Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Аноргазмия. Фригідність. Сексуальні жіночі проблеми. Хочу отримувати оргазм. Складнощі дами за сорок

Напевно, всі ми чули приказку: «45 - баба ягідка знову». Кожен буде вкладати тут свій сенс, але ми, психотерапевти, сексологи і сімейні психологи, підходимо до цього, напевно, більш професійно, ніж обивателі.

Для жінки - це досить непростий період. Пов'язані вони з падінням гормонів з одного боку, і якоїсь втратою жіночої привабливості, і втрачених можливостей з іншого - це період жіночого кризи. Всі ми часто чуємо про чоловічу кризу середнього віку, але чомусь, рідко, що йдеться на тему жіночого кризи. А адже він також присутній, просто виглядає більш згладжено.

І якщо чоловіків прийнято розуміти, то хто зрозуміє даму за сорок, яка теж хоче відчувати себе жінкою, і можливо, заводити коханців, набагато молодших за себе, що також цілком зрозуміло: жінки за сорок затребувані у чоловіків і хлопців. Багатьом з них хочеться спробувати солодку і зрілу ягідку, і вона іноді не проти.

Варто відзначити і іншу частину жінок, яка йде в сім'ю, дітей, онуків, як то кажуть: часто «забиває» себе. Перестає відчувати себе жінкою у всіх сенсах цього слова, а більше надягає маски: хороша дружина, мати або бабуся. І все сплески кризи, як такі, наочно тут не виявляються. Хіба що, клімакс. Тут може виникнути якийсь резонанс, у вигляді, тієї ж, нимфомании, але це досить рідкісний випадок.

Зараз у мене на примі була клієнтка з Москви, яка озвучила свою складність: хочеться відчувати оргазм. До своїх сорока чотирьох, вона його ще ні разу не мала. Жінка провела опитування серед мами і бабусі, і вони сказали, що: «так, був оргазм, у віці десь під сорок». І зараз, дама вирішила, що вже переступила межу «за ...», а його все немає.

Чим же можна допомогти жінці? - Скажу, що з чоловіком стосунки у неї непогані, але секс з ним не викликає ніякого інтересу.

Жінка не розгубилася, завела собі коханця, і навіть спробувала еротичний масаж з подальшим розвитком подій ... Відчуття були вже яскравіше, але оргазму знову не сталося.

Чим же ми, сексологи, психотерапевти і сімейні психологи, можемо тут допомогти? - Жінці слід розібратися в собі для початку, і не чекати рішення своїх сексуальних жіночих проблем з боку чоловіків. Тим більше, що варіанти, випробувані моєю клієнткою з Москви, тут не спрацювали.

Перше, треба розкрити себе. Тут можна відзначити, як самі прийнятний варіант - тему зняття блоків і сексуальних обмежень в голові у жінки. Будьте впевнені, що їх можна виявити, навіть при все при тому, що жінка не соромиться сексу з новими чоловіками, але, якщо немає оргазму, і присутній аноргазмія і фригідність - значить є тому причина, і вона в голові клієнтки.

Далі, варто зрозуміти: що крутиться в мозку у жінки під трьома сексу, які її думки? - Часто вони можуть блукати в іншому напрямку, ніж секс, або видається будь-який інший варіант сексу, крім парного. Якщо, наприклад, секс з чоловіком не зовсім те, що хотілося б, або парний варіант вже не влаштовує, а можливо, це фантазії на тему зрад, і збуджує тільки кадри, коли чоловік з іншого. Тоді - не чекай оргазму в парі ...

Була у неї подруга, як озвучила моя клієнтка з Москви, яка сказала, що: «ось, секс з вібратором буде набагато яскравіше, і жоден чоловік з цим не зрівняється».

Коли клієнти запитують у мене: чи варто вдаватися до подібного роду секс іграшок, то я не кажу про те, що це добре чи погано, а просто описую плюси і мінуси такого експерименту. І далі, клієнт вже буде вирішувати для себе - чи варто цим скористатися, чи ні.

Іноді, вібратор може служити джерелом підйому лібідо, особливо, коли чоловіки немає поруч.

В даному варіанті моя робота, як сексолога і сімейного психолога, по жіночим сексуальних проблем аноргазмії і фригідності ще не закінчена. Тут є над чим подумати, і що переосмислити.

PS Дана стаття є вигаданою і до реальних персонажів не має ніякого відношення

Чим же можна допомогти жінці?
Чим же ми, сексологи, психотерапевти і сімейні психологи, можемо тут допомогти?
Далі, варто зрозуміти: що крутиться в мозку у жінки під трьома сексу, які її думки?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама