Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чому обирають будинок з бруса?

  1. екологічність
  2. економічність
  3. Краса
  4. Парна на додаток

Ви вже давно мрієте про власний будинок Ви вже давно мрієте про власний будинок? Настав час втілити мрію в реальність - зараз не важко звести особняк за індивідуальним проектом, адже є чимало будівельних фірм, готових прийти на допомогу.

Чому б не придбати вже готовий будинок? Знайти ідеальний варіант особняка серед уже зведених будівель складніше. Кожен проектує будинок під себе, а тому багато в тому чи іншому спорудженні може вас не влаштувати. Тому простіше відмовитися від непотрібних пошуків особняка і підібрати натомість фірму, готову побудувати вам будиночок мрії. Наприклад, ви можете співпрацювати з lesco.ua. на будинок з бруса ціна Україна тут буде помірна, тому ви легко знайдете кошти на проект.

Вас дивує, чому мова відразу зайшла про дерев'яні будови? Насправді, це цілком природно. Саме вдома з бруса зараз набирають популярність у вітчизняних споживачів і на це є ряд причин.

екологічність

Ви здивуєтеся, але наше населення хвилює доля планети. Тому багато хто вибирає безпечні для навколишнього середовища будинку з бруса. Такі будови нешкідливі і для людини. Більш того, в дерев'яному будинку навіть корисно жити - його стіни «дихають», а тому мікроклімат в приміщеннях підтримується оптимальний.

економічність

Зверніть увагу, що вартість бруса сьогодні помірна. Навіть якщо ви вирішите звести великий будинок, то розтрати будуть невеликими. Не дивно, що все більше людей замовляє сьогодні будівництво практичних і бюджетних дерев'яних будинків.

Якщо вас цікавлять точні ціни на матеріал, то переходите на портал lesco.ua - тут надана подібна інформація.

Краса

Дерев'яні будинки дуже відрізняються від цегельних і кам'яних будівель. Їм властива вінтажність - дивлячись на такий особняк, відразу згадуєш старовинні хатинки, альпійські затишні будиночки. У такому будинку приємно і комфортно жити.

Ви можете замовити особняк з досить хитромудрої архітектурою - досвідчені майстри легко реалізують проект будь-якої складності. Додавайте до будинку ганок, веранду, терасу і інші елементи, щоб зробити його зручніше, просторіше і презентабельнєє.

Парна на додаток

Замовивши будинок з бруса, ви непогано заощадите. На вигадали гроші можна облаштувати на ділянці інші об'єкти. Наприклад, це може бути баня під ключ Київ - переходьте на lesco.ua і замовляйте проект. Майстри компанії в найкоротші терміни зведуть на вашій території красиву парильню, де можна буде чудово відпочити після важкого дня.

Чому б не придбати вже готовий будинок?
Вас дивує, чому мова відразу зайшла про дерев'яні будови?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама