Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Погода в Україні на вихідних зміниться - похолодає і будуть заморозкір

  1. Орфографічна помилка в тексті:

28 вересня 2018, 17:50 Переглядів: 28 вересня 2018, 17:50 Переглядів:   Фото: pixabay

Фото: pixabay.com.

На вихідних українців знову чекає мінлива погода - повернеться похолодання, будуть дощі, але це швидко зміниться сонячною погодою. Також очікуються заморозки, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 29 вересня, на заході країни практично скрізь буде дощ, за винятком Рівненської і Волинської областей. Температура вдень всього 12-14 градусів, а вночі 8-10 тепла, місцями всього +7.

Самою мінливої ​​в цей день погода буде в центрі країни. У Житомирській та Київській областях - 11-13 градусів, у Вінницькій і Черкаській - 12-14, в Полтавській - 14-16, і в Кіровоградській до +18. Вночі всього 8-10 градусів. Скрізь дощ.

На півночі вдень 11-14, вночі - 8-10. Дощі.

У східних областях дощ пройде лише в Харківській і Дніпропетровській, а на півдні всюди сухо. У цих регіонах денна температура складе 19-21 градус, вночі - 8-10 тепла.

У цих регіонах денна температура складе 19-21 градус, вночі - 8-10 тепла

У неділю, 30 вересня, погода налагодиться, дощу не буде ніде, але сильно і не потеплішає. У західних, північних, центральних і східних областях вдень буде 14-16 градусів. І лише на півдні до + 19 °.

Але відрізнятися будуть нічні температури. Так, на заході очікується буде від 0 до 2 градусів тепла, на півночі - 2-4, в центральних областях - 5-7, на півдні та сході - 7-9.

Відзначимо, що останнім часом погода показує "зуби" - то холодно, то потеплішає, до дощі з сильним вітром. Заступник начальника відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня розповіла в коментарі сайту "Сегодня", з чим пов'язані температурні перепади . Вона також підтвердила, що до кінця тижня погода в Україні буде змінюватися мало не кожен день, так як вже прийшла метеорологічна осінь.

У свою чергу завідувач відділом прикладної метеорології і кліматології Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту Віра Балабух розповіла, якою буде зима в Україні . За її словами, те, що чекає українців в зимовий сезон, вже 30 років такого не було.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Україна знову буде терзати холод: синоптики попередили про заморозки на вихідних". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама