Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бра для спальні купити бра в спальню

  1. Настінні бра для спальні
  2. Бра в спальню над ліжком

Сучасне освітлення, якщо їм займається професіонал, здатне до невпізнання змінити практично будь-яку кімнату, в тому числі і спальну.
Правильно розташовані світильники здатні вигідно підкреслити і зробити акцент на найбільш вдалих місцях і майстерно заховати в темряві ті місця, які не призначені для сторонніх очей.

Подібні ігри зі світлом особливо актуальні в висвітленні спальні . Якщо раніше ця кімната для сну і відпочинку висвітлювалася традиційно однією люстрою для спальні або двома настінними бра, то сьогодні, на думку дизайнерів, подібний світло ніяк не відповідає сучасним уявленням про затишок.
Та ж люстра, що дає яскраве освітлення, будучи розташованої посередині спальні, не може в належній мірі висвітлити всі ділянки в кімнаті, не кажучи вже про створення романтичного настрою - напевно, кожному знайоме це відчуття, коли ти шукаєш в темряві вимикач, нишпорячи рукою по стіні , або, навпаки, думаєш, як би приглушити освітлення.
Настінні бра в цьому плані представляють набагато зручніший освітлювальний інструмент, який, як і раніше, створює додаткове освітлення над самою ліжком, а також біля тих предметів, на яких необхідно зробити акцент. Подібні ігри зі світлом особливо актуальні в   висвітленні спальні

Настінні бра для спальні

Як налаштувати освітлення в спальній кімнаті за допомогою бра?
Зробити це можна дуже просто - достатньо розташувати настінні моделі бра в потрібному місці і під певним кутом для того, щоб не тільки сам світильник, а й той предмет, який він покликаний освітлювати, виглядали максимально органічно і привабливо.

Бра в спальню над ліжком

Яка повинна бути висота бра над ліжком в спальні?
Висота розташування бра в спальні повинна бути достатньою для того, щоб мати можливість включити його з положення сидячи на ліжку, тоді як розміщувати даний освітлювальний прилад нижче немає ніякого сенсу - так він навіть може стати небезпечним, постійно ризикуючи вдарити свого сонного власника по голові при підйомі з ліжка.
Потужність бра, призначеного для спальні, повинна бути помірною, а світловий потік - досить вузько, щоб мати можливість висвітлювати тільки певну частину ліжка.

При необхідності розмістити бра для того, щоб висвітлити конкретний предмет в спальні, рекомендується вибрати два однакових світильника по потужності і стилю, які розташовуються по обидва боки від предмета освітлення. Абажур в бра , Призначеного для спальні, краще вибирати матовий - це дозволить уникнути відблисків, які деформують предмет.

Перед тим як купити бра в спальню, в якій присутні дзеркала, необхідно постаратися поєднувати ці предмети по загальному стилю, об'єднавши в них такі характеристики, як простота конструкцій і ліній, або загальний стиль оправи дзеркала і декоративних елементів освітлювального приладу.

Перед тим як купити бра в спальню, в якій присутні дзеркала, необхідно постаратися поєднувати ці предмети по загальному стилю, об'єднавши в них такі характеристики, як простота конструкцій і ліній, або загальний стиль оправи дзеркала і декоративних елементів освітлювального приладу

Також варто пам'ятати про те, що настінні бра в спальні може виступати ще і в ролі основний одиниці освітлення, що особливо актуально для кімнат з низькими стелями, в яких використовувати люстру просто неможливо. Навпаки, в спальні, де стелі досить високі, необхідно вибирати такі моделі настінних бра , Світловий потік в яких буде спрямований строго в підлогу.
Призначення сучасної спальні може бути абсолютно різним. Хтось використовує це місце для відпочинку і романтики - і оформлення настінних бра в цьому випадку краще вибирати відповідне - симпатичний і навіть у чомусь легковажний дизайн, приглушене освітлення, імітація свічників підійдуть такій кімнаті дуже доречним. Тим же, хто поєднує спальню і робоче місце - а останнім часом такий варіант теж не є рідкістю - краще вибирати освітлення в стилі хай-тек, а використовуючи бра з лампою для читання , Зможете його налаштовувати саме на освітлення конкретного місця для роботи.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама