Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплювач для теплої водяної підлоги

  1. Для яких цілей необхідно використовувати утеплювач?
  2. Які матеріали необхідно використовувати?

Основна система теплих підлог дуже непроста і обширна, вона включає в себе кілька систематизаций різних деталей, кожен з яких здійснює свою задачу. Вибрати правильну і потрібну систему водяного опалення - це лише частина нашого завдання. Крім цього потрібно підібрати утеплювач для теплої водяної підлоги, який істотно збільшить рівень збереження тепла в кілька разів, що, в свою чергу, дозволить значно заощадити електроенергію. Також при виборі правильної ізоляції і застосуванні спеціального фольгованого підстави, є унікальна можливість відмінно заощадити тепло, ускладнюючи його проникнення вниз. Основна система теплих підлог дуже непроста і обширна, вона включає в себе кілька систематизаций різних деталей, кожен з яких здійснює свою задачу

Теплій водяній підлогу

Утеплювач для теплої підлоги, ціна якого залежить від матеріалу, з якого він виконаний, може бути найрізноманітнішим, але найбільшу популярність здобув пінополістирол, який представляє собою матеріал, схожий за властивостями на пінопласт, але володіє куди більш практичними експлуатаційними характеристики. Для освіти утеплювального шару застосовується лист пінополістиролу не менше 3 см завтовшки. Для того, щоб всі наявні між листами з'єднання не пропускали енергію і були максимально щільними, їх підсилюють за допомогою полотна з полімеру, що включає в себе армуючої сітки.

пінополістирол

Якщо в процесі установки утеплювача буде використана підкладка під водяні теплі підлоги, ваш пол буде мати відмінну стійкість до вологи, і, мало того, мати високий термін служби. Наступні пункти є суттєвими складовими максимально результативного водяної теплої підлоги:

  • Стяжка або бетонну основу, яке буде зберігати, і затримувати тепло на його шляху вниз;
  • Фольгована теплоізоляція під водяний тепла підлога, що відображає тепло назад у приміщення, що обігрівається. Водяна тепла підлога, підкладка якого фольгованої стороною звернена в приміщення, значно знижує тепловтрати і збільшує температуру в приміщенні.
  • Утеплювач під теплу підлогу, який зберігає в собі максимум енергії, знижуючи витрату електрики.

У спеціалізованих магазинах ви можете придбати утеплювач для теплого водяного статі вже з нанесеними спеціальними розмітками. Такі листи пінополістиролу вже готові до роботи, необхідно тільки видалити зайве. Стандартний розмір таких листів становить 50х50см, але якщо ви маєте вихід безпосередньо на виробників, то можна замовити листи абсолютно будь-якого розміру.

Стандартний розмір таких листів становить 50х50см, але якщо ви маєте вихід безпосередньо на виробників, то можна замовити листи абсолютно будь-якого розміру

Фольгований пінополістирол з розміткою

Висококваліфіковані фахівці розуміють, що правильно змонтовані теплі водяні підлоги - це запорука збереження енергії всередині приміщення, оскільки встановлений без утеплювача підлогу, може понести приблизно 25% тепловтрат в зимовий період. Тому, щоб скоротити витрати і зберегти тепло необхідно використовувати надійний утеплювач під водяна тепла підлога.

Для яких цілей необхідно використовувати утеплювач?

Грамотна установка поверхових перекриттів полягає в потребі монтажу теплоізоляційних матеріалів, в іншому випадку, через певний час на поверхні вашої підлоги і в місцях, де підлога стикається із зовнішніми стінами, можливе утворення конденсату. У зв'язку з підвищеним на внутрішніх поверхнях підлог числом вологи виникне неприємна чорна цвіль і грибкові освіти, все це може негативно позначитися і на самій конструкції, а також на здоров'я живуть в будинку людей.

Щоб всього вищепереліченого не відбулося потрібно ретельно спроектувати теплоізоляцію вашого будинку, якісно змонтувати утеплювач для водяних теплих підлог і провести інші необхідні заходи для максимального зменшення тепловтрат в будь-якому місці, що обігрівається.

Утеплювач для теплої підлоги володіє важливою функцією в експлуатації. Вона полягає в зменшенні, де в цьому немає потреби, випромінювання теплової енергії. Таким чином, потік теплого повітря фіксується за одним курсом, завдяки чому зменшуються витрати електроенергії під час експлуатації системи підігріву підлоги, в той час як потужність водяного теплої підлоги залишається незмінною.

Таким чином, потік теплого повітря фіксується за одним курсом, завдяки чому зменшуються витрати електроенергії під час експлуатації системи підігріву підлоги, в той час як потужність водяного теплої підлоги залишається незмінною

Напрямок теплового потоку в різних системах опалення

Які матеріали необхідно використовувати?

На сьогоднішній день вибір необхідних матеріалів не маленький. Підкладка під теплу водяну підлогу, а також теплоізоляція для теплої підлоги водяного продаються в спеціалізованих магазинах, де можна купити відразу всі необхідні матеріали. Скажімо так, наші плити для теплого водяного статі обов'язково повинні бути або з мінеральної вати, або з пінополістиролу. Під кожен такий матеріал розроблені спеціальні схеми монтажу теплоізоляції, які беруть до уваги основні особливості їх застосування. Наприклад, теплоізоляційні плити для теплої підлоги мають такі якості, як висока теплоізолююча і звукова здатність, відмінні водовідштовхувальні властивості, вогнестійкість і ін.

Наприклад, теплоізоляційні плити для теплої підлоги мають такі якості, як висока теплоізолююча і звукова здатність, відмінні водовідштовхувальні властивості, вогнестійкість і ін

Полістирольні плити мають спеціальні затиски для монтажу трубопроводу водяного теплої підлоги

Що ж стосується мінеральної вати, то варто відзначити, що вона буває двох видів: тверда плита і гнучкий мат. Тепловіддача теплого водяного статі при використанні мінеральної вати максимальна, але найголовніше, що вона не піддається загоряння. Якщо у вас використана алюмінієва підкладка для теплої водяної підлоги, то в принципі гнучкої мінеральної вати як утеплювач буде досить для отримання максимального ККД водяного статі.

Фольгированная мінеральна вата

Плита з мінеральної вати має виняткову особливістю. Лицьову сторону таких плит позначають синьою смугою, і при укладанні ця синя смужка повинна виявитися зверху. Підстава для теплого водяного статі може бути як бетонним, тай дерев'яним, але при дерев'яній основі необхідно в більшій мірі утеплювати, щоб уникнути високої тепловтрати.

Додатково до основної системи опалення можете використовувати енергофлекс для теплої підлоги. Цей високоякісний матеріал являє собою готову систему теплоізоляції, що дозволяє значно скоротити час установки, Переважно його використовують у разі несподіваної, але короткочасної необхідності опалення.

Більш детально з пінополістиролом можна ознайомитися в статті - пінополістирол для теплої підлоги .

Для яких цілей необхідно використовувати утеплювач?
Які матеріали необхідно використовувати?
Для яких цілей необхідно використовувати утеплювач?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама