Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водяний піролізний котел бубафоня з прискорювачем на тирсі своїми

  1. Матеріали для виготовлення
  2. Принцип дії
  3. пристрій котла

Екологія познанія.Наука і техніка: Саморобний піролізний котел «бубафоня» це унікальне для нашого часу пропозицію, як iPhone, і доступне до виконання винахід народних умільців.

Матеріали для виготовлення

Саморобний піролізний котел «бубафоня» це унікальне для нашого часу пропозицію, як iPhone, і доступне до виконання винахід народних умільців. Для створення печі потрібно газовий балон місткістю 50 літрів від пропан-бутану, сталевий лист, призначений для вирізання 2-х кіл, відповідних діаметру газового балона.

Будуть потрібні також смуги металеві товщиною до 4 мм і шириною 40 мм для лопатей і арматурні прути 14 мм для решітки, що розташовується над камерою згоряння.

Принцип дії

Принцип роботи котла, назвемо його так - «Буб iPhone», геніально простий. Лопаті, розташовані на нижньому «млинці» труби, є генератором вихрових потоків надходить по трубі повітря. Перешкода на маршруті транспортування повітряних мас перешкоджає появі вогню під трубою.

Паливо (в більшості випадків це сухі деревна тирса) лише тліє під опором поршня, отримуючи приплив повітряних мас з труби. Водяні і газовоздушні пари, випарувалися в процесі тління, конденсуються в привареної вертикальної трубі котла.

пристрій котла

Пристрій котла складається з етапів:

• виготовлення топки

• виготовлення кришки і притискного кола

• виготовлення димоходу і дверки.

• виготовлення димоходу і дверки

Газовий балон обрізаємо з використанням болгарки по верхній частині від початку округлення. Надалі верхню частину можна використовувати в якості кришки. Для цього розріз шліфують для створення герметичного з'єднання. Звірку вирізаємо отвір для установки труби димоходу (поршня). Зазор повинен становити 2-3 мм. Кришку обварюються по діаметру сталевий смугою. Якщо передбачається виготовити піч з охолодженням (водяною сорочкою), то для створення піролізного котла з водяним контуром буде потрібно додатковий зовнішній циліндр.

Якщо передбачається виготовити піч з охолодженням (водяною сорочкою), то для створення піролізного котла з водяним контуром буде потрібно додатковий зовнішній циліндр

Для цих цілей можна використовувати трубу значного діаметра з товстими стінками.

Необхідно пам'ятати, що різниця діаметрів труб створює двоступеневу тягу, а прямий кут димоходу труби знижує швидкість виведення газоповітряної суміші. Тому, бічний висновок труби може досягати 0,15 м, а вертикальний - 0,20 м. Зниження тиску суміші підтримує процес піролізу протягом 10 годин.

Потім з використанням зварювального апарату з арматури виготовляємо сітку, яка забезпечить розкладання зотлілого палива в низ камери згоряння. Для очищення зольной камери в нижній частині балона необхідно передбачити дверцята мати щільний притул.

Як виготовити піролізний котел власноруч, представлено тут.

Як виготовити піролізний котел власноруч, представлено тут

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама