Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Огляд Epson Stylus Photo 1500W: молода зміна

Умови тестування єдині для всіх принтерів і МФУ в нашій базі. Це друк двох заготовок: «Текст» (фраза «Центр альтернативних витратних матеріалів», набрана різними кеглями капітелі шрифту Times New Roman) і «Фото» (популярний в Мережі Pixl Test image 2002). Для документної друку була використана звичайна офісний папір (А4) щільністю 80 г / м. Для фотодруку - фірмова фотопапір Epson Glossy Photo Paper (А4) щільністю 225 г / м.

В налаштуваннях драйвера принтера - п'ять режимів якості: «Черновик», «Текст», «Текст і зображення», «Фото» та «Найкраще фото». Фотографічну заготовку ми надрукували в двох останніх режимах, текстову - у всіх доступних.

Якість фотодруку в цілому високу. До «Найкращому фото» претензії мінімальні: подекуди ледь помітні «побічні» горизонтальні смуги. Рівень передачі кольору високий. Принтер добре працює з градаціями чорного. Тому чорно-біла частина фотозаготовкі вельми переконлива. Все добре і зі складними світлими ділянками кольорових знімків. У режимі «Фото» трохи проступає зернистість. Загальна якість фотодруку цілком відповідає заявленим характеристикам і «середній температурі» по серії Stylus Photo.

Документний печатка не спеціалізація, але її якість в більшості режимів більш ніж прийнятне. У більшість, власне, не потрапив тільки «Черновик». З іншими ж настройками єдина проблема якості - рвані краю символів. Втім, це закономірний результат друку фотографічними чорнилом на звичайному офісному папері. Від менш якісних режимів до якісніших проблема все менш помітна. У «Найкращим фото» її практично немає.

Показники швидкості друку зведені в таблицю.

Як видно, принтер не відрізняється особливою спритністю, але швидкість фотодруку в цілому прийнятна. Більш того, в режимі «Фото» вона навіть перевершує заявлену. З «Найкращим фото» все не так гладко: максимальні налаштування якості здорово уповільнюють принтер. Але ми все одно переконані, що це кращий режим. Різниця в якості того варто. Швидкість документної друку в режимах з прийнятною якістю вкрай низька.

Підведемо підсумок. Принтер добре показав себе в «польових умовах». Якість фотодруку (особливо в режимі «Найкраще фото») високе, швидкість - прийнятна. Прийнятно і якість документної друку, але тут з спритністю велика проблема.

Режим друку Документний друк Фотодрук 1 сторінка формату А4 Фото 10х15 см Фото А4 Фото А3 Черновик 6 сек. - - - Текст 27 сек. - - - Текст і зображення 27 сек. - - - Фото 1 хв. 42 сек. 34 сек. 1 хв. 48 сек. 3 хв. 1 сек. Найкраще Фото 1 хв. 42 сек. 1 хв. 35 сек. 4 хв. 28 сек. 7 хв. 41 сек. Режим друку Документний друк Фотодрук 1 сторінка формату А4 Фото 10х15 см Фото А4 Фото А3 Черновик 6 сек

Друк на фотопапері epson glossy photo paper 225г., Якість "Epson glossy", якість "Фото"

Друк на фотопапері epson glossy photo paper 225г., Якість "Epson glossy", якість "Найкраще фото"

, Якість Epson glossy, якість Найкраще фото

друк на папері, якість "Звичайний папір", якість "Черновик"

друк на папері, якість Звичайний папір, якість Черновик

друк на папері, якість "Звичайний папір", якість "Текст"

друк на папері, якість Звичайний папір, якість Текст

друк на папері, якість "Звичайний папір", якість "Текст і зображення"

друк на папері, якість Звичайний папір, якість Текст і зображення

друк на папері, тип паперу - "Звичайний папір", якість "Фото"

друк на папері, тип паперу - Звичайний папір, якість Фото

друк на папері, тип паперу - "Звичайний папір", якість "Найкраще фото"

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама