Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Розумні розетки | Розетки-вимикачі купити - Homelight

  1. Що таке розумна розетка?
  2. Де в Україні купити розумні розетки

Сьогодні для облаштувати своє житло системою розумний будинок дуже просто. Для цього не потрібно повністю переробляти існуючий ремонт і міняти електропроводку. Чи не переробляючи полность свою квартиру або будинок, ви можете добитися повної автоматизації і синхронізації всіх електроприладів.

Що таке розумна розетка?

Щоб не турбується про те, вимкнули ви праску чи ні, можна обзавестися розумними розетками Щоб не турбується про те, вимкнули ви праску чи ні, можна обзавестися розумними розетками.

Що це таке і як вони працюють? Встановивши спеціальний додаток на ваш смартфон, ви зможете вимкнути залишене включене обладнання, будучи в будь-якій точці земної кулі.

Крім того, smart розетки будуть вас інформувати про енерговитрати і складати щомісячний графік. Підключити в них можна абсолютно все, від настільної лампи до кавоварки і праски.

Крім власного додатка, девайс сумісний з HomeKit, що робить можливим, при наявності в у вас гаджета Apple синхронізувати розумну Wi-Fi розетку c іншими пристроями. А також керувати командами за допомогою голосового помічника Siri.

Тепер можна не переживати про те, що щось залишилося включеним коли ви поїхали у відпустку. Або забули про те, що їдучи з дачі ви не вимкнули холодильник або обігрівач. Все це можна зробити з телефону за допомогою розумних розеток-вимикачів.

Де в Україні купити розумні розетки

Розетки вимикачі купити в Україні, можна на сайті інтернет-магазину світлового обладнання Homelight. Тут є великий асортимент інтелектуальних пристроїв для дому та офісів і настінне настінне освітлення розумний будинок , Охоронні системи, смарт замки та інше. Від кращих виробників за доступними цінами Philips Hue . Консультанти нашого магазину нададуть вичерпну інформацію з будь-якої одиниці каталогу і допоможуть підібрати підходяще саме для вашого приміщення обладнання.

Що таке розумна розетка?
Що таке розумна розетка?
Що це таке і як вони працюють?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама