Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як правильно зістикувати стільниці ІКЕА

  1. Які стільниці бувають на кухнях ІКЕА.
  2. Як правильно зістикувати стільниці?
  3. Стикування без стикувальній планки.
  4. З'єднання в районі побутової техніки

ФОТО МЕБЛІВ:

НОВИНИ:

На офіційному сайті ІКЕА з'явилася стаття, про зниження вартості меблів. Представники компанії сповіщають про широкомасштабний, зачіпає тисячі товарів, зниження цін.

Докладніше... ФОТО МЕБЛІВ:   НОВИНИ:   На офіційному сайті ІКЕА з'явилася стаття, про зниження вартості меблів

Чому ми вирішили написати про хід робіт з монтажу цієї кухні? Так просто, вчасно проведення робіт були виявлені деякі недоліки планування, які ми змогли виправити на місці.

Докладніше... Докладніше

Перший раз купуєте кухню в IKEA? Напевно не знаєте що довжина стільниць бувають тільки двох розмірів: 246 см і 186 см, глибиною 64 см. Ще один нюанс, на кухнях інших виробників глибина стільниці 60 см. Якщо кухонний гарнітур перевищує розмір 246, буде потрібно робити додатковий стик стільниці.

Докладніше... Докладніше

Опис як можна заощадити при складанні кухонних меблів ІКЕА, опис варіантів монтажу. Кухонні меблі ІКЕА складається з каркасів двох кольорів, темного і білого. Фасади або дверцята до них, мають більш широку колірну гамму.Каркаси з боків закривають панелями в колір фасадів, щоб приховати не підходить за тону колір каркаса. У разі, коли є збіг каркаса і фасаду за кольором, можна заощадити.

Докладніше... Докладніше Складання меблів

/ НОВИНИ / Стикування стільниці ІКЕА

Які стільниці бувають на кухнях ІКЕА.

У перший раз купуєте кухню в IKEA? Напевно не знаєте що довжина стільниць бувають тільки двох розмірів: 246 см і 186 см, глибиною 64 см. Ще один нюанс, на кухнях інших виробників глибина стільниці 60 см. Якщо кухонний гарнітур перевищує розмір 246, буде потрібно робити додатковий стик стільниці. Це, як правило, стає відомо тільки при складанні дизайн проекту. Уникнути стикування двох стільниць неможливо. Ми пропонуємо кілька варіантів стикування, про них розповімо детальніше.

Як правильно зістикувати стільниці?

У магазині пропонують один варіант стикування: через алюмінієву планку і не менше 5 см від побутового приладу. Це варіант найбільш правильний і безпечний, він і пропонується консультантами Ікея. Але виходячи із звернень клієнтів з проханням будь-яким можливим способом уникнути стикування на видному місці: чи не популярний! І це правильно, в наш час не чого вічного не буває, при інтенсивній експлуатації термін служби стільниці не більше 10 років. Термін гарантії від магазину можна подивитися на сайті IKEA.

1 варіант

Стикування без стикувальній планки.

Такий варіант, практично не відрізняється від варіанту, запропонованого в магазині. Стільниця зводиться один до одного двома краями обробленими кромкою на заводі, сам стик, з'єднується з низу, кількома пластинами і промащується захисним герметикам. Стик робиться не менше 5 см від побутових приладів або мийки. Тим самим, у нас зберігається гарантія на стільницю. Так як, в районі стикування стільниць, ніякого механічного впливу, не було. Якщо вона взбухнет в цьому місці, в період гарантійного терміну, її замінять без зволікань.

2. варіант

З'єднання в районі побутової техніки

Це варіант найбільш непомітний, але менш безпечний. Рекомендуємо лише тим, хто мало готує вдома і немає великого навантаження на варильну поверхню, стик робиться тільки пізньої. На жаль, на такий спосіб з'єднання гарантія не поширюється. Проте, такий спосіб теж має свій попит. Сильного відмінності від варіанту 1, він не має, просто існує правила монтажу, в яких забороняється використовувати 2й варіант.

Як правильно зістикувати стільниці?
Чому ми вирішили написати про хід робіт з монтажу цієї кухні?
Перший раз купуєте кухню в IKEA?
У перший раз купуєте кухню в IKEA?
Як правильно зістикувати стільниці?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама