Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Монтажу водяної теплої підлоги

  1. Встановлення теплої підлоги. переваги
  2. Розрахунок системи для Вас після тесту на 1 хвилину!
  3. Монтаж теплої підлоги - ціна за квадратний метр

Монтаж водяної теплої підлоги

ТОВ «Теплострой» надає весь комплекс послуг з організації опалювальних систем в будинках, квартирах і об'єктах іншого призначення в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Одним з найбільш затребуваних пропозицій залишається монтаж теплої підлоги. Користувачі по достоїнству оцінили комфорт, зручність в експлуатації і економічність рішень.

Встановлення теплої підлоги. переваги

  • Рівномірний нагрів приміщення за рахунок укладання контуру по всій площі.
  • Економія коштів на обігрів (від 12 до 30%).
  • Доступна вартість установки.
  • Незалежність від подачі електроенергії.
  • Сумісність з різними видами підлогових покриттів.
  • Універсальність використання (в автономному режимі або в поєднанні з існуючою опалювальної мережею).

Монтаж теплих водяних підлог допоможе створити комфорт в будь-якому приміщенні. Особливістю підлогового опалення є можливість автоматичного управління параметрами в кожній кімнаті, користувачеві потрібно тільки задати потрібний режим.

Розрахунок системи для Вас після тесту на 1 хвилину!

Пройти тест

Монтаж теплої підлоги - ціна за квадратний метр

Найменування Вартість Монтаж теплої підлоги від 200 рублів / м2 Найменування Вартість Монтаж теплої підлоги від 200 рублів / м2   Монтажу водяної теплої підлогу Монтажу водяної теплої підлогу

Наші фахівці мають досвід в пристрої опалювальних контурів будь-якого рівня складності. Перед виконанням робіт обов'язково проводиться проектування, готується теплотехнічний розрахунок, вибираються всі комплектуючі елементи та обладнання для організації ефективного опалення.

Встановлення теплої підлоги під плитку виконується на підготовленої рівній поверхні, так як відхилення від горизонтального рівня більш ніж на 10 мм призводить до завоздушіванію труб і зростанню гідравлічного опору. Укладання трубопроводу передує облаштування гідро- і теплоізоляції. Ми використовуємо при виконанні цих процедур найбільш якісні матеріали, що зменшують тепловтрати.

Для укладання теплих підлог можуть використовуватися різні види труб. Ми рекомендуємо спеціалізовану продукцію із зшитого поліетилену. Вона має високу міцність, гнучкість і корозійну стійкість. Під час укладання трубопроводу враховується розподіл тепла в приміщенні. Правильно розраховане відстань між трубами забезпечує однакову температуру по всій площі підлоги. Діаметр труб вибирається відповідно до необхідної потужністю обігріву.

Укладання труб виконується у вигляді спіралі або змійки. Вибір способу залежить від особливостей приміщення і його площі. Для фіксації ділянок в заданому положенні використовується спеціальне кріплення.

Після укладання все гріють контури підключаються до розподільного колектора. Його місце розташування вибирається з урахуванням зручності підведення труб з усіх приміщень. Через колектор контури наповнюються водою до повного витіснення повітря і виконання опресування.

Труби тестуються підвищеним тиском протягом доби. Якщо після закінчення цього терміну не виявляється протікання і значного падіння тиску, то виконується заливка бетонної стяжки.

На заключному етапі монтажу теплої підлоги з системи видаляється залишковий повітря і виробляється запуск в робочому режимі.

При розведенні водяної теплої підлоги ми гарантуємо:

  • комплексний підхід до вирішення поставлених завдань. Об'єкт супроводжується з початку проектування до тестування системи і здачі в експлуатацію;
  • якість - фахівці відповідально ставляться до виконання робіт, всі операції контролює інженер, надається докладна консультація з питань управління та використання підігріву підлоги.

Вартість монтажу теплої підлоги ца квадратний метра залежить т багатьох чинників. Наберіть контактний номер Теплострой +7 (812) 389-33-80 і дізнайтеся більше про особливості співпраці, викликайте безкоштовно фахівця для обстеження об'єкта та підготовки теплотехнічного розрахунку, кошторису.

Пристрій теплої водяної підлоги - фото робіт компанії Теплострой

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама