Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Компот з ревеню

  1. Інгредієнти (3 л компоту)
  2. про рецепт

Смачно пообідавши, дуже приємно і корисно запити смачним компотом. Це знає кожен. Десь читав, що компот це десерт. Я не згоден. Компот це компот. Я, наприклад, в спеку п'ю компот весь час. Поряд з напоєм каркаде і холодним чаєм , У нас вдома яблучний, смородиновий компот, або узвар (узвар) із сухофруктів стоять в холодильнику постійно.

На відміну від звичайної води, холодний компот відмінно втамовує спрагу. Слово «компот», напевно, однаково звучить на більшості мов. Наприклад, на французькому - compot, англійською - compote, німецькою - Kompott, і т.д.

Інгредієнти (3 л компоту)

  • Ревінь (черешки) 0.4 кг
  • Яблуко 1 шт
  • Кориці (паличка) 1 шт
  • М'ята 1 гілочка
  • Цукор за смаком
  1. Ревінь в сезон можна купити на будь-якому базарі, часом він з'являється навіть у магазинах. Краще вибирати самі м'ясисті стебла, що не мляві. Ідеально, якщо можна зрізати стебла прямо з грядки. Смачно пообідавши, дуже приємно і корисно запити смачним компотом

    Свіжий ревінь, яблуко, кориця і м'ята

  2. Стебла ревеню вимити і акуратно очистити. Гострим ножем зняти верхній шар черешків і волокнистий подслой. Очищені черешки нарізати на шматочки, завдовжки 3-4 см, тобто трохи менше довжини сірника.

    Очищені черешки нарізати на шматочки, завдовжки 3-4 см

  3. Яблуко, краще злегка кисле, не очищаючи від шкірки, нарізати на великі шматочки. Серцевину вирізати і викинути.

    Яблуко нарізати на великі шматочки

  4. У великій каструлі довести до кипіння 2.5-3 літра води. Як тільки вода закипить, кинути в неї цілу паличку кориці. Мелена кориця не підходить, тому що вона просто розійдеться по компоту, а для гарного компоту потрібен тільки запах і смак. Нехай паличка кориці вариться у воді 5 хвилин.

    Як тільки вода закипить, кинути в неї цілу паличку кориці

  5. Кинути в киплячу воду нарізаний ревінь і яблуко. Додати гілочку свіжої м'яти і цукор за смаком. На 3 літри води достатньо 3-4 ст. л. цукру. Тут - виключно на ваш смак.

    Кинути в киплячу воду нарізаний ревінь і яблуко. Додати гілочку свіжої м'яти і цукор за смаком

  6. Дочекатися закипання води, виловити паличку кориці, вона вже не потрібна, і накрити каструлю кришкою. Вогонь вимкнути і залишити компот з ревеню до охолодження.
  7. Коли компот з ревеню охолов до кімнатної температури, видалити з нього гілочку м'яти. Компот з ревеню поставити в холодильник на 6-12 годин, щоб він охолов.
  8. Готовий компот з ревеню можна процідити і пити в спеку. Легка кислинка компоту відмінно тонізує, м'ята, в свою чергу - освіжає.

    Готовий компот можна процідити і пити в спеку

  9. Неймовірно смачний компот з ревеню! особливо з чізкейк .
  10. Яблука і ревінь в компоті - можна вважати окремим блюдом. Для мене в дитинстві компот з ревеню був ласощами.

    Компот з ревеню та яблук - відмінний освіжаючий напій

Компот з ревеню та яблук - відмінний освіжаючий напій

про рецепт

  • Вихід: 3 л компоту
  • Підготовка: 30 хвилин
  • Приготування: 12 годин (охолодження і настоювання)
  • Готується за: 12 годині 30 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Компот з ревеню

5 (100%) 13

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама