Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Що взяти з собою в кемпінг при холоді

  1. 1. Палатка
  2. 2. Спальний мішок
  3. 3. Теплий одяг
  4. 4. Согревающие компреси
  5. 4. Согревающие напої або все необхідне для заварювання
  6. 5. Все необхідне для розведення багаття

Той факт, що на вулиці холодно, не означає, що Ви не можете насолоджуватися кемпінгом на природі. Осінь, зима - відмінний час для відпочинку на природі. Під час різних сезонів року Ви можете спостерігати за різними явищами природи. Одне Ви повинні пам'ятати - кемпінг в холодну погоду буде істотно відрізнятися від кемпінгу під гарячим літнім сонцем. Наступного разу, коли Ви підете на відпочинок в холодну пору року, не забудьте взяти такі необхідні речі.

Наступного разу, коли Ви підете на відпочинок в холодну пору року, не забудьте взяти такі необхідні речі

1. Палатка

У який би час Ви не їхали на відпочинок, є певні речі першої необхідності, які потрібно взяти з собою, незалежно від температури повітря. Наприклад, намет. За винятком того варіанту, що Ви плануєте спати під відкритим небом або в зробленої власноруч хатині, потрібна намет, в якій Ви будете спати.

2. Спальний мішок

Коли Ви збираєтеся на кемпінг в холодну погоду, Ви повинні переконатися, що Вам буде тепло в своєму наметі вночі. Візьміть з собою спальний мішок, переважно, щільний і набитий пухом. Вам також знадобляться кілька додаткових ковдр. Вам потрібно буде більше, ніж одну ковдру, адже земля буде холодною і Вам буде потрібно додаткове тепло. Коли Ви зрозумієте, що ковдр досить, упакуйте ще одне, адже набагато краще взяти зайве, ніж тремтіти всю ніч від холоду. Напевно Ви залишите свою ковдру з електрообігрівом будинку, адже швидше за все Ви не знайдете для нього розетки, а також вони збільшують ймовірність загоряння.

3. Теплий одяг

Вам захочеться бути в теплі не тільки вночі в наметі, але весь день. Ви можете одягнути кілька речей одну на іншу, так щоб, якщо стане жарко, Вам просто потрібно буде зняти верхній шар одягу, а не переодягатися повністю. До такої одязі відносяться толстовки, термобілизна, жакети і флісова одяг. Подбайте про те, щоб взяти відповідний одяг для рук і ніг. Шапки, рукавички, шарфи і дуже теплі шкарпетки - відмінно підійдуть для кемпінгу в холодну погоду.

4. Согревающие компреси

Ще один спосіб зберегти Ваші кінцівки в теплі - захопити з собою кілька зігріваючих компресів. Це невеликі гелеві пакетики, які дають тепло. Їх можна придбати в більшості магазинів дешевих товарів і спортивних магазинах. Покладіть їх у взуття або тримайте їх в руках, щоб руки і ноги не замерзли в холодну погоду.

4. Согревающие напої або все необхідне для заварювання

Ще одна відмінна зігріває ідея для кемпінгу - захопити з собою гарячі напої. Візьміть чайник, щоб закип'ятити води на багатті і зробити чай або гарячий шоколад. Можете також прихопити з собою кавник. Ще один прекрасний зігріваючий напій - курячий бульйон. В цей час краще утриматися від алкоголю. Це може Вас не зігріти, а зовсім навіть навпаки, і плюс до того призведе до зневоднення організму. Навіть не дивлячись на холодну погоду, Вам потрібно поповнювати запаси рідини в організмі , Тому також візьміть з собою достатню кількість води.

5. Все необхідне для розведення багаття

І нарешті, подбайте про те, щоб у Вас було все необхідне для того, щоб розвести і підтримувати багаття. Наявність вогню весь час Вашого перебування в кемпінгу не дасть Вам замерзнути. Ви також зможете готувати їжу і напої, адже Вам знадобиться багато енергії для підтримки оптимальної температури тіла. Візьміть з собою достатньо сірників і дров, ліхтарик. Якщо у Вас немає можливості взяти дрова з собою, подбайте про те, щоб Ви змогли знайти достатню кількість сухих дров і хмизу для розпалювання, щоб підтримувати вогонь.

Просто не забудьте взяти ці потрібні речі для кемпінгу з собою і Ви чудово проведете час відпочинку в будь-який час року. Якщо в своєму списку я щось упустила - чекаю Ваших коментарів!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама