Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Де взяти кредит в Челябінську, без кредитної історії і без офіційного працевлаштування?



Анастасія запитує, г.Челябинск, Челябінська область ••• 4 роки тому

Добрий день. От скажіть, коли мій чоловік працював офіційно, чому він не міг взяти в кредит навіть телефон хоча були і поручителі і довідки про доходи? У його кредитної історії взагалі немає і як зараз йому взяти кредит, якщо він вже працює неофіційно.

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру •••

Привіт, Анастасія! Дякуємо Вам за запитання! Анастасія, відсутність кредитної історії у позичальника, найчастіше, позбавляє його можливості кредитуватися в бажаному обсязі, навіть з довідкою про доходи і з поручителями. Основна причина для відмови - недовіра банку до платоспроможності самого позичальника та (або) його поручителя. Мабуть в результаті розгляду документів, були виявлені недостовірні відомості про їхнє працевлаштування або доходи або кредитор взагалі не міг перевірити ці дані і вважав за необхідне відмовити в кредитуванні, щоб не наражатися на кредитному ризику.
Анастасія, з неофіційним доходом можна почати кредитну історію, але суму кредиту буде в межах 1 000 - 10 000 російських рублів. У такому обсязі протягом одного дня кредитують Онлайн мікрофінансові компанії. Вони не беруть підтвердження доходів і зайнятості і не вимагають застави та поруки. Проте, інформація про доходи та витрати майбутнього позичальника перевіряється самим ретельним чином. Крім того, МФО завжди заохочують своїх постійних клієнтів привабливими умовами та великими можливостями щодо суми кредиту. Отримуючи і віддаючи борг мікрофінансової компанії, Вам і Вашому чоловікові варто пам'ятати про те, що будь-яке порушення графіка фіксує кредитна історія, а її наявності відкриває нескінченні перспективи для позичальника в споживчому кредитуванні.
оформити швидкий позику за 30 хвилин на свою особисту картку, Ваш чоловік може дистанційно в МФО « СМСфінанс ». На повернення коштів дається всього 21 день. Ставка по продукту визначається в діапазоні від 30% до 60% річних. Другий мікропозик в компанії «СМСфінанс» можна оформити на суму до 20 000 - 40 000 російських рублів. Потрібно лише Онлайн заявка і паспорт.
Удачі Вам і Вашому чоловікові в кредитуванні!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 5/5 1 - 1 відгуківОт скажіть, коли мій чоловік працював офіційно, чому він не міг взяти в кредит навіть телефон хоча були і поручителі і довідки про доходи?
Відповідь корисний?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама