Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт квартир на Оболоні в Києві. Якісний ремонт під ключ

  1. Ціни на дизайнерський ремонт квартир на Оболоні
  2. сучасний інтер'єр
  3. Дизайн і ремонтні роботи: Оболонь
  4. Елітний ремонт Оболонь
  5. Стильний дизайн інтер'єру
  6. Переваги роботи нашої бригади

Ми виконуємо професійно ремонт квартир на Оболоні в Києві. Оздоблення кімнат проводиться на професійному обладнанні з сучасних будівельних матеріалів. Наші майстри завжди працюють ефективно, надійно і всебічно. У нас індивідуальний підхід до роботи, тому клієнти впевнено рекомендують нашу бригаду.

У нас індивідуальний підхід до роботи, тому клієнти впевнено рекомендують нашу бригаду

Ціни на дизайнерський ремонт квартир на Оболоні

Який найбільш універсальний і сучасний колір домінує в інтер'єрі Киян. Стильний білий наряд в останні роки популярний в новобудовах. При різних добавках чорного з білим ми створимо інтригуючу атмосферу відповідного для будь-якого стилю обробки.

Скільки коштує ремонт квартири?

Косметичний від 1900 грн. м2.

Капітальний від 2900 гривень за квадратний метр.

Дизайнерський ремонт під ключ від 3900 грн за кв. метр по підлозі.

сучасний інтер'єр

Якісний ремонт квартири , Відповідає великим і маленьким приміщенням, незалежно від їх природи. Сучасний підхід дизайнера до нейтральних орнаментів, є найбільш пристосованим практично до всіх квартирах. Ми створимо гармонійний і благородний декор в інтер'єрі.

Дизайн і ремонтні роботи: Оболонь

Авторський дизайн-проект дозволяє відповідати смакам господарів і є гарантією гарного інтер'єру. Ми використовуємо елегантні відтінки в багаторівневих деталях стін і стелі. Вдале розташування меблів в інтер'єрі підкреслить унікальний характер ремонту вітальні або кухні.

Завдяки використанню європейських фарб, акцентуємо увагу на легке розслаблюючу дію сірого тону. Дизайнерський ремонт квартир на Оболоні під ключ підкреслить інтер'єр з елементами дерева і натуральним каменем. Ремонт під ключ в Києві буде виконаний в ультрасучасному стилі: авангард, класика або ретро, ​​високої якості.

Елітний ремонт Оболонь

При виборі художнього стилю і розміру текстури керамічної плитки, ми приділяємо увагу кожній деталі. Правильно укладена симетрія кахлю і натурального каменю, позитивно впливає на естетичне почуття.

На початку ми вирішуємо, який орнамент на стіні або підлозі буде центром і звідти починаємо планування для укладання твердих плит. Розташування швів плитки визначаємо по відношенню до ширини пластин.

Розташування швів плитки визначаємо по відношенню до ширини пластин

Стильний дизайн інтер'єру

На сьогоднішній день найбільш популярним є «прямий» візерунок, не ускладнюючи стадії проектування і укладання. Позитивний аспект - це фінансові причини (недорога вартість ремонту, оптимальна кількість відходів).

Набагато менш поширеним, «ромб» дана кладка встановлена ​​на рівні 45 градусів по відношенню до стінок. Симетричний підлогу у вигляді прямокутника, квадрат зі стінами зливаються в кутку. Наприклад, поширюється у ванній кімнаті, коридорі і кухні. Зокрема, кількість відходів значно вище в порівнянні з простим орнаментом.

Зокрема, кількість відходів значно вище в порівнянні з простим орнаментом

Переваги роботи нашої бригади

За всіма правилами, етап проектування і якісний ремонт квартири нашою бригадою не створить додаткових витрат. Вартість ремонту однокімнатної, двокімнатної квартири приємно здивують Вас.

У нас Ви можете замовити недорогий ремонт квартир на Оболоні під ключ в Києві за європейськими технологіями. Щоденний контроль бригадира за виконанням виконуваних робіт, від дизайну до обробки приміщення. Ми даємо 100% гарантію на оздоблювальні матеріали з максимальними знижками.

Телефонуйте зараз 093 457 22 26

Скільки коштує ремонт квартири?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама