Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виробництво і продаж будівельних матеріалів і хімії АрмМікс

  1. Добавки в бетон:
  2. Будівельна хімія, грунти:
  3. Піноблок з додаванням скловолокна.
  4. Фіброволокно бетонної стяжки підлоги і в виробництві ЗБВ.
  5. Пластифікатори в бетонної суміші.
  6. Добавки для зимового бетонування.

Основний напрямок діяльності ТОВ «Альянс - Будівельні Технології» - комплексне забезпечення виробників бетону, ЗБВ, пінобетону та інших будівельних і ремонтних організацій добавками в бетон, пінобетон, полістиролбетон і т

Основний напрямок діяльності ТОВ «Альянс - Будівельні Технології» - комплексне забезпечення виробників бетону, ЗБВ, пінобетону та інших будівельних і ремонтних організацій добавками в бетон, пінобетон, полістиролбетон і т.д.

У світовій практиці будівництва частка бетону з вмістом хімічних добавок зростає в геометричній прогресії. У Росії цей показник вже становить близько 80%, а в західних країнах практично весь бетон містить модифікатори - добавки. Бетон з модифікаторами має дещо інші якісні показники ніж бездобавочний бетон.

На сьогоднішній день добавки до бетону застосовуються практично на всіх виробництвах бетонів різного призначення. Також сприяють появі нових видів бетону (мова йде про фібру та фібробетонних, сталевий фібру і Сталефібробетон), нових технологій, реалізувати які без добавок просто неможливо.

При цьому найперспективнішим напрямом є застосування екологічно безпечних і високоефективних матеріалів: фіброармірующіх добавок, успішно замінюють звичні для нас способи армування сталевими арматурами легких і важких бетонів, комплексних добавок, які мають в своєму складі кілька компонентів, взаємно доповнюють один одного і поліпшують властивості бетону, пластифікаторів, назва говорить сама за себе, в Пінополістиролбетон, газобетон і пенобетоне- воздухововлекающих або пенообразующих ...


На жаль, прагнення до здешевлення собівартості виробленого матеріалу у багатьох виробників добавок до бетону веде до того, що наші будинки, в яких ми живемо, перетворюються в могильники для відходів хімічного виробництва.

У виробництві більшості російських добавок для бетонів використовуються компоненти, які, по суті, є отруйними отруйними речовинами для людини і згубними за своїм впливом на бетон і арматуру. Феноли, сульфати, формальдегід, нафталін та інші токсичні речовини викликають різні захворювання шкіри і внутрішніх органів людини, а також корозію арматури і бетону, висоли на бетоні.

Наша компанія, поряд з такими загальновідомими добавками як: пластифікатор С-З, лігносульфонат, калій вуглекислий (поташ), нітрит натрію, форміат натрію, хлористий кальцій, смола СДО і т.д., пропонує екологічно безпечні і високоефективні матеріали, що не мають подразнюючої запаху, що не роблять шкідливого впливу на людину і навколишнє середовище.

До них відносяться матеріали нового покоління: фиброволокно, фібрин, пластифікатор "АрмМікс Суперпласт", пластифікатор - прискорювач "АрмМікс Термопласт", протиморозна добавка прискорювач - пластифікатор "АрмМікс Нордпласт", пластифікатор для сухих будівельних сумішей "АрмМікс Нордпласт-М", прискорювач-пластифікатор для пінобетону "АрмМікс УТПБ", гідрофобізатори "Моноліт Гідро" і "АрмМікс Гідро", грунт для бетонних підлог "АрмМікс Гідрофобний", хімічний склад "АрмМікс Очисник" для видалення цементної плівки і збільшення адгезійних властивостей, а також для очищення фасадів від висолів, антисептичні грунти - просочення бетону "АрмМікс Універсал", "АрмМікс Біоцид", "АрмМікс Біоцид гель" і "АрмМікс Антисептичний", а також ряд други добавок і матеріалів нашого виробництва. Якість матеріалів підтверджено Сертифікатами відповідності та Санітарно-епідеміологічні висновки СЕЗ.

Наша продукція економічно більш вигідна і актуальна з точки зору екологічної чистоти, так як в Росії досить гостро стоять проблеми економії енергоресурсів і заміни дорогих імпортних, складових на якісні продукти Російського виробництва.

Спектр пропонованих нами добавок в бетон і іншої будівельної хімії досить широкий. Він включає в себе перераховані вище різновиду добавок, і постійно поповнюється все новими і новими позиціями. Застосовуючи перераховані вище добавки і матеріали, можна отримувати дійсно якісну і безпечну продукцію, з якої можна сміливо конкурувати на Російському будівельному ринку.

Добавки в бетон:

Крім лінійки продукції власного виробництва

ми пропонуємо також наступні модифікують речовини:

  • Фібра поліпропіленова, фібрин, фіброволокно, ВСМ (волокно будівельне мікроармуюче) - ефективна армуюча добавка в усі типи цементних і гіпсових розчинів.
  • Фібра базальтова для армування пластиків, бетону і гіпсу - ровинг базальтовий рубаний.
  • Фібра стальна анкерна і хвильова для виробництва сталефибробетона, для бетонних промислових підлог і посилення бетонних конструкцій.
  • Смола СДО (SDO) деревна омилена - комплексна добавка в бетони різного призначення.
  • Піноутворювачі і воздухововлекающие добавки, грунт-мастила для форм і опалубки
  • Гідроізоляційні добавки, які значно підвищують водонепроникність бетону і використовуються як в приватному порядку, наприклад при заливці фундаментів, басейнів, септиків, так і в гідротехнічних бетонах
  • Добавки нового покоління в бетони і будівельні розчини: противоморозні модифікатори, пластифікатори, що прискорюють процес затвердіння, що підвищують міцність, дозволяють економити витрати цементу, що не утворюють висолів, що забезпечують твердіння сухих будівельних сумішей при негативних температурах, добавки для гідроізоляції бетону.

Будівельна хімія, грунти:

  • Матеріали для антисептичної очищення бетону від цвілі, грибка, висолів,
  • Матеріали для підготовки бетонної поверхні і гідрофобізації бетонних, цегляних, кам'яних і гіпсових будівельних підстав і виробів.
  • Грунти фінішні і під обробку для стін, підлог і стель
  • теплоізоляційні матеріали
  • Комплекс матеріалів для гідроізоляції бетонних і цегляних фундаментів, підлог, басейнів, санвузлів і підвалів.
  • Сухі будівельні армовані суміші "АрмМікс" ™, в більшості випадків не потребують армування, тому що суміші виготовлені із застосуванням армуючого фіброволокна.

Сухі будівельні армовані суміші АрмМікс ™, в більшості випадків не потребують армування, тому що  суміші виготовлені із застосуванням армуючого фіброволокна

Піноблок з додаванням скловолокна.

Піноблок з додаванням скловолокна

Великою популярністю стеклофібро користується у виробників піноблоків та інших блоків з пористих бетонів. При виробництві та транспортуванні піноблоків з додаванням стекловолоконной фібри в кількості 0.6 кг на 1 куб.м. істотно зменшується кількість браку бетонних виробів, підвищується якість товару. Скловолокно також скорочує час первинного та остаточного твердіння піноблоків і, як наслідок, дає прискорення обороту форм, що дозволяє на 50% збільшити продуктивність.

Детальніше >>>

Фіброволокно бетонної стяжки підлоги і в виробництві ЗБВ.

Фіброволокно бетонної стяжки підлоги і в виробництві ЗБВ

Вартість фіброволокна ВСМ незначна в кінцевому бетонному виробі, але дозволяє до 70% скоротити ризик появи тріщин в бетоні. Вартість фіброволокна в цементно-піщаної стяжки підлоги не більше ~ 8 рублів / м2. Наслідки відсутності фібри можуть коштувати в 1000 разів дорожче, а це втрата якості від появи тріщин в стягуванні підлоги або покрівлі, і як наслідок зрив термінів через виправлення і переробки ділянок бетонної стяжки з тріщинами, перевитрата бюджету (доп.работи, механізми і матеріали) , штрафні санкції і зіпсована репутація компанії, що здійснює пристрій стяжки. Ризик настання наслідків від появи тріщин варто ~ 8 рублів / м2). У залізобетонних виробах добавка усуває утворення мікротріщин і практично виключає утворення шлюбу, що безсумнівно позначається на рентабельності виробництва Вашого підприємства.

Детальніше >>>

Пластифікатори в бетонної суміші.

Пластифікатори в бетонної суміші

Одним з важливих і найбільш поширених шляхів отримання технологічних бетонних сумішей і якісних бетонів полягає у введенні в бетонні суміші даних пластифікуючих добавок, що забезпечують зменшення в'язкості і збільшення рухливості з одночасним зменшенням водосодержания. Собівартість бетону, модифікованого пластифікатором АрмМікс Суперпласт, виростає менш ніж на 80 руб за 1 куб. метр, в цей же час Ви отримуєте збільшення щільності до показника W4-W6 і, відповідно, зростає водонепроникність бетону.

Детальніше >>>

Добавки для зимового бетонування.

Добавки для зимового бетонування

У період зимового бетонування будівельники переслідують основну мету - набір міцності бетону при негативних температурах без шкоди якісним характеристикам бетону при відтаванні. Існує багато різних протиморозних добавок в бетон: форміат натрію, форміат кальцію, нітрит натрію, поташ (вуглекислий калій) і т.д. Наша організація крім перерахованих добавок виробляє і продає матеріали під торговою маркою "АрмМікс".

Детальніше >>>

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама