухні.

Щоб приготувати фінський млинець в духовці буде потрібно:

  • 500 мл молока
  • 250 г борошна
  • 50 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 2-3 ст. л. цукру
  • дрібка солі
  • 1 ч. Л. розпушувача

Для начинки з сиру для млинців знадобляться

  • 200 г сиру середньої жирності
  • 1-2 ст. л. цукру
  • фруктовий джем, вишні у власному соку або заморожені ягоди

Як швидко приготувати млинці Паннукакку

Увімкніть духовку. Вона повинна розігрітися до 200-250 градусів.

Потім візьміть яйця збийте з цукром і дрібкою солі, влийте в суміш молоко, добре перемішайте. Насипте порціями борошно, змішане з розпушувачем, і знову перемішайте віночком все до зникнення грудок.

Додайте розтоплене вершкове масло, знову перемішайте і вилийте тісто на змащений маслом або застелений пергаментом деко. Випікайте фінський млинець близько 15-20 хвилин (в залежності від духовки). Готовий млинець змастіть вершковим маслом, злегка остудіть.

Начинка з сиру для млинців рецепт солодка

Для начинки потрібно розтерти сир з цукром. Якщо вийшла маса вийшла сухуватою, додайте пару ложок сметани або йогурту. Змастіть млинець начинкою, додайте ягоди, згорніть у рулет. Для подачі рулет наріжте шматочками і посипте цукровою пудрою.

Цей рецепт швидких млинців вимагає 5 хвилин замішування тіста і 20 хвилин на випікання. Приготувати його до сніданку - просто чудо! Не переживайте, якщо в процесі випікання в духовці млинець підніметься занадто сильно. Він осяде після охолодження.

Фінські млинці Паннукакку можна подавати з чим завгодно: з джемом, вершками, медом. А якщо зменшити кількість цукру в тесті, то в млинці в Паннукакку можна загорнути і несолодке начинку (тертий сир, лосось, фарш, овочі, гриби).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама