Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ціна на регулятор теплої підлоги і особливості підключення

  1. призначення терморегулятора
  2. Тепла підлога: оптимальна температура
  3. різновиди
  4. особливості підключення
  5. огляд моделей
  6. Електролюкс
  7. Хітлайф
  8. Green box
  9. Heatline
  10. XL Pipe
  11. Nexans
  12. Legrand
  13. Devi

Сьогодні підігріваються навряд чи можна когось здивувати Сьогодні підігріваються навряд чи можна когось здивувати. Дана система просто незамінна в тих випадках, якщо господар планує створити теплу і комфортну атмосферу в домі. Теплі підлоги мають масу переваг, прості в монтажі та експлуатації. Пристрій надійно і довговічне. Однак без такого важливого елементу, як терморегулятор, прилад довго пропрацювати не зможе. Про те, який вважається оптимальна температура теплої підлоги, які бувають терморегулятори, скільки вони коштують і як підключаються, розповість ця стаття.

призначення терморегулятора

Від регулятора температури в чому залежить надійність, якість і тривалість функціонування системи теплопостачання. Дозволяє дане пристосування створити потрібний температурний режим в квартирі.

Виконує регулятор температури для теплої підлоги такі важливі функції:

  1. включення / вимикання конструкції;
  2. підтримання тепла в квартирі;
  3. контроль електроенергії;
  4. можливість прогріти приміщення до потрібного часу;
  5. економія споживаних енергоресурсів.

Тепла підлога: оптимальна температура

Підігріті підлогові конструкції можуть нагріватися до різної температури Підігріті підлогові конструкції можуть нагріватися до різної температури. Тому варто розглянути, яка температура теплої підлоги для людини є оптимальною. Середня температура тіла становить +36,6 градусів. Відчуття тепла починається при нагріванні повітря до +24 градусів. А ось комфортна температура теплої підлоги становить приблизно + 20-26 градусів. Звичайно, сприймається тепло підігрівається поверхні різними людьми по-різному. Все залежить від стану здоров'я, стану судин на ногах, понять зручності.

При деяких хворобах, пов'язаних з порушеним кровообігом, часто мерзнуть ноги При деяких хворобах, пов'язаних з порушеним кровообігом, часто мерзнуть ноги. Тому таким людям більше підійде більш тепла підлога. Якщо ж людина веде активний спосіб життя, кровообіг в кінцівках кілька посилено. У зв'язку з чим, ідеальна температура теплої підлоги для ніг буде трохи нижче, ніж нормативні значення. Для деяких досить просто трохи прогріти підлогу, щоб було комфортно вийти з душу або встати з ліжка. Так що для кожної людини температура статі підбирається індивідуально. І це було б неможливо без терморегулятора.

Залежить оптимальна температура і від підлогового покриття Залежить оптимальна температура і від підлогового покриття. Так, якщо підлога бетонна або кахельну, поверхня повинна прогріватися до +26 градусів, якщо виконаний з дерева - до +24 градусів. На килимових покриттях тепла підлога бажано нагрівати до позначки +21 градус. Допустимі значення для лінолеуму і ламінату - +27 градусів, а для паркету - +30 градусів. Так що регулювання теплого водяного статі або електричного статі є важливою складовою для створення приємного мікроклімату в приміщенні. Але варто зазначити, що згідно з СНиП температура підігрівається підлоги не повинна перевищувати +26 градусів.

різновиди

Підігріваються підлоги сьогодні встановлюють не тільки в квартирах, будинках, офісах, а й в гаражах, теплицях і т Підігріваються підлоги сьогодні встановлюють не тільки в квартирах, будинках, офісах, а й в гаражах, теплицях і т.п. Вирішуючи встановити теплу підлогу, важливо пам'ятати, що терморегулятор може бути різних типів. І в його різновидах потрібно добре розбиратися, щоб підібрати найбільш підходящий варіант.

Так, регулятор для водяної теплої підлоги, електричного статі може бути:

Серед електронних типів регуляторів виділяють програмовані і сенсорні варіанти Серед електронних типів регуляторів виділяють програмовані і сенсорні варіанти. Завдяки програмування можна задати системі потрібний режим роботи для певних днів тижня, часу доби. А це дозволяє значно зменшити витрату електроенергії.

Деякі моделі оснащені дистанційним пультом Деякі моделі оснащені дистанційним пультом. Наприклад, бренди I-warm, Devireg, Gira, Eberle. Є у продажу і двозональний регулятори тепла. Завдяки їх використанню можна задавати потрібні параметри підігріву підлоги для двох приміщень одночасно. Так, наприклад, можна купити регулятор для теплої підлоги фірми Menred, Jung, Merten або Ensto і управляти температурним режимом в різних кімнатах з одного пристрою. Це дуже зручний варіант. Програмовані регулятори більше підходять для офісів, ніж для звичайних житлових квартир.

Виділяють терморегулятори вбудовуються і накладні Виділяють терморегулятори вбудовуються і накладні. Для перших необхідно спеціальний отвір (як для вбудованих розеток). Другі ж кріпляться на стіну. Всі деталі та приладдя для теплих підлог продаються в спеціалізованих магазинах і є в принципі доступними. Звичайно, все залежить від типу, моделі, функціональності. Також можна купити кабель для теплої підлоги і терморегулятор для нього в мережі Інтернет. Так покупка вийде трохи дешевше.

особливості підключення

Сьогодні середня вартість терморегулятора для підігрівається підлоги коливається в межах від 2000 до 6000 рублів Сьогодні середня вартість терморегулятора для підігрівається підлоги коливається в межах від 2000 до 6000 рублів. за підключення регулятора теплої підлоги також доведеться заплатити майстру. Як правило, монтаж становить від 400 рублів. Все залежить від рівня складності, що підключається. Але можна трохи заощадити і провести установку терморегулятора самостійно. Тим більше якихось особливих знань і навичок дана робота не вимагає.

Перед тим, як підключити регулятор для теплої підлоги, його потрібно уважно оглянути на наявність пошкоджень і поломок Перед тим, як підключити регулятор для теплої підлоги, його потрібно уважно оглянути на наявність пошкоджень і поломок. Також слід перевірити наявність всіх складових приладу. Перевірити потрібно і правильно підключено термопари, надійність деталей для зміцнення агрегату. Якщо все в порядку, можна приступати до підключення.

Схема підключення пристрою зображена на корпусі термостата, або ж в інструкції до виробу Схема підключення пристрою зображена на корпусі термостата, або ж в інструкції до виробу. І ретельно її вивчивши, підключити регулятор температури не складе труднощів. Важливо, перш ніж приступити до підключення та налаштування агрегату, відключити напругу. А після завершення робіт - перевірити пристрій на справну роботу пристроїв.

Для підключення цього потрібно виконати наступне:

  1. Перевірити, чи правильно підключені всі кабелі. Для цього слід провести порівняння зі схемою в паспорті виробу.
  2. Виставити терморегулятор на мінімальний рівень температури.
  3. Подати напругу.
  4. Включити тумблер і виставити максимальну температуру.

Таким чином, процес установки регулятора температури нескладний Таким чином, процес установки регулятора температури нескладний. І з таким елементом система теплопостачання функціонує набагато ефективніше. Також розглядаючи питання щодо установки регулятора на теплу підлогу в гаражі - відгуки більшості користувачів зводяться до того, що робота нагрівальної конструкції з цим приладом стає більш економічною.

огляд моделей

Бажано купувати регулятор того ж виробника, що і тепла підлога. Моделей нагрівальних підлогових конструкцій сьогодні безліч.

Електролюкс

Так досить відомою є шведська компанія Електролюкс Так досить відомою є шведська компанія Електролюкс. На тепла підлога Електролюкс - відгуки в основному тільки позитивні. Регулятори температури відрізняються високою якістю і цілком прийнятною вартістю. Так ціна залежить від моделі і коливається в межах від 2000 до 5000 рублів.

Хітлайф

Часто встановлюють і інфрачервоний плівковий тепла підлога Хітлайф - відгуки на продукцію даної корейської фірми в більшості позитивні Часто встановлюють і інфрачервоний плівковий тепла підлога Хітлайф - відгуки на продукцію даної корейської фірми в більшості позитивні. Конструкція ергономічна і багатофункціональна. Можна використовувати для основного і додаткового обігріву. Опалювати можна вертикальні і горизонтальні поверхні.

Завдяки терморегулятора, система працює по енергозберігаючому принципом.

Так, можна економити до 60% електроенергії.

Green box

Непогано зарекомендував себе і електричний тепла підлога Green box, який є надтонкою, оснащений двожильний екранованим кабелем Непогано зарекомендував себе і електричний тепла підлога Green box, який є надтонкою, оснащений двожильний екранованим кабелем. Спеціально для даної конструкції фірма випускає електронний терморегулятор, який дозволяє споживати на 70% менше електроенергії.

Heatline

Високою якістю і функціональністю вражають теплі підлоги виробника Heatline Високою якістю і функціональністю вражають теплі підлоги виробника Heatline. Це плівковий надтонкий тип нагрівальної конструкції. Завдяки використанню програмованого терморегулятора витрати на оплату електроенергію істотно знижуються. Так розглядаючи регулятор на теплу підлогу Heatline - відгуки багатьох користувачів зводяться до того, що економія на енерговитратах становить близько 25%. Також відзначають споживачі і доступну вартість пристрою. Тому продукція фірми Heatline є однією з найпопулярніших на ринку обігрівального обладнання.

XL Pipe

Корейська електро-водяна тепла підлога XL Pipe дозволяє створити якісну і надійну систему теплопостачання Корейська електро-водяна тепла підлога XL Pipe дозволяє створити якісну і надійну систему теплопостачання. Перевагою вироби є і те, що його можна поєднувати практично з будь-яким фінішним покриттям. Відзначають користувачі такі гідності, як ремонтопридатність, економне споживання електроенергії, хороший обігрів. Монтаж проводиться аналогічно звичайним електричним полам. Однак для даної системи потрібен спеціальний терморегулятор.

Nexans

Норвезька підлога з підігрівом теж користується популярністю Норвезька підлога з підігрівом теж користується популярністю. Відрізняється обладнання високою якістю, надійністю і безпекою. Багато хто відзначає і таке гідність, як доступність. Адже ціна на теплу підлогу Nexans прийнятна для кожного. Монтаж проводиться легко. Тому можлива і самостійна установка. Терморегулятор може бути автоматичним і ручним. Але не залежно від типу, він дозволяє управляти температурним режимом досить гнучко і легко.

Legrand

Плануючи придбати терморегулятор механічного типу, слід звернути увагу на виробника Legrand Плануючи придбати терморегулятор механічного типу, слід звернути увагу на виробника Legrand. Так механічний регулятор Легранд для теплої підлоги відрізняється простотою пристрою, але в той же час високою надійністю. Набір функцій мінімальний. Що спрощує процес експлуатації. Наявних опцій цілком достатньо для забезпечення ефективної роботи системи. Корпус пристрою надійно захищений від попадання вологи і пилу. Завдяки чому поломки виникають вкрай рідко. До того ж на регулятор Legrand для теплої підлоги ціна доступна. Тому продукція даного виробника користується гарною популярністю серед вітчизняних споживачів.

Devi

Якісні терморегулятори програмованого типу випускає компанія Devi Якісні терморегулятори програмованого типу випускає компанія Devi. Асортимент досить широкий. Моделі розрізняються за принципом роботи і способу установки. Є провідні та безпровідні варіанти. Відрізняється регулятор Devi для теплої підлоги наступними характеристиками: ергономічна надійна конструкція, універсальний призначений для користувача дисплей. Установка агрегату виконується на стінну поверхню в спеціальну монтажну коробку. Ціна на вироби фірми Devi коливається в межах 2500-5000 рублів.

Терморегулятор виконує важливу функцію в роботі системи теплої підлоги.

Він забезпечує підтримку тепла в приміщенні і знижує енерговитрати Він забезпечує підтримку тепла в приміщенні і знижує енерговитрати. Водяні теплі підлоги можуть функціонувати і без регулятора температури. Хоча його наявність зробить конструкцію більш економічною. В електричних же системах установка терморегулятора є необхідністю. Монтаж приладу виконується після установки системи теплої підлоги. Підключення просте і може проводитися своїми силами.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама