Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Осушувач повітря Mitsubishi MJ-E20BG-R1

  1. Переваги осушувача повітря Mitsubishi Electric MA-E20BG-R1:
  2. Принцип роботи
  3. Система фільтрації повітря
  4. Багатофункціональна панель управління
  5. Компактний розмір корпусу
  6. Ємність для збору конденсату
  7. Стаціонарний дренаж
  8. Автоматичне регулювання положення жалюзі
  9. Режим внутрішньої просушування

Осушувачі повітря Mitsubishi представлені в декількох моделях з продуктивністю 14, 16 і 20 літрів / добу. Багатофункціональна панель управління надає доступ до таких можливостей, як: автоматичний і постійний робочі режими, режим внутрішньої просушування і сушіння білизни, м'яке осушення, автоматичне регулювання жалюзі.

Багатоступенева система фільтрації повітря забезпечує високоефективну очистку повітря на декількох рівнях. Осушувач Mitsubishi Electric MA-E20BG-R1 має компактні розміри і зручну ручку для перенесення. Осушувач повітря варто використовувати в місцях з підвищеною вологістю: у пральнях, невеликих басейнах, ванних кімнатах, підвалах і т.д.

Переваги осушувача повітря Mitsubishi Electric MA-E20BG-R1:

  • осушувачі повітря побутові маються на кількох варіантах і розраховані на продуктивність 14, 16 і 20 літрів / добу;
  • високоефективна система фільтрації повітря;
  • багатофункціональна панель управління з ЖК-дисплеєм;
  • розширений функціонал: м'яке осушення, режим внутрішньої просушування і сушіння білизни, захист від цвілі, автоматичний і постійний робочі режими;
  • компактний розмір корпусу і мінімальний рівень шуму;
  • ємність для збору конденсату на 4 і 4,5 літра (залежить від моделі);
  • стаціонарний дренаж;
  • можна візуально відстежувати рівень води в баку;
  • може працювати в автономному режимі;
  • показує рівень вологості;
  • автоматичне регулювання положення жалюзі;
  • автоматичний перезапуск, якщо виникає збій електрики;
  • в роботі використовується озонобезопасний і високоефективний холодоагент R-134a.

осушувачі повітря побутові маються на кількох варіантах і розраховані на продуктивність 14, 16 і 20 літрів / добу;   високоефективна система фільтрації повітря;   багатофункціональна панель управління з ЖК-дисплеєм;   розширений функціонал: м'яке осушення, режим внутрішньої просушування і сушіння білизни, захист від цвілі, автоматичний і постійний робочі режими;   компактний розмір корпусу і мінімальний рівень шуму;   ємність для збору конденсату на 4 і 4,5 літра (залежить від моделі);   стаціонарний дренаж;   можна візуально відстежувати рівень води в баку;   може працювати в автономному режимі;   показує рівень вологості;   автоматичне регулювання положення жалюзі;   автоматичний перезапуск, якщо виникає збій електрики;   в роботі використовується озонобезопасний і високоефективний холодоагент R-134a

Супутні документи та інформаційні матеріали:

Інструкція по експлуатації в форматі PDF, завантажити

Принцип роботи

В основі роботи осушувача повітря для квартири лежить конденсація і осушення повітря В основі роботи осушувача повітря для квартири лежить конденсація і осушення повітря. Осушувач поступово забирає з повітря вологу і обігріває його. У випарнику знижується температура повітря, і він конденсується у вигляді крапель. Тобто зайва волога вбирається, а сухе повітря після підігріву в конденсаторі, виходить назад в приміщення.

Система фільтрації повітря

Система включає в себе: фотокаталітичний фільтр, фільтр попереднього очищення і Silver Ion фільтр (залежить від моделі).

  • Фотокаталітичний фільтр складається з 2-х шарів:

1 1. Білий шар уловлює частки пилу, що не захопив фільтр попереднього очищення.

2. Синій шар в своєму складі має освіжаючі добавки, які поглинають неприємні запахи, аміак і спори цвілі.

Якості фільтра легко відновити, просто вимочивши і просушити його на сонці.

Багатофункціональна панель управління

Панель управління оснащена:

1 1. Індикаторами сушки білизни і легкого осушення.
2. За допомогою кнопки перемикання режимів сушки.
3. За допомогою кнопки включення / відключення приладу.
4. За допомогою кнопки блокування несанкціонованого доступу.
5. За допомогою кнопки регулювання рівня вологості.
6. Функцією захисту від цвілі.
7. Автоматичним і низькотемпературних режимами роботи, а також режимом очищення повітря.
8. ЖК-дисплеєм, на якому відображаються: поточний робочий режим, рівень вологості, режим таймера, діапазон похитування жалюзі, індикатори.
9. 9-годинним таймером включення / вимикання для програмування режиму роботи.

Компактний розмір корпусу

Осушувач займає мало місця, має невелику вагу і легко переміщується за рахунок використання зручної ручки для перенесення.

Ємність для збору конденсату

Обсяг ємності - 4 і 4,5 літра (залежить від моделі) Обсяг ємності - 4 і 4,5 літра (залежить від моделі). Індикатор її заповнення і звуковий сигнал сповістять Вас про те, що необхідно злити конденсат. Також є датчик переповнення бака.

Стаціонарний дренаж

До осушувачу можна підключити дренажний патрубок, щоб стаціонарно відводити конденсат До осушувачу можна підключити дренажний патрубок, щоб стаціонарно відводити конденсат.

Автоматичне регулювання положення жалюзі

Ця функція дозволяє рівномірно розподіляти потоки повітря, суттєво підвищуючи ефективність осушення Ця функція дозволяє рівномірно розподіляти потоки повітря, суттєво підвищуючи ефективність осушення. Є три режими зміни напряму і швидкості потоків повітря:

  • погойдування з максимально доступною амплітудою;
  • погойдування з заслінкою, спрямованої вгору;
  • погойдування з заслінкою, спрямованої назад.

Режим внутрішньої просушування

Під час того, як осушувач працює, на його теплообміннику відбувається конденсація вологи, що призводить до зростання цвілі Під час того, як осушувач працює, на його теплообміннику відбувається конденсація вологи, що призводить до зростання цвілі. Щоб уникнути цього використовується режим внутрішньої просушування, який автоматично запускається, коли осушувач закінчує роботу. Активувати цей режим можна також і вручну.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама